tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.731
- Πόντοι
- 1.306
Αληθεια τωρα ,οσοι μανουριαζετε και ποσταρετε φωτο και μοτο απο τα παλια και απο τα προσφατα της πολιτικης και των πολιτικων ,κυκλοφορειτε καθολου στον δρομο???μπαινετε σε κανα μαγαζακι???
ΜΑΛΛΟΝ ειστε της διαδρομης-ΒΟΛΕΨΟΔΟΥΛΕΙΑ-ΠΑΡΚΙΝΓΚ-ΚΑΡΕΦΟΥΡ-ΣΠΙΤΙ-ΤΙΒΙ-ΝΑΝΙ-ΒΟΛΕΨΟΔΟΥΛΕΙΑ-
Αφηστε τα παλαμακια και τις ειρωνειες εκατερωθεν και δειτε τι μας περιμενει...αφουγκραστειτε το δραμα στον αερα...αλλαξτε -ξυπνηστε.
το τι μας περιμένει είναι καθαρά συνάρτηση της συμπεριφοράς μας και φυσικά δεν πρόκειται να είναι καλό αν συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφερθήκαμε τα τελευταία 30 χρόνια..
τώρα ο καθένας τι θεωρεί ξύπνημα και αλλαγή είναι κάτι σχετικό.. για παράδειγμα εγώ δεν θεωρώ ξύπνημα το να κατέβω στους δρόμους να διαμαρτύρομαι και να βρίζω τους πολιτικούς (γιατί αυτό κάνουμε μια ζωή και συνεχώς τους ίδιους ψηφίζουμε) αλλά να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει, να εντοπίσω τα σημεία που εγώ πρώτα πρώτα φταίω και να τα διορθώσω και κατόπιν να απαιτήσω από τους άλλους να κάνουν το ίδιο...
και δεν θεωρώ αλλαγή αποκλειστικά και μόνο την τιμωρία των όσων φταίνε (όχι ότι δεν πρέπει να γίνει ΚΑΙ αυτό αλλά αν γίνει σωστά θα πρέπει όλη η Ελλάδα να γίνει μια απέραντη φυλακή ώστε να χωρέσουν τα 10 εκατομύρια κάτοικοι της άλλος για λίγο χρόνο αλλος για πολύ), ούτε θεωρώ ότι κλείνοντας 5-10-20-100-1000 πολιτικούς φυλακή και δημεύοντας την όποια περιουσία έχουν και μπορώ να εντοπίσω λύνω τα προβλήματα...