Ακύρωση την τελευταία στιγμή με το στανταράκι του τελευταίου διαστήματος, περιορισμένες οι επιλογές αλλά και φορτωμένο το πρόγραμμα μου για να βρω άλλη ώρα για συνάντηση οπότε αποφασίζω να κλείσω μια από τις διαθέσιμες με αυξημένο κίνδυνο για φόλα. Επιλογή της Lola χωρίς πολύ σκέψη με μηνύματα ενώ οδηγούσα χωρίς να θυμάμαι κάποιο προηγούμενο σχόλιο ή κριτική.
Με το που με βλέπει με θυμήθηκε αμέσως με σφιχταγκαλιάζει και βγάζει το χαρακτηριστικό τσιριχτό χαμόγελο, τίποτα τελικά δεν κάνουν οι βιταμίνες για τη μνήμη.
Όπως μου είπε ήμουν το πρώτο ραντεβού της ημέρας και του tour, μου ζήτησε να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά για να μπει στο κλίμα κάτι που φυσικά σεβάστηκα. Σώμα κατά τη γνώμη μου άψογο, σχετικά ψηλή, αδύνατη, βυζάκι φυσικό πλούσιο, στη θέση του και καλοσχηματισμένο. Επιδερμίδα λευκή καθαρή από tattoo, έχει μόνο ένα πολύ μικρό.
Έμπειρη επαγγελματίας, άνετη με αυτό που κάνει αλλά δεν έβαλε κασέτα για τυποποιημένο πρόγραμμα με κόφτες.
Πολύ φιλική, παιχνιδιάρα, ευχάριστη, δοτική και συνέχεια χαμογελαστή με το χαρακτηριστικό τσίριγμα. Αγγλικά δυστυχώς περιορισμένα αλλά προσπαθεί για επικοινωνία. Από όλα είχε η συνάντηση και φυσικά sex, όταν ζεστάθηκε δεν με άφησε σε ησυχία μέχρι και τη στιγμή που ντυνόμουν για να φύγω. Άργησα να τελειώσω γιατί είχα χτυπήσει μερικά ποτάκια προηγουμένως αλλά ήταν πρόθυμη και συμμετείχε μέχρι το τέλος χωρίς να δυσανασχετήσει.
Δεν ξέρω εάν πέρασα καλά γιατί τη συνάντησα στην αρχή του tour ή επειδή ήταν η πρώτη της ημέρα, πιστεύω μάλλον θέλει να ευχαριστήσει για την επανάληψη που μάλλον τίμια την κέρδισε.
Φεύγοντας αναρωτιόμουν εάν θα περνούσα καλυτέρα με το στανταράκι μου ή με τη Lola και δυσκολεύτηκα να απαντήσω, οπότε κάθε εμπόδιο για καλό...