hornyasfuck
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 37.552
- Πόντοι
- 20.946
Κορμάρα από ότι λένεΣκέτη καυλα ! Έχει πάρει κανείς ;
Εγώ θέλω αυτή που σκούζει σαν ερωτευμένη γαϊδούρα.
![]()
Monica από ότι διάβασαΠοια είναι που σκούζει;
Εχεις δίκιο σε όλα…![]()
την Dania???Πηδαω μια ανεξαρτητη φαβελο γκόμενα απο το Ριο.
Εχω ρίξει τους κρεμπιεδεσ της ζωής μου.
Τωρα τελευταια πολυ μπαζο-θύελλα το γραφείο και κατι μουσουυλμανες εχει
Οχιτην Dania???![]()
Η Regina ακόμη δεν ήρθε, μπήκε στα coming soon!!! Τιμωρία από το γραφείο; Ανοιξιάτικη αλλεργική ρινίτιδα στο Ελλάντα; Long dating?![]()
Έχει μέρες εκτός ρόστερ... Σταμάτησε;Η Δέσποινα η μιλφαρα η Ελληνίδα που χαθηκε;
Δε το βλέπω να τελειώνει αυτή η ιστορία.Δυστυχως για εμάςΧαίρομαι που συμφωνούμε, ας είμαστε καλά και κάτι θα γίνει ...
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τελικά ο Τραμπ ίσως να μην είναι τόσο παλαβός όσο φαίνεται, εάν τα βρούνε με τον Πούτιν πιστεύω θα έχουμε αφίξεις, ας ελπίσουμε για το καλύτερο για όλους.
Πραγματικά! ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ!!Αγαπητό bou αυτό το θέμα με τα tabs που πληθαίνουν συνέχεια πρέπει να το διορθώσεις. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να βλέπουμε και καμία διαφήμιση αλλά αυτό το πράγμα είναι πολύ ενοχλητικό, ιδιαίτερα σε ταμπλέτα.
Μετά από αρκετές ακυρώσεις επιτέλους συνάντηση με τη Sofia, τελικά άξιζε η αναμονή !
Υποδοχή άψογη, με sexy ποιοτικά εσώρουχα και δωδεκάποντα. Με θυμήθηκε αμέσως, έπεσε στην αγκαλιά μου και ξεκίνησε το ρόλο της από την πρώτη στιγμή. Προσωπάκι φρέσκο, πανέμορφο, αψεγάδιαστό. Σωματάκι χωρίς περιττά κιλά, αλλά με μερικά διακριτικά tattoo και μικρό βυζάκι. Άψογη επικοινωνία και ενδιαφέρον άνθρωπος.
Εκεί όμως που ξεχωρίζει είναι η συμπεριφορά, η διάθεσή και η συμμετοχή. Μετά τον πρώτο γύρο και ενώ τα λέγαμε εναλλάξ με περιπτύξεις, αναλαμβάνει πρωτοβουλία, ξεκινάει το δεύτερο γύρω και εκεί πραγματικά ξεδίπλωσε όλο της το ταλέντο. Πραγματικά έχει αγγελικό πρόσωπο αλλά στο κρεβάτι μεταμορφώνεται. Δεν θα μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά αυτό που έζησα θα έχω να το θυμάμαι και με την πρώτη ευκαιρία βέβαια θα επιδιώξω να το ξαναζήσω.
Φεύγει σύντομα αλλά θα ξανάερθει και όπως κατάλαβα με διαλείμματα θα καθίσει καιρό, ας προσέξουμε αυτά τα τίμια πλασματάκια που ομορφαίνουν την καθημερινότητα μας.
Άλλαξε απλά φωτό ίδια είναιLika φαίνεται όμορφη. Είναι ίδια και από κοντά;