Εγώ αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχει αυξηθεί η ποσότητα αλλά όχι και η ποιότητα.
Το σχόλιο είναι γενικό και δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο γραφείο.
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου ότι κυκλοφορεί πολύ σαπιλα γενικά σύμφωνα με ότι διαβάζουμε, αλλά δεν γνωρίζω τι αναλογίες υπήρχαν και στο παρελθόν. Τι εννοώ; Αν υποθέσουμε ότι πχ το γραφείο του νήματος έχει περίπου 56 κοπέλες διαθέσιμες και περίπου 20-23, έχουν τουλάχιστον καλές κριτικές, είμαστε σε ένα 40-60. Πιθανόν αλλού τα ποσοστά να είναι πολύ χειρότερα, προσωπικά δεν έχω εικόνα γιατί αλλού πάω πολύ στπχευμένα και μόνο αν κάτι μου αρέσει υπερβολικά. Μετά παίζουν ρόλο και τα γούστα του καθενός, που περιορίζουν τον αριθμό των δυνητικά "επιθυμητών" συναντήσεων.
Πάντως όταν στις αυθημερόν συνεννοήσεις με το ζόρι βρίσκεις 2-3 ελεύθερες τις περισσότερες φορές (γιατί μου έχει τύχει η Καίτη να γράφει κανά δεκάλεπτο το μισό ρόστερ ως διαθέσιμες), σημαίνει ότι υπάρχει ζήτηση και κατανάλωση, άρα μπορεί και η αύξηση ποσότητας να είναι λογική για τα γραφεία τουλάχιστον. Το γεγονός ότι πολλές κοπέλες που μπορεί να είναι εδώ κανά μήνα και δεν έχουν ούτε μισή κριτική, ίσως να μην σημαίνει ότι δεν τις πάιρνουν άλλοι.