tsontopoulos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 71
- Like
- 12.162
- Πόντοι
- 19.250
Cindy , όπως είχε πει ορθά πριν από ένα μήνα κάποιος από εδώ μέσα , τα μεσημβρινά έχουν. Το ρίσκο .Περιμένουμε ενημέρωση για τα κατορθώματά σου . Βασικά είμαι περίεργος ποια έχεις κλείσει μεσημεριάτικα
Σήμερα λοιπόν πήγαμε σχετικά κουβά με Cindy ,
Υπάκουη πρόθυμη , ωραίο τυπακι με χαβαλέ και ατάκες , πρόσωπο άβαφτο αλλά μπαμ όπως η φωτό ,κορμί το πολύ 1-2 κιλά πάνω απ ότι βλέπουμε , μικρό μουνακι εσωτερικού τύπου , ύψος κομπλέ κραυγές μορφασμοί κτλ κτλ όλα εντάξει ,
Τρύπες δουλεμένες αρκετές , περνάν και εκσκαφείς άμα λαχοι να ουμε …
Αλλά υπήρχε αυτός ο καταραμένος ο επαγγελματισμός , που ήθελε να σε τελειώσει γρήγορα .
2 μεγάλα φάουλ .
1 στο ενδιάμεσο διάλειμμα της πρότεινα να έρθει έξω να πιούμε ένα aqua flavors , μου είπε έρχεται και άραξε στο κρεβάτι 10 λεπτά να παίζει με το κινητό .
Και το πιο κουφό στην διάρκεια του πρώτου γύρου καθώς ήταν από πάνω σταματάει , με βλέμμα αυστηρό μου βγάζει την καπότα λες και ήταν σφεντόνα , και την έβαλε ανάποδα ….
Ιδέα δεν έχω γιατί το έκανε .
Δάχτυλα όχι .
Tickets for my pussy only for dick , όπως μου είπε .
ευγενική πρόθυμη αλλά δεν αφηνόταν στο ρυθμό .
Χαρακτηριστικά στο γλυφομουνι έβαζε κόντρα αρκετές φορές τα πόδια της .
Οπως μου είπε στο τέλος ήταν αρκετέ νωρίς για αυτήν …
Ίσως να ήμουν και εγώ κουρασμένος και να βγήκε στο
Ραντεβού δεν ξέρω …
Πάντως την δικαιολογώ λογ της ώρας και ίσως να φέρω μερίδιο ευθύνης λόγω της κούρασης .
Πίπα ξέχασα να πω προσπάθειες αρκετές για ντιπ και άφηνε να πιάσεις Μάλι και να κάνεις mouthfuck
Τελευταία τροποποίηση: