Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Με 130 ευρώ την ώρα, χώρια τα έξτρα, δεν επιτρέπεται να εκπαιδεύεται ακόμα. Ας εκπαιδευτεί πρώτα και μετά να ζητάει τόσα. Α και κάτι ακόμα. Για να χύσω ακόμα και στη πλάτη της, μου ζήτησε +20 έξτρα! Σ' αυτά φαίνεται είναι ήδη εκπαιδευμένη.
φιλε περημενω pm να μου πεισ των τροπο να παραγγελουμε που λεσ γιατι οχιΜαγκες ολη η Τρανσυλβανια(απο τις πιο χαλια περιοχες σε οικονομικο-κοινωνικο επιπεδο)εχει χιλιαδες τετοια πανυψηλα τσουλακια.Μην κολλατε στο οτι ειναι ψηλη αλλα με τα λεφτα αυτα παραγγελνεις αλλο καλυτερο μωρο και το κοιτας και στη μαπα-Η γκομενα ειναι Β'κατηγορια-για να μην πω Γ'με ανοδο προς τη Β'(5η θεση στη Γ')
Μαγκες ολη η Τρανσυλβανια(απο τις πιο χαλια περιοχες σε οικονομικο-κοινωνικο επιπεδο)εχει χιλιαδες τετοια πανυψηλα τσουλακια.Μην κολλατε στο οτι ειναι ψηλη αλλα με τα λεφτα αυτα παραγγελνεις αλλο καλυτερο μωρο και το κοιτας και στη μαπα-Η γκομενα ειναι Β'κατηγορια-για να μην πω Γ'με ανοδο προς τη Β'(5η θεση στη Γ')
H συγκεκριμενη σε 2 χρονια θα ειναι Φυλης.(Δε θα με χαλαγε ενα πισοκολλητο αλλα αλλο 20? αλλο 200? γι`αυτη την βλαχοτσουλοφατσα.Με τα ιδια λε-παιρνεις εφημεριδα-2-3 γραφεια-Ζητας ενα μωρο ψηλο ή κοντο ή μετριο και του αλλαζεις τα λαδια με χυσιες στη μουρη κτλ και 3-4 ημιχρονα αν θες-Αρα ειναι θεμα επιλογης(και να σου κατσει καλο μουνετο)
H συγκεκριμενη σε 2 χρονια θα ειναι Φυλης.(Δε θα με χαλαγε ενα πισοκολλητο αλλα αλλο 20? αλλο 200? γι`αυτη την βλαχοτσουλοφατσα.Με τα ιδια λε-παιρνεις εφημεριδα-2-3 γραφεια-Ζητας ενα μωρο ψηλο ή κοντο ή μετριο και του αλλαζεις τα λαδια με χυσιες στη μουρη κτλ και 3-4 ημιχρονα αν θες-Αρα ειναι θεμα επιλογης(και να σου κατσει καλο μουνετο)
παρεπιμπτοντως τις φωτογραφιες τις <<κατεβασε>>.οτι ειδαμε ειδαμε..Συνάδελφοι δέχτηκα μαιλ από την Γκαμπριελα με πάνω από 10 sexy photo σε λινκάκι![]()
Είναι αστέρι!!
Σας δίνω το λινκ για να δείτε και μόνοι σας.
Εγώ πάντως θα κλείσω κάνα 2ωρο εντός των ημερών.