Κανένας εθελοντής για Nicolleta? Ήδη έκανα κασκαντεριλικι προχθές που τα κλαιω, ελπίζω να βγει μια κριτική πριν πάω κουβά 2/2.
Με ποια έκανες το κασκαντεριλικι;
Κανένας εθελοντής για Nicolleta? Ήδη έκανα κασκαντεριλικι προχθές που τα κλαιω, ελπίζω να βγει μια κριτική πριν πάω κουβά 2/2.
Άλλο γραφείο, άφησα κριτική μόλις μη τη πατήσει κ αλλοςΜε ποια έκανες το κασκαντεριλικι;
Εφυγε δεν είναι στο siteΚανένας εθελοντής για Nicolleta? Ήδη έκανα κασκαντεριλικι προχθές που τα κλαιω, ελπίζω να βγει μια κριτική πριν πάω κουβά 2/2.
Κάτι μου λέει ότι αυτή γαμιεται σαν σκύλα
Την κοπανησε η Kler και ήρθε αντικατάσταση μάλλον
25 εγώ πάντως δεν την κάνω τη συγκεκριμενη!!
30 περίπου…25 εγώ πάντως δεν την κάνω τη συγκεκριμενη!!
Δώσε ψωμάκι στο λαό ρε, να κάνουμε κουμάνταΈμαθα ότι σε λίγες μέρες θα έχουμε επιστροφή αεροδρομίου...![]()
@old boy @Putinikos αυτή είναι αυτή;
Έμαθα ότι σε λίγες μέρες θα έχουμε επιστροφή αεροδρομίου...![]()
Ω ναι! The body οπως εχεις πει και συ
Ω ναι! The body οπως εχεις πει και συ
M αρεσε που ελεγες οτι επειδη κατεβασε της φωτο δε θα ξαναρθει![]()
Το καλοκαιρακι τελειωσε χειμωνιασε πλεον, θα επιστρεψουν σιγα σιγα και απ δω που θα παειΑφού επέστρεψε αυτή, και διαφαίνεται και μια άλλη επιστροφή, έχουμε ελπίδα και για μια άλλη εξαφανισμένη! Ναι για μια ξανθιά λέω.
![]()
Δεν νομίζω ότι η dragon mother πήγε τελικά Μύκονο.Άμα δεν κλείσει το alemagou δεν βλέπω να έρχεται ο δράκος στην Αθήνα...![]()
Ναι η ίδια κοπέλα ήταν, με ψεύτικες φωτογραφίες, γιατί ήθελε να κρυφτεί. Ακούστηκε πώς δεν ήταν η ίδια σε υπηρεσίες κι έτσι δεν έγινε η συνάντηση. Ήταν αρκετό καιρό στα μέρη μας.
Μια που μίλησες για επιστροφές, αν ακούσεις οτι επέστρεψε και η παραπάνω, έστω και για καταδρομική με προκάλυψη,Αφού επέστρεψε αυτή, και διαφαίνεται και μια άλλη επιστροφή, έχουμε ελπίδα και για μια άλλη εξαφανισμένη! Ναι για μια ξανθιά λέω.
![]()
Λάθος έφτασε στα αυτιά σου παίχτη...Δεν νομίζω ότι η dragon mother πήγε τελικά Μύκονο.
Αυτό έφτασε στα αυτιά μου.