alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.317
- Πόντοι
- 8.006
Εγω μονο την public issue εμπιστευομαι.πάντως σε γενικές γραμμές οι προβλέψεις της VPRC είναι έγκυρες και πέφτουν πάρα πολύ κοντά στα πραγματικά αποτελέσματα...
Εγω μονο την public issue εμπιστευομαι.πάντως σε γενικές γραμμές οι προβλέψεις της VPRC είναι έγκυρες και πέφτουν πάρα πολύ κοντά στα πραγματικά αποτελέσματα...
Εγω μονο την public issue εμπιστευομαι.
πάντως σε γενικές γραμμές οι προβλέψεις της VPRC είναι έγκυρες και πέφτουν πάρα πολύ κοντά στα πραγματικά αποτελέσματα...
Είναι η μόνη έρευνα πάντως, που δίνει αυτά τα αποτελέσματα σε αντίθεση με όλες τις άλλες που έχουν κοντινά τα 4 κόμματα με πρώτο το ΠΑ.Σο.κ. Αυτό με παραξενεύει.
Τωρά, αν ο όμιλος Αλαφούζου, είναι ο έγκρυρος, δεν ξέρω.
ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ! ! !
Αλλά πότε δεν ξέρεις.
Να δούμε τι θα μας λέει τότε η κα ΠΑΠΑΡΗΓΑ και ο κος ΤΣΙΠΡΑΣ,
που σήμερα μας λένε "δεν πληρώνω και στα αρχίδια μου"
Κυριακή, κοντή γιορτή ! ! !
Πιστεύεις δηλαδή tramountana, ότι μετά τις εκλογές θα έχουμε:
- την αριστερά πρώτη δύναμη
-3 κόμματα της αριστεράς με διψήφια ποσοστά,
-συνολικά γύρω στα 42,5%,
και δυνατότητα σχηματισμού ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, χωρίς ΠΑ.Σο.κ.
, σε μία 8κομματική βουλή?
στα σίγουρα.......ρε μην λετε τετοια στα σκορποχωρια και θα αρχισουν να τα πιστευουν![]()
Ο φόβος ο δικός μου είναι honny64, χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα μια οποιαδήποτε άλλη στιγμή να γινόταν μια ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ από τα 3 αυτά κόμματα, ότι αν εξαιρέσουμε τον κο Κουβέλη, οι άλλοι δύο είναι ή θέλουν να δείχνουν ότι είναι στον κόσμο τους.
Αν αυτό που αποτύπωσε στην συγκεκριμένη έρευνα η Public issue, περάσει σαν άποψη στην Ελληνική κοινωνία, δεν χρειάζεται καν να επιβεβαιωθεί στην κάλπη, μας οδηγεί ή δεν μας οδηγεί σε πτώχευση?
Αυτό φοβάμαι.
οτι ζουν στον κοσμο τους ειναι δεδομενο ειδικα για το κκε ο χρονος εχει σταματησει τουλαχιστον 50 χρονια πριν

οτι ζουν στον κοσμο τους ειναι δεδομενο ειδικα για το κκε ο χρονος εχει σταματησει τουλαχιστον 50 χρονια πριν
σημερα οι αγραμματοι κοπροι που διορισε με την σεσουλα ο μεθυστακας την επεσαν στον παπακωνσταντινου..εκεινο τον αεργο λεω που σε πολιτισμενη χωρα θα ειχε ηδη μπει φυλακη μαζι με τον δυσλεκτικο ανθρωπακο..Βάλε και τα 50 χρόνια που μας εφερε πισω το πασοκ. Μην ξεχνιέσαι κομματσόκυλο