xan4625
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 38
- Like
- 16.452
- Πόντοι
- 7.446
ο φίλος μου ο Big που είναι ?Analripper?
ο φίλος μου ο Big που είναι ?Analripper?
Στο japanο φίλος μου ο Big που είναι ?
Μπῆκα καί ἐγώ στὸν πειρασμό νά τὸ γράψω, ἀλλά σκέφθηκα ὅτι θά 'ταν ἡλίου φαεινότερονAnalripper?
Από όσες κριτικές του έχω διαβάσει που πήρε έξτρα anal , η τυπισσα το διατήρησε σαν έξτρα.ο φίλος μου ο Big που είναι ?
Εμένα μην με κοιτάτεΒρε παίδες ποιος από εσάς στραβό ξεκώλιασε την Sophia ( τη βραζιλιάνα ) , και έβγαλε το anal από τις υπηρεσίες της?
έχω μία απορία horny ... γλειφομούνι ή γλυφομούνι ? έχω παρατηρήσει ο καθένας το γράφει όπως γουστάρει . κ μια που υπάρχεις κ εσύ , ας μάθουμε και κάτιΜπῆκα καί ἐγώ στὸν πειρασμό νά τὸ γράψω, ἀλλά σκέφθηκα ὅτι θά 'ταν ἡλίου φαεινότερον
Κατάλαβα, να περιμένουμε κριτική το απόγευμα για τη κοπέλα με τίτλο "τη ξεκωλιασα"....Μπῆκα καί ἐγώ στὸν πειρασμό νά τὸ γράψω, ἀλλά σκέφθηκα ὅτι θά 'ταν ἡλίου φαεινότερον
το cm τι είναι ? ώρες ?Εμένα μην με κοιτάτε
Την έχω 4cm...σηκωμένη
Καλο!!το cm τι είναι ? ώρες ?
ο φίλος μου ο Big που είναι ?
έχω μία απορία horny ... γλειφομούνι ή γλυφομούνι ? έχω παρατηρήσει ο καθένας το γράφει όπως γουστάρει . κ μια που υπάρχεις κ εσύ , ας μάθουμε και κάτι
έχω μία απορία horny ... γλειφομούνι ή γλυφομούνι ? έχω παρατηρήσει ο καθένας το γράφει όπως γουστάρει . κ μια που υπάρχεις κ εσύ , ας μάθουμε και κάτι
Μα ποιος είσαιΛοιπόν δώσε προσοχή νά μάθης ἀγορίνα... Εἶναι "γλΕΙφομούνι". "Γλύφω" = "σκαλίζω" ἐξ οὗ καί "γλύπτης", "γλυπτό" κλπ. "γλείφω" σημαίνει "βάζω στό στόμα" κλπ.. Τό "γλείφω" βγαίνει ἀπ'τό ἀρχαῖο ἑλληνικό "λείχω", ἐξ οὗ καί "πεολειχία" (πίπα) "αἰδοιλειχία" "γλειφομούνι".
Ο καλυτερος εισαι μπαινεις παντου χωρις μα μουΕμένα μην με κοιτάτε
Την έχω 4cm...σηκωμένη
ΓατακιαΛοιπόν δώσε προσοχή νά μάθης ἀγορίνα... Εἶναι "γλΕΙφομούνι". "Γλύφω" = "σκαλίζω" ἐξ οὗ καί "γλύπτης", "γλυπτό" κλπ. "γλείφω" σημαίνει "βάζω στό στόμα" κλπ.. Τό "γλείφω" βγαίνει ἀπ'τό ἀρχαῖο ἑλληνικό "λείχω", ἐξ οὗ καί "πεολειχία" (πίπα) "αἰδοιολειχία" "γλειφομούνι".
Μ' αρέσει που αλλάζεις τη συζήτηση στο τελείως άκυρο.έχω παρατηρήσει ότι όταν γράφω εδώ μέσα στο μπου , μου τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία
τελικά πρέπει να είσαι όντως ο ΜπαμπινιώτηςΛοιπόν δώσε προσοχή νά μάθης ἀγορίνα... Εἶναι "γλΕΙφομούνι". "Γλύφω" = "σκαλίζω" ἐξ οὗ καί "γλύπτης", "γλυπτό" κλπ. "γλείφω" σημαίνει "βάζω στό στόμα" κλπ.. Τό "γλείφω" βγαίνει ἀπ'τό ἀρχαῖο ἑλληνικό "λείχω", ἐξ οὗ καί "πεολειχία" (πίπα) "αἰδοιολειχία" "γλειφομούνι".
Το γλΛοιπόν δώσε προσοχή νά μάθης ἀγορίνα... Εἶναι "γλΕΙφομούνι". "Γλύφω" = "σκαλίζω" ἐξ οὗ καί "γλύπτης", "γλυπτό" κλπ. "γλείφω" σημαίνει "βάζω στό στόμα" κλπ.. Τό "γλείφω" βγαίνει ἀπ'τό ἀρχαῖο ἑλληνικό "λείχω", ἐξ οὗ καί "πεολειχία" (πίπα) "αἰδοιολειχία" "γλειφομούνι".