HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 185
- Like
- 32.816
- Πόντοι
- 32.548
Πάει outcall μαζί με το ντομπερμαν οπότε χρεώνει +40εΜεταγραφη και αυξηση τιμης απο 160 στα 200![]()

Πάει outcall μαζί με το ντομπερμαν οπότε χρεώνει +40εΜεταγραφη και αυξηση τιμης απο 160 στα 200![]()
τόσες πολλές κοπέλες είχε άλλη φορά το Glamour ? πολύ φορτωμένο το site μου φαίνεται
το έχουμε καταλάβειΔεν με ενδιαφέρει η ποσότητα, η ποιότητα με ενδιαφέρει.
![]()
Οπα φιλε το σκυλι πρεπει να ναι στα εξτρα και οχι στην στανταρ ταριφαΠάει outcall μαζί με το ντομπερμαν οπότε χρεώνει +40ε
![]()
Το φαντάζεσαι;Πάει outcall μαζί με το ντομπερμαν οπότε χρεώνει +40ε
![]()
Εμεις κερδισμενοι βγαινουμε οποτε ερχονται ωραια μουνια τωρα σε ποιο γραφειο ερχονται δεν εχει και πολυ σημασιαΑν ο γκαμουράς φέρει Masha2 και Dida, θα έχει το μονοπώλιο.
Μας συμφέρει άραγε;
![]()
Εχει τεράστια σημασία .Εμεις κερδισμενοι βγαινουμε οποτε ερχονται ωραια μουνια τωρα σε ποιο γραφειο ερχονται δεν εχει και πολυ σημασια
Υ.Γ. Ο γκλαμουρας εχει ηδη μονοπωλιο![]()
τουλάχιστον ήταν τουμπανο το βυζι?Συνάντησα την Emily7. Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για την κοπέλα. Ωραίο σώμα, πρόσωπο κλασικό σλαβικό με λίγο φουσκωμένα χείλη, πρόθυμη στο κρεβάτι.
Ωστόσο οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες. Για την ακρίβεια κλεμμένες από τη Ρωσίδα φωτομοντέλο Annet Reinen. Επιπλέον το βυζί δεν είναι φυσικό, όπως γράφει στο site. Διαβάζεις μετά τις κριτικές στο bou, που γράφουν για φωτογραφίες ακριβέστατες και φωτογραφίες ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς.
Και καλά ο τύπος που βρήκε τις φωτογραφίες ακριβέστατες και γράφει ότι δεν μπορούν να αποτυπώσουν την πραγματική εικόνα. Έχουμε συνηθίσει τέτοιες κριτικές.
Το ερώτημα είναι οι άλλοι, οι οποίοι φαίνονται από την κριτική τους ότι δεν προμοτάρουν, ωστόσο γράφουν ότι οι φωτογραφίες είναι ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς. Καλά, ρε παιδιά, τί πίνετε πριν από το ραντεβού; Ή μήπως βγάζετε τα γυαλιά, όταν γαμάτε, και δεν βλέπετε μπροστά σας;
Φίλε, τόσες κριτικές έχουν γραφτεί στη σελίδα της. Διάβασέ τες.τουλάχιστον ήταν τουμπανο το βυζι?
3-4-5?
Αδύνατη χοντρη? πες τιποτα με το τσιγκέλι στα βγάζουμε...
εσυ τώρα δεν είπες ρε οτι λέγανε αρλούμπες?Φίλε, τόσες κριτικές έχουν γραφτεί στη σελίδα της. Διάβασέ τες.
Εγώ δεν σε προσέβαλα. Το πόσες κριτικές έχω γράψει είναι δικό μου θέμα κι αν αυτό που σε νοιάζει είναι μόνο ο αριθμός των κριτικών, διάβαζε τους προμότορες.εσυ τώρα δεν είπες ρε οτι λέγανε αρλούμπες?
Τελικά ισχύουν η όχι οι κτριτικές?
Εντω μεταξύ αντι να γράψεις την εξυπνάδα σου μπορουσες να απαντήσεισ ....
Απο το 2008 με 2 κριτικες και μασ την λέει ο άλλος.....
Ρε πάτε καλάααα![]()
Annet Rainen οι φώτο της Emily7, ε;Συνάντησα την Emily7. Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για την κοπέλα. Ωραίο σώμα, πρόσωπο κλασικό σλαβικό με λίγο φουσκωμένα χείλη, πρόθυμη στο κρεβάτι.
Ωστόσο οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες. Για την ακρίβεια κλεμμένες από τη Ρωσίδα φωτομοντέλο Annet Reinen. Επιπλέον το βυζί δεν είναι φυσικό, όπως γράφει στο site. Διαβάζεις μετά τις κριτικές στο bou, που γράφουν για φωτογραφίες ακριβέστατες και φωτογραφίες ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς.
Και καλά ο τύπος που βρήκε τις φωτογραφίες ακριβέστατες και γράφει ότι δεν μπορούν να αποτυπώσουν την πραγματική εικόνα. Έχουμε συνηθίσει τέτοιες κριτικές.
Το ερώτημα είναι οι άλλοι, οι οποίοι φαίνονται από την κριτική τους ότι δεν προμοτάρουν, ωστόσο γράφουν ότι οι φωτογραφίες είναι ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς. Καλά, ρε παιδιά, τί πίνετε πριν από το ραντεβού; Ή μήπως βγάζετε τα γυαλιά, όταν γαμάτε, και δεν βλέπετε μπροστά σας;
SashaΓια πείτε ρε χυστες.. Lana ή Sasha? (Έκανα προσπάθεια για duo αλλά δεν κάνουν μεταξύ τους)
![]()