HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 192
- Like
- 39.370
- Πόντοι
- 32.548
Παω πάσο!
Έτσι και αλλιώς ήμουν τότε μακριά απο εδώ!
Αλλά τελικά νομίζω ότι γίναμε η Τανζανία του βορρά
Παω πάσο!
Ήρθε η ανάπτυξη!!!!Μπα!
Και εγώ τόσο καιρό νόμιζα ότι είμασταν η Δανία του νότου
Όπως έλεγε και ο Σημίτης!!
Ξεκλειδώνουν εύκολα αυτοί όλες τις κλειδαριές…Η Σοφία από το Μαϊάμι μου είχε πει ότι οι Έλληνες είμαστε πιο hot από τους Ρώσους και τους Ουκρανούς ,αλλά οι πιο hot άνδρες στον πλανήτη είναι οι Γεωργιανοί . .
Τα 250αρια εσένα μπορεί και να σε συμφέρουν .. αντί να κάνεις 5ωρα θα κάνεις 3ωρα . Θα βάζεις και στην άκρη .Αυτό το δεν πάμε καλα να μου το πεις σε κανα χρόνο απο τώρα!
Είχαμε ήδη τα πρώτα 250αρια!
...άστον αυτόν...δεν έχει ανάγκη...Τα 250αρια εσένα μπορεί και να σε συμφέρουν .. αντί να κάνεις 5ωρα θα κάνεις 3ωρα . Θα βάζεις και στην άκρη .
Αυτή είναι καιρό εδώ. Δεύτερη φορά . Δεν είναι για 200 . Είναι όμορφη , ωραίο σώμα ,τέλειο βυζί (τέλεια δουλειά ) αδύνατη κ άκρως αγαπουλιάρα . Υπάρχει κ περίπτωση αν είσαι κ εσύ αγαπουλης να μην της τον χώσεις καθόλου , να ξεχαστείς εντελώς .. μετά το μισάωρο θυμήθηκα ότι πρέπει να γαμήσω κιόλας .Μαζεύτηκε και άλλο 200αρι (Μilana). Δεν βλέπω να μπαίνει καλά ο Σεπτέμβρης!!!
Όλο σπαζοκεφαλιές είσαι . Ούτε σταυρόλεξο να έλυνα . Τέλος πάντων , ας βάλω ένα like...θα χεστεί στο τάληρο έτσι και δώσει ο Σπύρος το μαγαζί του στον Ευάγγελο!...![]()
Eγω πάντως εναν κρεμπιε της τον έριχνα...Αυτή είναι καιρό εδώ. Δεύτερη φορά . Δεν είναι για 200 . Είναι όμορφη , ωραίο σώμα ,τέλειο βυζί (τέλεια δουλειά ) αδύνατη κ άκρως αγαπουλιάρα . Υπάρχει κ περίπτωση αν είσαι κ εσύ αγαπουλης να μην της τον χώσεις καθόλου , να ξεχαστείς εντελώς .. μετά το μισάωρο θυμήθηκα ότι πρέπει να γαμήσω κιόλας .
Eγω πάντως εναν κρεμπιε της τον έριχνα...
Φάντα μπλέ και όλα κομπλέ.....![]()
...κουμπώνουν ωραία και τα χρώματα με το άβαταρ μου...
Δεν αμφιβάλλωEγω πάντως εναν κρεμπιε της τον έριχνα...
Τα αγγλικα της πως είναι?Δεν αμφιβάλλω..
Αυτή είναι καιρό εδώ. Δεύτερη φορά . Δεν είναι για 200 . Είναι όμορφη , ωραίο σώμα ,τέλειο βυζί (τέλεια δουλειά ) αδύνατη κ άκρως αγαπουλιάρα . Υπάρχει κ περίπτωση αν είσαι κ εσύ αγαπουλης να μην της τον χώσεις καθόλου , να ξεχαστείς εντελώς .. μετά το μισάωρο θυμήθηκα ότι πρέπει να γαμήσω κιόλας .
Η Nathalie είναι και λίγο ψοφιμακιΠολύ πλαστικό όμως στο πρόσωπο από τα μπότοξ. Not my cup of tea.
Όπως και η Natalie που είναι στα προσεχώς.
Αυτή ειναι
Αμε! Και φιλια στο μέτωπο! Δε τα τσιγκουνεύεται…200αρι?
Ρε δεν πάμε καλά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
200αρι?
Ρε δεν πάμε καλά...