You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκόμενες Ψηλές min 1.78cm
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 318
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.413
- Πόντοι
- 5.595
Πήγαιναν σε τμήματα μπάσκετ,χάντμπολ και βολλε'υ' από μικρές ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ αφού βγάλουν μερικές κωλοσελφι....Τις Σέρβες, και τις Βόσνιες, τις θεωρώ τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου!
Και ψηλές...πολύ ψηλές!
Θυμάμαι στην Βοσνία σε κάτι πάρτι, κοπέλες 20 χρονών... 1.85 min!
Και δύσκολες γκόμενες, περισσότερο απο τις Ελληνίδες!
Η πρώην Γιουγκοσλαβία( πλην Σκοπίων επειδή η ανάμιξη με τους Αλβανούς έριξε το αθλητικό τους επίπεδο)πάει πολύ καλά σε όλα τα ομαδικά αθλήματα επειδή αξιοποιήθηκαν υποδομές από τον καιρό της Ενωμένης Γιουγκοσλαβίας
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 13.298
ΤοσοδουλαΕ καλά ρε Ζαν... κάτω του 1.55 τι γυναίκα είναι ?![]()
Ήταν μια 1.50 και η τύπισσα δεν είχε αφήσει ψωλη για ψωλη στη σχολή μετά έγινε απαιτητική οποίος πρόλαβε πήρε
Αρίστων
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2025
- Like
- 3.426
- Πόντοι
- 1.266
Το ξέρω έχεις δίκιο.Πήγαιναν σε τμήματα μπάσκετ,χάντμπολ και βολλε'υ' από μικρές ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ αφού βγάλουν μερικές κωλοσελφι....
Η πρώην Γιουγκοσλαβία( πλην Σκοπίων επειδή η ανάμιξη με τους Αλβανούς έριξε το αθλητικό τους επίπεδο)πάει πολύ καλά σε όλα τα ομαδικά αθλήματα επειδή αξιοποιήθηκαν υποδομές από τον καιρό της Ενωμένης Γιουγκοσλαβίας
Στη Σερβία και στη Βοσνία έχω περάσει αρκετό καιρό!

Ειδικά τα καλοκαίρια!
Atromitos12
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2021
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1
Δεν έχω ακούσει καμία να την λένε ψηλοπούτανο...τα σκήπτρα τα έχουν τα κοντοπούτανα!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.413
- Πόντοι
- 5.595
Ωραίος..!!Το ξέρω έχεις δίκιο.
Στη Σερβία και στη Βοσνία έχω περάσει αρκετό καιρό!
Ειδικά τα καλοκαίρια!
Το αθλητικό DNA θα περνάει και στις επόμενες γενεές ..και θα εξακολουθήσουν να βγαίνουν αξιόλογα πλάσματα από εκεί.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.413
- Πόντοι
- 5.595
Σωστό!Δεν έχω ακούσει καμία να την λένε ψηλοπούτανο...τα σκήπτρα τα έχουν τα κοντοπούτανα!
Τις ψηλές τις λένε " γκαμηλες" οι τάπες ελλεεινιδες.
Κομπλεξικες είναι αρκετές κοντές ακόμα κι αν βρουν χρηματοδότη.
Αρίστων
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2025
- Like
- 3.426
- Πόντοι
- 1.266
Ειδικά σε κάτι χωριά έξω απο το παλιό Βελιγράδι, δεν μπορείς να φανταστείς γιατί κοπέλες μιλάω!Ωραίος..!!
Το αθλητικό DNA θα περνάει και στις επόμενες γενεές ..και θα εξακολουθήσουν να βγαίνουν αξιόλογα πλάσματα από εκεί.
Απιστεύτες!

Αλλά θέλει κονέ...χωρίς κονέ απλά το ξεχνάς!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.413
- Πόντοι
- 5.595
Δεν είναι όλες ψηλές ...αλλα η ψηλή ξεχωρίζει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.
Να υποθέσω ότι μπορείς να συνεννοηθείς στην γλώσσα τους...αλλιώς δύσκολα θα ασχοληθούν μαζί σου...εκτός αν ξέρουν Αγγλικά η Ελληνικά .Ειδικά σε κάτι χωριά έξω απο το παλιό Βελιγράδι, δεν μπορείς να φανταστείς γιατί κοπέλες μιλάω!
Απιστεύτες!
Αλλά θέλει κονέ...χωρίς κονέ απλά το ξεχνάς!
Αρίστων
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2025
- Like
- 3.426
- Πόντοι
- 1.266
Οι νέες γενιές ξέρουν τα βασικά...Αγγλικά και είναι Οκ!Δεν είναι όλες ψηλές ...αλλα η ψηλή ξεχωρίζει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.
Να υποθέσω ότι μπορείς να συνεννοηθείς στην γλώσσα τους...αλλιώς δύσκολα θα ασχοληθούν μαζί σου...εκτός αν ξέρουν Αγγλικά η Ελληνικά .
Οι μεγαλύτερες όχι!

Φυσικά με πολύ κακή προφορά...αλλά αυτό δεν μας νοιάζει!

Αρίστων
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2025
- Like
- 3.426
- Πόντοι
- 1.266
Εγώ δηλαδή που μιλάω πάρα πολύ καλά Αγγλικά, όταν τις ακούω να μιλάνε... τα λένε χαριτωμένα...Οι νέες γενιές ξέρουν τα βασικά...Αγγλικά και είναι Οκ!
Οι μεγαλύτερες όχι!
Φυσικά με πολύ κακή προφορά...αλλά αυτό δεν μας νοιάζει!![]()
Και μάλιστα το διασκεδάζω κιόλας!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.413
- Πόντοι
- 5.595
Σωστά ...αισθηματιες είμαστε!!Οι νέες γενιές ξέρουν τα βασικά...Αγγλικά και είναι Οκ!
Οι μεγαλύτερες όχι!
Φυσικά με πολύ κακή προφορά...αλλά αυτό δεν μας νοιάζει!![]()
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.413
- Πόντοι
- 5.595
Hταν και είναι καταπληκτική!!Kylie Minogue 1.52
μουνάρα στην εποχή της
καλές οι ψηλές, αλλά δε φτάνει το σάλιο άν ξεκινήσεις από πάνω προς τα κάτω
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.413
- Πόντοι
- 5.595
Δεν έχεις δει γυναίκα κάτω του 1,55μ;Ε καλά ρε Ζαν... κάτω του 1.55 τι γυναίκα είναι ?![]()
Συνήθως σε μεσογειακά μέρη έχει τέτοια ύψη αλλά έχω πέσει και σε Ρωσίδες τέτοιου ύψους.
Η ξεφτίλα είναι ότι σε προκηρύξεις για Στρατό βλέπω ότι το όριο ύψος σε γυναίκες είναι χαμηλό ,νομίζω 1,60μ είναι το τελευταίο που έχω πρόχειρο εκτός αν το πήγαν στο 1,55μ για να υπάρχουν και γυναίκες στο στράτευμα....μας έφαγε η ισότης...τρομάρα μας...!!
Ενώ στην Αστυνομία το είχαν αφήσει στο 1,70μ για να υπάρχουν λιγότερες γυναίκες στην Αστυνομία...!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
I love Kylie...
Αρίστων
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2025
- Like
- 3.426
- Πόντοι
- 1.266
Καλά σίγουρα έχω δει κοπέλες 1.55, και ειδικά στην Ελλάδα πάρα πολλές!Δεν έχεις δει γυναίκα κάτω του 1,55μ;
Συνήθως σε μεσογειακά μέρη έχει τέτοια ύψη αλλά έχω πέσει και σε Ρωσίδες τέτοιου ύψους.
Η ξεφτίλα είναι ότι σε προκηρύξεις για Στρατό βλέπω ότι το όριο ύψος σε γυναίκες είναι χαμηλό ,νομίζω 1,60μ είναι το τελευταίο που έχω πρόχειρο εκτός αν το πήγαν στο 1,55μ για να υπάρχουν και γυναίκες στο στράτευμα....μας έφαγε η ισότης...τρομάρα μας...!!
Ενώ στην Αστυνομία το είχαν αφήσει στο 1,70μ για να υπάρχουν λιγότερες γυναίκες στην Αστυνομία...!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
I love Kylie...![]()
Αλλά το θέμα ξέρεις ποιο είναι ?
Αν υποθέσουμε ότι ένας άντρας είναι 1.80, και έχει γκόμενα μια 1.55... είναι ωραία εικόνα ?
Άσχετα αν είναι καλός χαρακτήρας κ.τλ. η γκόμενα, αναφέρομαι σαν εικόνα... είναι ωραία ?
Και φυσικά θα μου πεις, ότι υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια ζευγάρια. Σίγουρα υπάρχουν!
tellystalone6969
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.487
- Πόντοι
- 1.616
Αν θες ψηλές ... θα έλεγα και ότι .... βερ αουφ γκρόσε μεντελς αμπφερτ φουρ ντεν ιςτ ντοϊτς αϊν αμπσολουτε μους ...Να υποθέσω ότι μπορείς να συνεννοηθείς στην γλώσσα τους...αλλιώς δύσκολα θα ασχοληθούν μαζί σου...εκτός αν ξέρουν Αγγλικά η Ελληνικά .
ή ... αλλιώς ... τα γερμανικά είναι μαστ !!!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.413
- Πόντοι
- 5.595
Επίσης Πολωνεζες και Ρωσίδες είναι συνήθως ψηλές.Αν θες ψηλές ... θα έλεγα και ότι .... βερ αουφ γκρόσε μεντελς αμπφερτ φουρ ντεν ιςτ ντοϊτς αϊν αμπσολουτε μους ...
ή ... αλλιώς ... τα γερμανικά είναι μαστ !!!
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 8.504
- Πόντοι
- 5.755
LatviaΕπίσης Πολωνεζες και Ρωσίδες είναι συνήθως ψηλές.
Esthonia
Finland
Sweden
και στις Σέρρες έχει κάτι άλογα, το καλούπι τους είναι αρχοντικό ψηλοκάπουλο.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 532
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις