Eννοείται !Ο σωστός μάνατζερ δεν κάνει τέτοια λάθη!
Τουλάχιστον τη δείχνουν πολύ κοντά στην πραγματικότητα κι όχι όπως παλιότερα που το παραέχεζαν στο φωτοσόπ!
Είναι γιαυτόυς που γουστάρουν νταρτνάνες
Eννοείται !Ο σωστός μάνατζερ δεν κάνει τέτοια λάθη!
Τουλάχιστον τη δείχνουν πολύ κοντά στην πραγματικότητα κι όχι όπως παλιότερα που το παραέχεζαν στο φωτοσόπ!
Συνάδελφοι, υπάρχει καμία γνώμη για Bruna Gomez;![]()
ωχ...κάποια στιγμή...όταν συνέλθω από το σοκ...θα γράψω και την κριτική για την κοπέλα...![]()
...προς το παρόν χαιρετώ...
Πάντα πάνω στο καλύτερο μας αφήνεις . ....κάποια στιγμή...όταν συνέλθω από το σοκ...θα γράψω και την κριτική για την κοπέλα...![]()
Φυλής???...κάποια στιγμή...όταν συνέλθω από το σοκ...θα γράψω και την κριτική για την κοπέλα...![]()
πως λεγανε παλιά στα χωριά η Γιώργαινα, η Κωσταινα .... έ κάπως ετσιΤο Bozhena από που βγαίνει ρε παιδιά ; Αυτή πάντως δεν μπορώ να την πάρω . Θα την πάω στις κούνιες κατευθείαν
Απο το ΝτονμπάςΤο Bozhena από που βγαίνει ρε παιδιά ; Αυτή πάντως δεν μπορώ να την πάρω . Θα την πάω στις κούνιες κατευθείαν
Αν σκεφτείς πως Μποχ (ζ) είναι ο Θεός στα ρωσικά, δεν αποκλείεται να είναι η Θεοπούλα!Το Bozhena από που βγαίνει ρε παιδιά ; Αυτή πάντως δεν μπορώ να την πάρω . Θα την πάω στις κούνιες κατευθείαν
Άσε, με υποχρεώσατε... Πάντως, μου χρωστάτε!Συνάδελφοι, υπάρχει καμία γνώμη για Bruna Gomez;![]()
Πρίαμος...Φυλής???
![]()
Δε φαίνεται για διαμαντάκι πάντωςΆσε, με υποχρεώσατε... Πάντως, μου χρωστάτε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρίαμος...![]()
Ναι όπως ακριβώς το γράφεις "καμία"Συνάδελφοι, υπάρχει καμία γνώμη για Bruna Gomez;![]()
Όλοι ασχοληθήκαμε με αυτό που ζήτησεςΆσε, με υποχρεώσατε... Πάντως, μου χρωστάτε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρίαμος...![]()
Τι να πούμε ακριβώς?Άσε, με υποχρεώσατε... Πάντως, μου χρωστάτε!![]()