Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Φίλε η γκόμενα αν δεν πήρε πρέφα  πρέπει να ταν φρούτο πρώτης διαλογής..  :grin:
Στον πούτσο σου αν κεράσεις έναν καφέ ρε, που να την έβγαζεσ και σ κάνα ακριβό εστιατόριο ξέρω γω!  :2funny:

Δεν ειναι το θεμα μονο ο καφες ρε συ... ειναι το θεμα και να τσεκαρεις
κατα ποσο η αλλη ειναι υπομονετικη. Απο αυτο το πραγμα
μπορεις να καταλαβεις πολλα για τον χαρακτηρα της... γιατι δεν καταλαβα
ανθρωποι ειμαστε... δεν δικαιουμαστε να ξεχάσουμε? Μην κοιτας τωρα που σου
αποκαλυπτω το κολπο μου.... αν η αλλη δεν το ξερει δεν μπορει να ειναι σιγουρη...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
καλυτερα τον καφε να τον κερασω εκει που θα πιασει και τοπο
αλλιως δεν εχει νοημα.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ειναι το θεμα μονο ο καφες ρε συ... ειναι το θεμα και να τσεκαρεις
κατα ποσο η αλλη ειναι υπομονετικη. Απο αυτο το πραγμα
μπορεις να καταλαβεις πολλα για τον χαρακτηρα της... γιατι δεν καταλαβα
ανθρωποι ειμαστε... δεν δικαιουμαστε να ξεχάσουμε? Μην κοιτας τωρα που σου
αποκαλυπτω το κολπο μου.... αν η αλλη δεν το ξερει δεν μπορει να ειναι σιγουρη...

Κοίτα το σίγουρο είναι ότι έκανες κακή εντύπωση και φάνηκες καρμίρης στα μάτια της. Αν δεν θες να κεράσεις απλά δεν κερνάς, πληρώνεις το δικό σου και τέρμα.. Απλά ειδικά αν είπες και το "ξέχασα από την ανυπομονησία μου να σε δω" και δεν το είπες για πλάκα τώρα, στα αυτιά μου πάντως ακούστηκε αρκετά γαμησέτα, υποθέτω και στης γκόμενας. Στην τελική αν το κάνεις αυτό ειδικά σε περιζήτητη γκόμενα π έχει πολλές εναλλακτικές θα φας μαύρο κατευθείαν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κοίτα το σίγουρο είναι ότι έκανες κακή εντύπωση και φάνηκες καρμίρης στα μάτια της. Αν δεν θες να κεράσεις απλά δεν κερνάς, πληρώνεις το δικό σου και τέρμα.. Απλά ειδικά αν είπες και το "ξέχασα από την ανυπομονησία μου να σε δω" και δεν το είπες για πλάκα τώρα, στα αυτιά μου πάντως ακούστηκε αρκετά γαμησέτα, υποθέτω και στης γκόμενας. Στην τελική αν το κάνεις αυτό ειδικά σε περιζήτητη γκόμενα π έχει πολλές εναλλακτικές θα φας μαύρο κατευθείαν.

Ξεχασιάρης μπορει... καρμίρης οχι!!!!
Απο την αλλη οταν σε ολη την βραδια δεν της εχεις κανει
ουτε ενα κοπλιμεντο (στυλακι πικερ) -το δανειζομαι αυτο-
μπορεις να της κανεις ενα καλο!!!! Θα φανει αυθεντικο
οταν δεν εισαι υπερβολικος οπως ειπα και πιο πανω!!!!!

Τωρα αν μετα απο ολα αυτα που λες φαω μαυρο τοτε σιγουρα γλιτωσα!!!!
Οποτε και παλι το κολπο μου δουλεψε γιατι καταλαβα τι κουμασι ητανε
ειναι παρανοικο ρε συ να θεωρησεις οτι ο αλλος σκαρφιστηκε ολο αυτο
μονο και μονο για να μην κερασει.... δεν ειναι?  :think: :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ενας καφες δεν κοστιζει τιποτα......

Καλο ειναι να μην γινομαστε μιζεροι σε αυτον τον βαθμο....
Αν φτασουμε να υπολογιζουμε εναν καφε καηκαμε !!!!!!!!

Απο την αλλη δεν ειπαμε οτι θα κερναμε συνεχως......
Ειναι θεμα εκτιμησης και σεβασμου !!!!!!!

Και σε καλο ρεστωραν θα την πας και σε κλαμπ και παντου
και δωρακια θα της κανεις και τα παντα ολα αλλα με μετρο και προπαντως επειδη θα γουσταρεις εσυ να τα κανεις και οχι να στα επιβαλει κανεις ....

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ξεχασιάρης μπορει... καρμίρης οχι!!!!
Απο την αλλη οταν σε ολη την βραδια δεν της εχεις κανει
ουτε ενα κοπλιμεντο (στυλακι πικερ) -το δανειζομαι αυτο-
μπορεις να της κανεις ενα καλο!!!! Θα φανει αυθεντικο
οταν δεν εισαι υπερβολικος οπως ειπα και πιο πανω!!!!!

Τωρα αν μετα απο ολα αυτα που λες φαω μαυρο τοτε σιγουρα γλιτωσα!!!!
Οποτε και παλι το κολπο μου δουλεψε γιατι καταλαβα τι κουμασι ητανε
ειναι παρανοικο ρε συ να θεωρησεις οτι ο αλλος σκαρφιστηκε ολο αυτο
μονο και μονο για να μην κερασει.... δεν ειναι?  :think: :think:

Έλιωσα με το πως έκλεισες το ποστ, γιατί είναι σαν να αυτοαποκαλείσαι παρανο'ι'κός! Είσαι τύπος! :rockon:  :2funny: :2funny:
Όντως αν δεν σε ξέρει ζόρικα να ψηλιαστεί ότι αυτό το κανες με σκοπό να γλυτώσεις έναν κερασμένο καφέ. Αν ήταν τπτ ακριβό όμως ίσως πήγαινε εκεί το μυαλό της..

Πάλι όμως φαίνεσαι τρομερά ανεύθυνος που και αυτό μπορεί να σ βάλει στην μαύρη λίστα, γιατί ποιος άντρας και κάτοχος αυτοκινήτου ειδικά πάει κάπου με γκόμενα και χωρίς λεφτά πάνω του.. Είναι σαν να πας να πολεμήσεις χωρίς όπλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Έλιωσα με το πως έκλεισες το ποστ, γιατί είναι σαν να αυτοαποκαλείσαι παρανο'ι'κός! Είσαι τύπος! :rockon:  :2funny: :2funny:
Όντως αν δεν σε ξέρει ζόρικα να ψηλιαστεί ότι αυτό το κανες με σκοπό να γλυτώσεις έναν κερασμένο καφέ. Αν ήταν τπτ ακριβό όμως ίσως πήγαινε εκεί το μυαλό της..

Πάλι όμως φαίνεσαι τρομερά ανεύθυνος που και αυτό μπορεί να σ βάλει στην μαύρη λίστα, γιατί ποιος άντρας και κάτοχος αυτοκινήτου ειδικά πάει κάπου με γκόμενα και χωρίς λεφτά πάνω του.. Είναι σαν να πας να πολεμήσεις χωρίς όπλο.

Καλα ειδικα σε κατι ακριβο και αν δεν θα το εκανα αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:
υποτιθεται οτι εφυγα απο το σπιτι χωρις να εχω συνειδητοποιησει οτι δεν εχω παρει λεφτα μαζι μου.  :-

το μυαλο της μπορει να παει και σε αυτο αλλα δεν θα εχει τροπο να το αποδειξει στον εαυτο της.
Με ενα λαθος δεν σε στελνει ποτε μια γκομενα φιλε... μην αγχωνεσαι... σου ξαναλεω και να με στειλει
δεν ειμαι τυπος εγω που θα αρχισω τα παρακαλια και τις μαλακιες... αν θελει ας το κανει  :)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν φταινε οι γκομενες φιλε
μην ακους... εσυ κατι δεν κανεις καλα
αλλοι πως γαμανε μια χαρα?

παιζει πολυ παραπληροφορηση μην ακους
ο καθενας τα παρουσιαζει οπως τον συμφερει.
Σωστος εδω !!!!!!

Γνωμες δεν χρειαζεται γιατι ο καθενας εχει τον δικο του τροπο προσεγγισης ....
Αυτο που χρειαζεται, ειναι ανοικτο μυαλο και να ειναι ο εαυτος του, χωρις να λεει ψεμματα και να κομπαζει, για δηθεν, ταχα μου......

Μια σοβαρη κοπελα ξερει να διακρινει αληθειες και ψεμματα....

Το παν ειναι να εχει κανεις αυτοπεποιθηση και θαρρος και να ειναι επικοινωνιακος τυπος
Και το κυριοτερο..... να υπολογιζει και να καταλαβαινει την κοπελα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σωστος εδω !!!!!!

Γνωμες δεν χρειαζεται γιατι ο καθενας εχει τον δικο του τροπο προσεγγισης ....
Αυτο που χρειαζεται, ειναι ανοικτο μυαλο και να ειναι ο εαυτος του, χωρις να λεει ψεμματα και να κομπαζει, για δηθεν, ταχα μου......

Μια σοβαρη κοπελα ξερει να διακρινει αληθειες και ψεμματα....

Το παν ειναι να εχει κανεις αυτοπεποιθηση και θαρρος και να ειναι επικοινωνιακος τυπος
Και το κυριοτερο..... να υπολογιζει και να καταλαβαινει την κοπελα....

Ναι ο καθενας εχει δικο του τροπο προσεγγισης
αλλα αν ο αλλος εχει αρκετες επιτυχιες εγω προσωπικα
θα εκανα μια συζητηση μαζι του.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καλα ειδικα σε κατι ακριβο και αν δεν θα το εκανα αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:
υποτιθεται οτι εφυγα απο το σπιτι χωρις να εχω συνειδητοποιησει οτι δεν εχω παρει λεφτα μαζι μου.  :-

το μυαλο της μπορει να παει και σε αυτο αλλα δεν θα εχει τροπο να το αποδειξει στον εαυτο της.
Με ενα λαθος δεν σε στελνει ποτε μια γκομενα φιλε... μην αγχωνεσαι... σου ξαναλεω και να με στειλει
δεν ειμαι τυπος εγω που θα αρχισω τα παρακαλια και τις μαλακιες... αν θελει ας το κανει  :)

Παίζει ρόλο το πόσο σε γουστάρει η γκόμενα.. Αν σε γουστάρει κάργα τότε όντως μπαίνεις πάρα πολύ δύσκολα στη μαύρη λίστα.. Θέλει να μοχθήσεις για να φας άκυρο που λέει ο λόγος.. Απλά γιατί να κάνεις αυτό που μου είπες που πολύ πιθανόν να σου κάνει τη ζωή δυσκολότερη στην επίτευξη του στόχου σου? Τεστάρουμε την άλλη όταν έχουμε σχέδια για κάτι σοβαρό μαζί της σχέση δηλαδή.
Το να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες για να γλυτώσεις έναν καφέ ή να τεστάρεις την αντίδραση της άλλης, ενώ ο σκοπός σου είναι απλά να την γαμήσεις είναι λάθος. Πας να κάνεις τα εύκολα πολύπλοκα κάνοντας τέτοια "κόλπα".

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ναι ο καθενας εχει δικο του τροπο προσεγγισης
αλλα αν ο αλλος εχει αρκετες επιτυχιες εγω προσωπικα
θα εκανα μια συζητηση μαζι του.
Περιμενε λιγο βρε συ.....

Δεν ξερεις σε τι ''κυκλο'' μπορει αυτος να εκανε προσεγγιση, ωστε εσυ να μιμιθεις κατι
Μην ξεχνας το περιββαλον μεσα στο οποιο θα τυχει η προσεγγιση....
Πρεπει να ταιριαζεις κι εσυ, σε αυτο .... διαφορετικα θα φαινεσαι σαν την μυγα στο γαλα !!!!!
Μετα το να μιμιθεις κατι ξενο, μου φαινεται ολιγον ''καπως'', γιατι αλλιωνει τον χαρακτηρα σου

Τι αλλο καλυτερο απο τον εαυτο σου ?

Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει το ψεμμα και παντα ελεγα και λεω, αυτο που πρεπει οπως το νιωθω ....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παίζει ρόλο το πόσο σε γουστάρει η γκόμενα.. Αν σε γουστάρει κάργα τότε όντως μπαίνεις πάρα πολύ δύσκολα στη μαύρη λίστα.. Θέλει να μοχθήσεις για να φας άκυρο που λέει ο λόγος..
ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παίζει ρόλο το πόσο σε γουστάρει η γκόμενα.. Αν σε γουστάρει κάργα τότε όντως μπαίνεις πάρα πολύ δύσκολα στη μαύρη λίστα.. Θέλει να μοχθήσεις για να φας άκυρο που λέει ο λόγος.. Απλά γιατί να κάνεις αυτό που μου είπες που πολύ πιθανόν να σου κάνει τη ζωή δυσκολότερη στην επίτευξη του στόχου σου? Τεστάρουμε την άλλη όταν έχουμε σχέδια για κάτι σοβαρό μαζί της σχέση δηλαδή.
Το να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες για να γλυτώσεις έναν καφέ ή να τεστάρεις την αντίδραση της άλλης, ενώ ο σκοπός σου είναι απλά να την γαμήσεις είναι λάθος. Πας να κάνεις τα εύκολα πολύπλοκα κάνοντας τέτοια "κόλπα".

Παντα πρεπει να τεσταρεις την αλλη ακομη και για μια απλη εξοδο μαζι της
μια φορα δεν το εκανα και την πατησα ασχημα... δεν ηρθε ποτε. Και με εστησε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Περιμενε λιγο βρε συ.....

Δεν ξερεις σε τι ''κυκλο'' μπορει αυτος να εκανε προσεγγιση, ωστε εσυ να μιμιθεις κατι
Μην ξεχνας το περιββαλον μεσα στο οποιο θα τυχει η προσεγγιση....
Πρεπει να ταιριαζεις κι εσυ, σε αυτο .... διαφορετικα θα φαινεσαι σαν την μυγα στο γαλα !!!!!
Μετα το να μιμιθεις κατι ξενο, μου φαινεται ολιγον ''καπως'', γιατι αλλιωνει τον χαρακτηρα σου

Τι αλλο καλυτερο απο τον εαυτο σου ?

Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει το ψεμμα και παντα ελεγα και λεω, αυτο που πρεπει οπως το νιωθω ....

Ειμαστε διαφορετικοι χαρακτηρες ρε τυπε.  :headbang: :headbang: :headbang:

περηφανος δεν ειμαι εγω το εχω ξαναπει.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ειμαστε διαφορετικοι χαρακτηρες ρε τυπε.  :headbang: :headbang: :headbang:

περηφανος δεν ειμαι εγω το εχω ξαναπει.
Με παρεξηγησες τυπε .......

Δεν ειπα πουθενα οτι εισαι περηφανος με την κακια εννοια....

Κουβεντα κανουμε.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εγω προτεινω να κυκλοφορειτε με ορο της αληθειας, και με διαφορα τεστ προσωπικοτητας κτλ ωστε στο πρωτο ραντευου να βλεπετε τι καπνο φουμαρει η αλλη. Α και ας κανουμε και μια λιστα με αυτα που αν δει καποιος στο πρωτο ραντευου δεν βγαινει δευτερο. :rockon:
Εκτος αν ειναι γαμησιμη και δεν γαμιεται... :grin:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Παντα πρεπει να τεσταρεις την αλλη ακομη και για μια απλη εξοδο μαζι της
μια φορα δεν το εκανα και την πατησα ασχημα... δεν ηρθε ποτε. Και με εστησε.

Συμφωνώ, αλλά εγώ μιλάω για άλλου είδους τεστάκια.. Σαν αυτό που έκανες ενώ ήδη βγήκατε.
Άλλο αυτό και άλλο να τσεκάρεις πρωτού βγείτε αν όντως ψήνεται ή αν πουλάει φούμαρα και μπορεί να παίξει πουστιά!
Από τη στιγμή που βγήκε μαζί σου κατά 95% γουστάρει. Γιατί λοιπόν να δυσκολεύεις τον εαυτό σου όταν μπορείς να φτάσεις πολύ πιο εύκολα με τον πατροπαράδοτο τρόπο στην επίτευξη του στόχου σου? Γιατί να ρισκάρεις να μείνεις με την ληψω στο χέρι και να δώσεις τσάμπα άλλο ένα εικοσάρικο στις γραφικές πιάτσες της μπουρδελιάρας Αθήνας!  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Συμφωνώ, αλλά εγώ μιλάω για άλλου είδους τεστάκια.. Σαν αυτό που έκανες ενώ ήδη βγήκατε.
Άλλο αυτό και άλλο να τσεκάρεις πρωτού βγείτε αν όντως ψήνεται ή αν πουλάει φούμαρα και μπορεί να παίξει πουστιά!
Από τη στιγμή που βγήκε μαζί σου κατά 95% γουστάρει. Γιατί λοιπόν να δυσκολεύεις τον εαυτό σου όταν μπορείς να φτάσεις πολύ πιο εύκολα με τον πατροπαράδοτο τρόπο στην επίτευξη του στόχου σου? Γιατί να ρισκάρεις να μείνεις με την ληψω στο χέρι και να δώσεις τσάμπα άλλο ένα εικοσάρικο στις γραφικές πιάτσες της μπουρδελιάρας Αθήνας!  :grin:

Μα εσυ ειπες πιο πανω οτι οταν μια γκομενα σε γουσταρει καργα...
πολυ δυσκολα μπαινεις στην μαυρη λιστα... αρα πως εδω θα μπεις???
με το να κανεις αυτο το κολπακι???? τεσπα... εγω πιστευω πως μια χαρα θα πηδιοσαστε ,μετα  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom