xan4625
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 28
- Like
- 7.342
- Πόντοι
- 2.836
την Ινέσσα δεν την λες κ κοντή . θυμάμαι ότι όταν μπήκε στο δωμάτιο, μου φάνηκε ψηλή. νορμάλ δλδΨηλή η Inessa?
H Daria χωρίς τακούνια στο ύψος σου είναι!
![]()
την Ινέσσα δεν την λες κ κοντή . θυμάμαι ότι όταν μπήκε στο δωμάτιο, μου φάνηκε ψηλή. νορμάλ δλδΨηλή η Inessa?
![]()
η πρώτη εντύπωση παίζει μεγάλο ρόλο για μένα . προτιμώ π.χ το ύψος της ΧετέραΨηλή η Inessa?
![]()
θα κανονίσω να έρθει ξυπόλητηΨηλή η Inessa?
![]()
μοντελε αλλα αγυμναστη, σχετικα ξενερωτη και μυριζε τσιγαρο. ενδιαφέρον προσωπο αλλα καπως διαφορετικη, πιο μεγαλη.Οι φωτογραφίες είναι κοντά;Γιατί φαίνεται μοντέλο
viber δεν εχετε?
Δηλαδή ποσό περίπου είναι;μοντελε αλλα αγυμναστη, σχετικα ξενερωτη και μυριζε τσιγαρο. ενδιαφέρον προσωπο αλλα καπως διαφορετικη, πιο μεγαλη.
Αυτή πρέπει να την έχω πηδήξει κάποτε.......
ολο το αρχειο του γκλαμουρ εψαξα το πρωι,ημουν και γω σιγουρος οτι ειχε ξαναρθει πολυ παλιοτερα..με τις ιδιες φωτο,απλα εχουν κατεβει και δεν την εβρισκα..μας θυμουνται 7 χρονια μετα..![]()
Καλά θυμόμουν......
Μακάρι να έρθουν και άλλες από τις παλιές…ολο το αρχειο του γκλαμουρ εψαξα το πρωι,ημουν και γω σιγουρος οτι ειχε ξαναρθει πολυ παλιοτερα..με τις ιδιες φωτο,απλα εχουν κατεβει και δεν την εβρισκα..μας θυμουνται 7 χρονια μετα..
Το whatsapp εχει ενα κακο. Οταν κανω αποκρυψη μια συνομιλία, αν μπω στις επαφες μου βγαζει πανω πανω οτι εχω κλειδωμενη συνομιλια, οποτε αν το δει κάποιος κατανοεί οτι κατι κρυβω. Σε αντίθεση το viber, οταν κρύβεις, κρ΄υβεις!Κατέβασε WhatsApp για σιγουριά
απο τις παλιες,οι καλες...Μακάρι να έρθουν και άλλες από τις παλιές…
ΑΝ εξακολουθουν να ναι καλεςαπο τις παλιες,οι καλες...
35+Δηλαδή ποσό περίπου είναι;
Σοκολάτα γάλακτος
εγω βρηκα σημαντικες διαφορες + το στυλακι της που κατι με χαλασε και την εδιωξαΗ Ely είναι αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες της ή έχει πέσει δουλίτσα για να βγει αυτό το αποτέλεσμα;