Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.232
- Πόντοι
- 42.528
50Τα πόσα έκλεισε?
50Τα πόσα έκλεισε?
Μια ηλικία έχουμε!
Ποιος νόμιζες ότι ήταν ο πρόεδρος , για εσένα έλεγα !! ΧαχααΆσε τον πρόεδρο θα σου πω εγώ
Το δεύτερο!!
Αυτό μυρίζει ότι είναι φίδια από τα , 2 χιλιόμετρα …. Χααχααχαχχα .
Λοιπόν να αφήσουνε τώρα τους βόες , και να μας πει ο έγκριτος πρόεδρος του νήματος , να περιμένουμε καμία καλή μεταγραφή στα κοντά ; ;
Η να πάμε Ιόνιο 3 μέρες νωρίτερα ;
Άσε τον πρόεδρο θα σου πω εγώ
Το δεύτερο!!
Κοιτάξτε ένα εξοχικό κοντά στο μονόλιθη το έχω .Καλημέρα! Θά μᾶς φιλοξενήσης στὸν Σκορπιό ἤ θά μᾶς πᾶς κρουαζιέρα στὸ Ἰόνιο μέ τὴ θαλαμηγό;
Ποια γραπτά; Πάνε αυτά. Τώρα μάθανε τα παιδιά τα μόρια που πιάσανε.Διορθώνει γραπτά στις Πανελλήνιες![]()
Τον έχω ικανό για αναβαθμολόγησηΠοια γραπτά; Πάνε αυτά. Τώρα μάθανε τα παιδιά τα μόρια που πιάσανε.
Χαχα, Χορνυ γιατί δεν απαντάς;Τον έχω ικανό για αναβαθμολόγηση
Έτσι για να κάνει όμορφο καλοκαίρι
Γράψε να πεις για σώμα , μπα και χύσουμεΠεριμένω Τόρι για συνάντηση τώρα![]()
Τζαμπα θα την βγαλεις παλι με μια κρεπαΚοιτάξτε ένα εξοχικό κοντά στο μονόλιθη το έχω .
Σε μισώ ώρα θα είμαστε Παξούς .
Μπορεί να αφήσετε τα κότερα στο λιμάνι και να κεράσω καμία κρέπα στα κλασικά καφέ εκεί μπροστά.
Τα κορίτσια μπορείτε να τα φέρετε εσείς , με τα κοτερακια βολεύει , από Πειραιά σε 8 ώρες θα πίνουμε καφεδάκι …
Για την υγρασία η πρόβλεψη σου ήταν σωστή. Πήξαμε στο τζελ....Ο καιρός σήμερα θα κυμανθεί πάνω απο τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα
Θερμοκρασία μεταξύ 25 και 33 βαθμούς
Υγρασία σχετικά χαμηλή
ΚΑΜΙΑ!!!Μπαινουμε για τα καλά στο καλοκαίρι για να δούμε ποιες θα μας θυμηθούν να έρθουν…
Της Αγγλίας?Έρχεται η Καμίλα.
![]()