dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 45.777
- Πόντοι
- 22.936
Γαμιόλα πανούληΚαλησπέρα..
Μήπως μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο της φοιτητριας φιλοσοφικής που κάνει έντονο σεξ ;

Γαμιόλα πανούληΚαλησπέρα..
Μήπως μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο της φοιτητριας φιλοσοφικής που κάνει έντονο σεξ ;
Καλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τις υποστηρίζουμε στα ψυχολογικά τους .Συνάντηση με τη Steysi με μια απορία για το τι θα συναντήσω αφού οι φωτογραφίες δεν έδειχναν πολλά.
Λοιπόν τι δεν θα δείτε, μακριά ξανθά μαλλιά δεν έχει, κοιλίτσα πλάκα μάλλον όχι, ατελείωτα πόδια σε 1.60 δε νομίζω.
Τι θα δείτε, κοντά ξανθά μαλλιά, υπέροχα μάτια, φρεσκότατο όμορφο προσωπάκι, κωλαράκι καμπυλωτό σφριγηλό αξιολάτρευτο, βυζάκι πλουσιότατο φυσικό αξιοπρόσεκτο μεγαλύτερο από τα γούστα μου, κατάλευκη επιδερμίδα καθαρή χωρίς tattoo και άλλες επεμβάσεις.
Διάθεση συμπεριφορά τυπική, κατά διαστήματα βαριεστημένη, με παροδικές εκλάμψεις. Αγγλικά σχετικά περιορισμένα. Προσπαθεί στη συμμετοχή αλλά με κόφτες. Για amateur που γράφουν οι άλλες κριτικές δεν θα το έλεγα αλλά σίγουρα αξίζει για τα νιάτα και τη φρεσκάδα.
Όπως έχω ξαναγράψει ίσως να ζητάμε πολλά από νέες γυναίκες που έρχονται με δυσκολία από εμπόλεμες περιοχές.
καλό ότι ανεβαίνει ο αριθμός των επιλογών και Οχι μόνο απο Βραζιλιάνες αλλά απο τις αγαπημένες μας χώρες52 κοπέλες βλέπω στο site του glamour ...![]()
Το σπάσατε ρε ρεμαλια , ακαμάτες το κορίτσι...Ρίτα 2 , στα coming soon![]()
full booked κ την βάλανε στα " έρχονται σύντομα " γιατί θα έπεσε το τηλεφωικό κέντροΤο σπάσατε ρε ρεμαλια , ακαμάτες το κορίτσι...
Σε καροτσάκι με σύμανση αμέα θα φυγει....
Παλιά λέγαμε ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και σερβίραμε ακόμα και κερκο-πίθηκους , ασχέτως που κερνάγαμε blue tooth τσιμπούκι.Ουτε αυτό σημαίνει οτι θα συμπεριφερθούμε και σαν πίθηκοι και όχι σαν πολιτισμένοι άνθρωποι. Καφέ θες να πάρεις σήμερα και ανάλογα πως τον ζητάς εξαρτάται και τι γεύση καφέ θα πάρεις.![]()
Έχουμε χάσει και τα ρεμάλια τόσοι την κλείσανε δεν γράφουν τίποτα..full booked κ την βάλανε στα " έρχονται σύντομα " γιατί θα έπεσε το τηλεφωικό κέντρο
περιμένω μία έγκυρη ενημέρωσηΓια άλλο λόγο είναι στα προσεχώς η Ρίτα 2
![]()
ΚλαιωωωωΚαι το μουνί γιατί γράφεται με (ι)
και αυτό στο στόμα το βάζω
![]()
Οπα δωσε την πληροφορία εκ των εσωΓια άλλο λόγο είναι στα προσεχώς η Ρίτα 2
![]()
Είναι όπως στην παρακάτω φωτογραφία της, +8 χρόνια περίπου.Η Evgeniya μου θυμίζει από τις φωτογραφίες μια Γαλλιδα τουριστρια που είχα φορτώσει κάποτε στο νησί των ιπποτών. Λέω να επιχειρήσω.
Την έχει συναντήσει κάποιος σε αυτό το tour; Είναι έτσι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες της ή δεν έχει καμία σχέση;![]()
Απολύτως κατατοπιστικός, όπως πάντα!Είναι όπως στην παρακάτω φωτογραφία της, +8 χρόνια περίπου.![]()
Σώμα, μαλλιά έτσι, στο πρόσωπο δείχνει τα σημάδια του χρόνου όπως και στο στήθος, γι' αυτό φορά το σουτιέν με την πρώτη ευκαιρία, χωρίς όμως να είναι ενοχλητικό. Καλή και πολύ καθαρή, αλλά μιλά πολύ, τραγουδά και χρησιμοποιεί αυτήν την τρελλίτσα για να λουφάρει, αλλά στο χρόνο που δουλεύει είναι εντάξει, αν και με υπερβολικές φωνητικές αντιδράσεις. Αν ψήνεσαι για το συγκεκριμένο στυλ, δοκίμασε. Εγώ δεν μετανιώνω που τη συνάντησα, γιατί στη συγκεκριμένη στιγμή ήθελα κάτι τέτοιο, δύσκολα όμως θα την ξανασυναντούσα.
Άστα την πατήσαμεΡίτα 2 , στα coming soon![]()
Επιβεβαιώνω τον φίλο απο πάνω για eugeniya...Απολύτως κατατοπιστικός, όπως πάντα!
Εφόσον στον καθαρό χρόνο δουλειάς της είναι εντάξει και το παλεύει, θα δοκιμαστεί και αυτή για το παλμαρέ. Άτιμες αναμνήσεις.