Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πρωτον δεν εχω λεσβιακες τασεις (δυστυχως για πολλους) αρα περαν απο το να θαυμαζω τις ωραιες γκομενες που βλεπω , δεν θελω να τις μπαλαμουτιασω. Αν ηθελε να μπαλαμουτιασει αυτος δεν θα μου αρεσε και θα ξενερωνα. Ξεμαλιασμα και σκηνικλα δημοσια δεν παιζουν.
θα τη ρωτησει πως πετυχε τετοια αποτριχωση....Η λεσβιακες τασεις οπως λες ειναι κατι πολυ ωραιο αντιθετως με τους gay αντρες που ειναι κατι αηδιαστικο.
Το λεσβιακο πορνο πχ. εχει μεγαλη επιτυχια και οι περισσοτεροι αγαπουν τα λεσβιακα παιχνιδια.
Δυο γυναικες μεταξυ τους ειναι κατι το ωραιο.
Ασε να σου κανει ενας αισθησιακο χορο μια εμπειρη στριπερ και πες μας πως ενιωσες......
Η λεσβιακες τασεις οπως λες ειναι κατι πολυ ωραιο αντιθετως με τους gay αντρες που ειναι κατι αηδιαστικο.
Το λεσβιακο πορνο πχ. εχει μεγαλη επιτυχια και οι περισσοτεροι αγαπουν τα λεσβιακα παιχνιδια.
Δυο γυναικες μεταξυ τους ειναι κατι το ωραιο.
Ασε να σου κανει ενας αισθησιακο χορο μια εμπειρη στριπερ και πες μας πως ενιωσες......
θα τη ρωτησει πως πετυχε τετοια αποτριχωση....
Γαμηστε το κιαλο![]()
![]()
![]()
αμα δεν εισαι τζιβιτζιλου γιατι να θες?αν και βγαζει γουστα ο ανθρωπος οταν γερναει....![]()
![]()
![]()
Στα περι αποτριχωσης δεν μου τη βγαινει καμια λεμε
![]()
Αλλα περαν απο την πλακα , αμα ηταν ωραια η τυπισσα θα τη θαυμαζα και θα γουσταρα αυτο που βλεπω. Αλλα δεν θα ηθελα να με ακουμπησει.![]()
αμα δεν εισαι τζιβιτζιλου γιατι να θες?αν και βγαζει γουστα ο ανθρωπος οταν γερναει....![]()
![]()
![]()
εσύ παρασοβαρεύτηκες...τι έγινε?
Δεν θελω ειπα. Αμα γινω 60 και δεν μου καθεται κανενας ισως το γυρισω και στο λεσβιακο. Τι κανει ο ανθρωπος απο αναγκη....![]()
![]()
![]()
Εχει σπαστει που δεν πετυχε το "ραντεβου"![]()
Φιλε dimmits, δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω ούτε εσένα ούτε κανένα άλλο παιδί εδώ μέσα.
Απλά έχοντας μπλέξει και εγώ με τον αγοραίο έρωτα εδώ στο Βερολίνο (λόγω διαζυγίου και τρομερά ποιοτικής προσφοράς εδώ, αν και λίγο ακριβής για τα ελληνικά δεδομένα) έχω καταλάβει κάποια πράγματα σχετικά με το τι ζητάμε και τι ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ από μία γυναίκα οι άνδρες.
Με μία γυναίκα λοιπόν (έστω και ιερόδουλο) δεν πας για να χύσεις. Πας για ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. Με ότι αυτό συνεπάγεται σε αίσθηση και καύλα.
Πολλοί δυστυχώς σε αυτό το site δεν το καταλαβαίνουν αυτό γιατί στην ζωή τους (και ελπίζω να μην προσβάλλω κανέναν τώρα) ενδεχομένως να πήγαν πιο πολλές φορές επί πληρωμή παρά άνευ. Αυτό μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο για την ψυχοσύνθεση του κάθε άνδρα αλλά άστο αυτό να μην το αναλύσουμε τώρα.
Πάντως εσύ από το σχόλιο σου δεν φαίνεται οτι ανήκεις σε αυτή την κατηγορία και σε ευχαριστώ που πιάνεις τα ευαίσθητα νοήματα.
Μπορείς να διαβάσεις κάποια από τα λίγα posts μου (είμαι νέος στο σαιτ) για να καταλάβεις τις απόψεις μου επί των σχετικών θεμάτων.
Σε χαιρετώ.
Μετά τιμής.
Τεχνική για να κρατήσουν πελάτες είναι ρε, δεν ερωτεύονται τα σαρκώδη χείλη σας
Τεχνική για να κρατήσουν πελάτες είναι ρε, δεν ερωτεύονται τα σαρκώδη χείλη σας
δεν το κανουν ομως ολες....αρα ειναι στην λοξα της καθεμιας...Τεχνική για να κρατήσουν πελάτες είναι ρε, δεν ερωτεύονται τα σαρκώδη χείλη σας
Νομίζεις, για κοίτα πάνω (όχι στο ταβάνι)Δε νομίζω να υπάρχει κανείς να πιστεύει ότι μας ερωτεύονται ή τρελαίνονται να μας φιλούν.