BigMountain
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 44.061
- Πόντοι
- 36.248
Τι έγινε παιδιά συνεχίζετε τη μόδα πήγα με την τάδε αλλά δεν μπορώ να σας πω ποιά είναι;

Για διακοπές μιλάει ο συναγωνιστής.Τι έγινε παιδιά συνεχίζετε τη μόδα πήγα με την τάδε αλλά δεν μπορώ να σας πω ποιά είναι;
![]()
Ποιος σε γαμει εσένα?Μεγάλο κατόρθωμα... να πάμε διακοπές με μία βίζιτα...
![]()
Μεσημεριατικο ραντεβου?Η πόλη άδεια εχθές όμως η Anasteisha από νωρίς το πρωί κλειστή για όλη την ημέρα παρακαλώ .
Αναγκάστηκα έκλεισα από χθες το πρωί για σήμερα το μεσημέρι .
Ελπίζω να αποζημιωθώ μιας και είχα και μια ακύρωση μαζί της πριν από 2 μέρες …
Εχω εσπρεσομηχανη έτοιμη , τα κλιμαστικα στο τερμα , και περίμενω με καφεδάκι στο μπαλκόνι χαχαχα.Μεσημεριατικο ραντεβου?
θα παθεις εμφραγμα με την ζέστη.
Ασε που για τις γκόμενες είναι πρωί. Με την τσίμπλα στο μάτι μην σού έρθει
Πεταγεσαι λες τη μαλακια σου και εξαφανιζεσαιΜεγάλο κατόρθωμα... να πάμε διακοπές με μία βίζιτα...
![]()
Εσύ πρέπει να τα έχεις χαμένα...Ποιος σε γαμει εσένα?
Αντε στην τρυπά σου σκουπίδι !Εσύ πρέπει να τα έχεις χαμένα...
Είσαι και επικίνδυνος με αυτά πού κάνεις...
Οπως την βρίσκεις αδερφε αλλα να ξέρεις να καλα ραντεβού το καλοκαίρι γίνονται βράδυ που έχει πέσει ο ήλιος!Εχω εσπρεσομηχανη έτοιμη , τα κλιμαστικα στο τερμα , και περίμενω με καφεδάκι στο μπαλκόνι χαχαχα.
Μπορεί να είναι πρωί αλλά άμα δεν έχουν ξενυχτήσει , ειναι και ξεκούραστες .
Είναι ένα ρίσκο αλλά δεν υπάρχει καλύτερος μεσημεριανός ύπνος μετά από γαμησι και φαγάκι
...πετσέτα?...Εχω εσπρεσομηχανη έτοιμη , τα κλιμαστικα στο τερμα , και περίμενω με καφεδάκι στο μπαλκόνι χαχαχα.
Μπορεί να είναι πρωί αλλά άμα δεν έχουν ξενυχτήσει , ειναι και ξεκούραστες .
Είναι ένα ρίσκο αλλά δεν υπάρχει καλύτερος μεσημεριανός ύπνος μετά από γαμησι και φαγάκι
Please cancel your vacation and return to Athens as soon as possible. The last news is incredibly good for you!Όχι
Θέλω την ησυχία μου!