BigMountain
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 44.005
- Πόντοι
- 36.248
Απο κάτω έχει και διαφήμιση για πετσέτες απο τα Lidl για ώρα ανάγκης ...
![]()
Υποθέτω είναι ποιότητας από τα Lidl?

Απο κάτω έχει και διαφήμιση για πετσέτες απο τα Lidl για ώρα ανάγκης ...
![]()
Olivia πολύ καλή μέσα.Καλησπέρα, Αναμεσα σε Evelin και olivia? Γνώμη?
Τίποτα, μην ακούς, διαδόσεις να περνάει η ώραΠοια κρέμασε στρίνγκ ?![]()
Σπάνια να σταματήσει κάποια...Τίποτα, μην ακούς, διαδόσεις να περνάει η ώρα
ΟκΓια την ώρα δε φαίνεται ότι θα επιστρέψει.
Στο μέλλον ίσως.
πολλές έχουν κανει πέρασμα ανάλογο και έχουν επιστρέψειΑφήστε την κοπέλα εκεί που είναι, να είναι καλά και να μην γυρίσει ποτέ πίσω..
Και καλά θα κάνεις, κάθε φορά που ψήνεσαι για Κέλλυ, τελικά να διαλέγεις άλλη. Ελπίζω να μην έρθει η ημέρα που θα δηλώσεις ότι κακώς δεν άκουσες την παραπάνω συμβουλή.όταν βλέπω Κέλλυ , κάτι παθαίνω ... πάντα θέλω να την κλείσω κ μόλις φτάνει η ώρα , διαλέγω άλλη ... παρόλου που είναι χρόνια εδώ , εμένα σαν κασκαντερλίκι μου έχει κάτσει
όταν βλέπω Κέλλυ , κάτι παθαίνω ... πάντα θέλω να την κλείσω κ μόλις φτάνει η ώρα , διαλέγω άλλη ... παρόλου που είναι χρόνια εδώ , εμένα σαν κασκαντερλίκι μου έχει κάτσει
Xan4625Και καλά θα κάνεις, κάθε φορά που ψήνεσαι για Κέλλυ, τελικά να διαλέγεις άλλη. Ελπίζω να μην έρθει η ημέρα που θα δηλώσεις ότι κακώς δεν άκουσες την παραπάνω συμβουλή.
Και καλά θα κάνεις, κάθε φορά που ψήνεσαι για Κέλλυ, τελικά να διαλέγεις άλλη. Ελπίζω να μην έρθει η ημέρα που θα δηλώσεις ότι κακώς δεν άκουσες την παραπάνω συμβουλή.
όταν βλέπω Κέλλυ , κάτι παθαίνω ... πάντα θέλω να την κλείσω κ μόλις φτάνει η ώρα , διαλέγω άλλη ... παρόλου που είναι χρόνια εδώ , εμένα σαν κασκαντερλίκι μου έχει κάτσει
Αλάτι στη πληγή του ρίχνεις τωρα
εχετε και εδω μνπναΕἶναι μουνόπανο! Γι' αὐτό!
εχετε και εδω μνπνα![]()
μη μου βάζεις ακόμα πιο δύσκολα
με γάμησε τώρα . .Αλάτι στη πληγή του ρίχνεις τωρα
μη μου βάζεις ακόμα πιο δύσκολα
μία μέρα θα το ρισκάρω. δεν θα την γλιτώσωἈγνόησέ τον! Καί ἐγώ δέν τὴν ἔχω πάρει: κάτι μοῦ λέει ὅτι θά χάσω καί μάλιστα πανηγυρικῶς