Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 922K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τα "βάζω πλάτη" τη μια, "βάζω μισό ώμο" την άλλη είναι παπαριες!
κοίτα πως είσαι ως ράτσα τα επόμενα 30 χρόνια....

images

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ούτε για ροχάλα γαμώ τη ράτσα μου δεν είμαστε.
ούτε γι αυτό...

Πορτογαλία: «Πέφτει» η κυβέρνηση Σόκρατες

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011, 22:09

Ανοικτός είναι πλέον ο δρόμος για την παραίτηση του πρωθυπουργού της Πορτογαλίας, Ζοζέ Σόκρατες, καθώς πριν από λίγο το πορτογαλικό κοινοβούλιο δεν ενέκρινε κατά τη βραδυνή του συνεδρίαση το σχέδιο λιτότητας της σοσιαλιστικής κυβέρνησης μειοψηφίας, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λισαβόνα.
[size=18pt]
Τα πέντε κόμματα της αντιπολίτευσης, από την Αριστερά έως την άκρα Δεξιά, ψήφισαν ομόφωνα την απόρριψη του τετάρτου σχεδίου λιτότητας που παρουσιάστηκε μέσα σε ένα χρόνο και προέβλεπε τη μείωση από 4,6% σε 3% του δημόσιου ελλείματος για να αποφευχθεί η προσφυγή της χώρας σε εξωτερική οικονομική βοήθεια.[/size]

Μετά το τέλος της πεντάωρης συνεδρίασης του κοινοβουλίου , ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Πέδρο Σίλβα Περέιρα κατάγγειλε την "ανευθυνότητα" μιας "αρνητικής συμμαχίας" η οποία απέριψε "ενα σημαντικότατο εργαλείο δράσης της κυβέρνησης παρά το γεγονός ότι το σχέδιο αυτό είχε λάβει την έγκριση και την ψήφο των ευρωπαϊκών θεσμών και των ευρωπαίων εταίρων της Πορτογαλίας".

Ο επικεφαλής της πορτογαλικής κυβέρνησης που αποχώρησε από το κοινοβούλιο χωρίς να πεί ούτε μια λέξη μετά την έναρξη της συνεδρίασης, ενδέχεται να υποβάλει την παραίτησή του ήδη από σήμερα Τετάρτη το βράδυ στον πρόεδρο της χώρας Ανιμπαλ Καβάκο Σίλβα.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Συμβουλίου υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ότι ο ενδεχόμενος διεθνής δανεισμός στην Πορτογαλία θα γίνει «υπό αυστηρές προϋποθέσεις».

Εδώ και πολλούς μήνες, πάντως, οι αγορές θεωρούν ότι η Πορτογαλία είναι η επόμενη χώρα που θα δεχθεί την οικονομική βοήθεια από την ΕΕ και το ΔΝΤ, όπως συνέβη πέρυσι με την Ελλάδα και μετά με την Ιρλανδία.

Με αυτή την πολιτική συγκυρία στην Πορτογαλία, συνέρχεται αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή, στις Βρυξέλλες, το Ευρωπαϊκό συμβούλιο (αρχηγοί κρατών και πρωθυπουργοί).

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
6
Πόντοι
3.945
το είπα έμμεσα και πριν,

εμείς μπορεί να εφεύραμε τη δημοκρατία
αλλά σε άλλες χώρες λειτουργεί πολύ καλύτερα.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
58
Πόντοι
166
θες να με φτιάξεις βραδυάτικα ε?  :grin:

αν στη κυβέρνηση βάζω 3/10
στην αντιπολίτευση βάζω 0/10
>:(

ρε να κάνουν τη δουλειά τους ο καθένας!
η κυβέρνηση να εφαρμόζει το σχέδιό της!
η αντιπολίτευση να ασκεί κριτική πάντα!

και στο τέλος ο καθένας να κριθεί από τα αποτελέσματα...

τα "βάζω πλάτη" τη μια, "βάζω μισό ώμο" την άλλη είναι παπαριες!
όπως είναι βέβαια και τα τερτίπια "ζητάμε τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση"..
και άλλα τέτοια..

που μόνο κακό κάνουν στη τελική....
εδώ έχεις λάθος
δεν ξέρω τα προηγούμενά σου, αλλά δεν μπορεί να λες πως ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να αντιτίθεται πάντα
δηλαδή σωστό ή λάθος η κυβέρνηση να λέει και να κάνει, θα πρέπει όπως και να έχει να βρίσκει την αντιπολίτευση απέναντι
κριτική σκέψη 0 δηλαδή
να έχουμε αντίρρηση απλά για να έχουμε....
τις μαλακίες των προηγούμενων ετών.

το θέμα σου είναι πως έχεις καταστρατηγήσει σαν ελληνικό κράτος την ελευθερία της γνώμης και τη δυνατότητα επιλογής του λάού.
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κριτική σκέψη ΕΝΤΟΣ της κυβέρνησης (δηλ δεν αντιτίθεται κανείς ό,τι και να σκεφτεί ο Ζήκος και ο Παραζήκος του), τότε η αντιπολίτευση ούτως ή άλλως είναι άχρηστη λόγω μειοψηφίας πάντα.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
6
Πόντοι
3.945
εδώ έχεις λάθος
δεν ξέρω τα προηγούμενά σου, αλλά δεν μπορεί να λες πως ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να αντιτίθεται πάντα
δηλαδή σωστό ή λάθος η κυβέρνηση να λέει και να κάνει, θα πρέπει όπως και να έχει να βρίσκει την αντιπολίτευση απέναντι
κριτική σκέψη 0 δηλαδή
να έχουμε αντίρρηση απλά για να έχουμε....
τις μαλακίες των προηγούμενων ετών.

να ασκεί κριτική είπα. όχι να αντιτίθεται
σε κάθε περίπτωση πάντως ο θεσμικός ρόλος της δεν είναι να συναινεί.

το θέμα σου είναι πως έχεις καταστρατηγήσει σαν ελληνικό κράτος την ελευθερία της γνώμης και τη δυνατότητα επιλογής του λάού.
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κριτική σκέψη ΕΝΤΟΣ της κυβέρνησης (δηλ δεν αντιτίθεται κανείς ό,τι και να σκεφτεί ο Ζήκος και ο Παραζήκος του), τότε η αντιπολίτευση ούτως ή άλλως είναι άχρηστη λόγω μειοψηφίας πάντα.

πιάνεις μεγάλο θέμα και είναι αργά.
η κυβέρνηση πρέπει να είναι ενωμένη και να ελέγχεται "εσωτερικά" από τη κοινοβουλευτική της ομάδα.
βασικά το να είσαι "βουλευτής + υπουργός" ταυτόχρονα είναι λάθος.
πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός εκτελεστικής από νομοθετική εξουσία.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
43
Πόντοι
166

Tραγωδία στα Χανιά με 54χρονο που απανθρακώθηκε μέσα στο Ι.Χ. του
Κάηκε ζωντανός επειδή δεν άντεχε την ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα. Ο λόγος για έναν 54χρονο εργολάβο από τα Χανιά, ο οποίος προχθές τη νύχτα βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητο του, στην περιοχή «Φώκες».
Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, εξαφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς δεν είχε δουλειά και αδυνατούσε να ανταπεξέλθει ακόμα και στα στοιχειώδη.
Μέσα στην απόγνωση του, πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του, αφήνοντας πίσω ένα ιδιόχειρο σημείωμα. «Συγνώμη αλλά δεν αντέχω άλλο. Δεν έχω δουλειά, δεν έχω χρήματα. Θέλω να πεθάνω αξιοπρεπώς» ήταν τα τελευταία λόγια του 54χρονου.
Τη νύχτα του Σαββάτου το αυτοκίνητο του βρέθηκε στο 30ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Χανίων-Ομαλού. Ο οδηγός ήταν απανθρακωμένος.

Ένας από τους πιο δραστήριους συνδικαλιστές στα αγροτικά θέματα της περιοχής της Καβάλας –πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ Καβάλας- και πρωτοπόρος στις αγροτικές συνεταιριστικές εκμεταλλεύσεις, ο Φ Λ, «έφυγε» στη διάρκεια του  περασμένου Σαββατοκύριακου με δραματικό τρόπο!Ο θάνατος του  Λ. αποδίδεται σε αυτοκτονία –αν και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα αναφέρονται οικονομικοί λόγοι, οι οποίοι οδήγησαν σε αδιέξοδο τον άνθρωπο, που αποτελούσε την «ψυχή» της σπαραγγοπαραγωγής στην περιοχή του Νέστου.
Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ όχι μόνο στην οικογένειά του και στον τόπο καταγωγής του (Νέα Καρυά Νέστου), αλλά και σ’ όλη την περιοχή –που γνώριζε τον θανόντα από την πολύχρονη ενασχόλησή του με τα κοιν

Χρέη, ανεργία, δυσβάσταχτο κόστος ζωής και αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις οδηγούν ολοένα και περισσότερους Έλληνες στην αυτοκτονία.
Μιλώντας στον Βήμα 99,5 η ψυχίατρος της γραμμής παρέμβασης για την αυτοκτονία 1018, Ελένη Μπεκιάρη, είπε ότι το 2010 υπήρξαν συνολικά 2.500 κλήσεις από άτομα που είτε έκαναν σκέψεις αυτοκτονίας, είτε είχαν κάνει ήδη την απόπειρα, είτε από άτομα που ανησυχούσαν για κάποιο οικείο τους πρόσωπο.
Σύμφωνα με την κ.Μπεκιάρη, το φαινόμενο είναι πολύ συχνό και ανησυχητικό εάν αναλογιστεί κανείς ότι από το 2007 οι κλήσεις που έχει δεχτεί το 1018 έχουν τετραπλασιαστεί.
Οι περισσότερες περιπτώσεις ατόμων που απευθύνονται στο 1018 αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα, είναι άνεργοι ή ανησυχούν ότι θα μείνουν άνεργοι ή έχουν χρέη. Υπάρχουν βέβαια και άτομα που αντιμετωπίζουν οικογενειακά προβλήματα, αλλά οι περιπτώσεις αυτές είναι λιγότερες, ανέφερε η κ.Μπεκιάρη.
Σύμφωνα με την ψυχίατρο, τα άτομα που τηλεφωνούν συχνότερα είναι ηλικίας 40-49 ετών, ηλικίες που πλήττονται περισσότερο από την κρίση, ενώ οι περισσότερες κλήσεις γίνονται από Αττική και Κρήτη.
Εν τω μεταξύ, στην Καβάλα, ένα μεσήλικο ζευγάρι ξεκίνησε απεργία πείνας στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας με μοναδικό αίτημα την ανεύρεση εργασίας.
Η γραμμή 1018 είναι υπηρεσία που υποστηρίζεται από το υπουργείο Υγείας. Λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως και υποστηρίζεται από ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Οι κλήσεις γίνονται ανώνυμα, ενώ η υπηρεσία συνεργάζεται με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην περίπτωση που κάποιο άτομο έχει αναρτήσει στο Διαδίκτυο την επιθυμία του να αυτοκτονήσει.-ΒΗΜΑ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε μουνιά όλοι μαζί εχθές. Ομοβροντίες εναντίον μου;

Τώρα, θα τα πούμε με έναν-έναν!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δες τον εξαντα αποψε στις 10:00 να δεις που οδηγουν τα μνημόνια....
και τα ξαναλεμε..

Μου θυμίζεις ρε φίλε μια παλιά ταινία, "Ο Ζηλιαρόγατος" νομίζω λέγεται (με Λυβικού, Κωνσταντάρα, Λογοθετίδη, Λαμπροπούλου που μας άφησε και πρόσφατα). Ο Μάρκος, λοιπόν (συμπρωταγωνιστής) έχει δει μια αστυνομική ταινία και νομίζει ότι τα ξέρει όλα διότι είδε την ταινία και πιστεύει ότι η γυναίκα του πρωταγωνιστή τον απατά. Έχω δει μια ταινία εγώ και ξέρω.

Δες την ταινία και τα ξαναλέμε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
α είναι τόσο ηλίθιος που δεν τα ζει κάθε μέρα;
πρέπει να τα δει και την τηλεόραση;

ρε γαμώ τη ράτσα μου γαμώ.

Μωρη περσόνα ραντιέρη ξερόλα.

Πες μας εσύ τί να κάνουμε και τί συνέπειες θα έχει η λύση σου. Πρότεινε κάτι άλλο. Όχι γιαούρτια, κρεμάλες και πετρίδι όμως. Κανονικά.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πες μου κατι..
εισαι διορισμενος?θελεις να διοριστεις και γλυφεις?σου εχουν ταξει διορισμο?εχουν διορισει δικους σου?εισαι πακιστανος?
να ξερουμε δηλαδη, εαν περα απο τα κοματοσκυλα πασοκους εχουμε να αντιμετωπισουμε κι ατομα περιορισμενης αντιληψης..

Ρε φούφουτε να πούμε μιλάς εσύ που κάθε πρωί που ξυπνάς το έχεις τάμα να ποστάρεις κάτι εναντίον του Παπανδρέου; Κι εγώ δεν τον πάω αλλά εσύ είσαι εμπαθής. Το ξέρουμε ότι είναι αμερικανάκι, ότι δε μιλά την αγγλική καλύτερα από την ελληνική, ότι άπλά είναι απλά γιός του πατέρα του, ότι ίσως έχει ρευστή εθνική συνείδηση σε σχέση με το λαό. Τί θέλεις να κάνουμε τώρα; Ανακαλύπτεις την αμερική και τον τροχό κάθε μέρα; Πες μου θέλεις να αποτύχει και μαζί με αυτόν και όλοι μας; Θες να πάμε για φούντο;

Ναι λοιπόν, είμαι διορισμένος, έχω φάει μειώσεις στα δώρα μου και γουστάρω κι άλλες...  :idiot:
Ναι, είμαι Πακιστανός  :idiot:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το γουργουρητό του στομαχιού του θα είναι πιο δυνατό απ'τις κατσαρόλες αλλά πάνω απ'όλα η πατρίς :jerking:

Ήθελα να σου πω πως μου έλειψες και πως χάρηκα που σε ξαναείδα αλλά δεν θέλω να σου λέω ψέμματα...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
43
Πόντοι
166
Ρε φούφουτε να πούμε μιλάς εσύ που κάθε πρωί που ξυπνάς το έχεις τάμα να ποστάρεις κάτι εναντίον του Παπανδρέου; Κι εγώ δεν τον πάω αλλά εσύ είσαι εμπαθής. Το ξέρουμε ότι είναι αμερικανάκι, ότι δε μιλά την αγγλική καλύτερα από την ελληνική, ότι άπλά είναι απλά γιός του πατέρα του, ότι ίσως έχει ρευστή εθνική συνείδηση σε σχέση με το λαό. Τί θέλεις να κάνουμε τώρα; Ανακαλύπτεις την αμερική και τον τροχό κάθε μέρα; Πες μου θέλεις να αποτύχει και μαζί με αυτόν και όλοι μας; Θες να πάμε για φούντο;

Ναι λοιπόν, είμαι διορισμένος, έχω φάει μειώσεις στα δώρα μου και γουστάρω κι άλλες...  :idiot:
Ναι, είμαι Πακιστανός  :idiot:
εχεις δικιο...
ας τον υποστηριξουμε..
η αρχη αυριο..
μονο και μονο εισ μνημη αυτων που αυτοκτονουν και αφηνουν πισω παιδια λογω της πολιτικης ΓΑΠ δεν θα επρεπε να τα γραψεις αυτα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
@Φιλησυχος

φιλαράκι, μου τα χαλάς τελευταία.
τι ψάχνεις "συναινέσεις" και άλλα τέτοια χαριτωμένα?

σε μια δημοκρατία φίλε, ο λαός αποφασίζει τη κυβέρνησή του.
έχουμε κυβέρνηση?
έχει μια άνετη πλειοψηφία στη βουλή, δεν έχει?
ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ λοιπόν!
και να αφήσει τις παπαριές και τις επκοινωνιακές συναινέσεις!

ο λαός επίσης έχει διαλέξει την αντιπολίτευσή του!
ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ!
αυτή είναι η δουλειά της!

έτσι δουλεύει η δημοκρατία φίλε!
ή - μέσα στη παραζάλη μας με το μνημόνιο - ξεχάσαμε τα βασικά?

Εκεί που το πήγαινα είναι η εργασιακή ειρήνη πιο πολύ. Αλλά και ο διάλογος μεταξύ των κομμάτων.

Μη μου κατεβαίνει ο άλλος στο δρόμο επειδή τον βάζουμε να δουλέψει οκτάωρο που δουλεύουν όλοι οι άλλοι. Μη μας γαμάνε κάθε τόσο με τις απεργίες στις συγκοινωνίες.

Επίσης εάν πρέπει να λάβει μια απόφαση ο Παπανδρέου καλό θα ήταν να συμβουλεύεται και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. ΝΤΟΥΚΟΥ ΜΑΓΚΕΣ! Πείτε τί σκατά θέλετε να κάνουμε. Ας πει η Παπαρήγα, ο Τσίπρας, ο Καρατζαφέρης. Τί νομίζουν. Κανείς δεν πρέπει να αφήνεται στο περιθώριο. Κάτι μπορεί να πουν που δεν το σκέφτηκαν οι υπόλοιποι.

Και τα βλέμματα και τα αυτιά στραμμένα στο Σαμαρά φυσικά να δούμε τί άλλες μαλακίες θα πει. Διότι καλώς - κακώς, αυτός είναι η πιθανότερη εναλλακτική κάποτε να κυβερνήσει.

Σε 1 έτος το έλλειμμα θα εξαφανιστεί. Ά-ρε μαλακα χουντινι...

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ήθελα να σου πω πως μου έλειψες και πως χάρηκα που σε ξαναείδα αλλά δεν θέλω να σου λέω ψέμματα...

είτε χαίρεσαι είτε όχι που με <<βλέπεις>> μου είναι αδιάφορο αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
δεν έχει πλέον και νόημα το να εκδηλώνουμε την αντιπάθειά μας προς ένα νικ.
αύριο το βραδάκι αν θες μου εξηγείς και τις θετικές επιπτώσεις του μνημονίου (αν μπεις βέβαια).

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
είτε χαίρεσαι είτε όχι που με <<βλέπεις>> μου είναι αδιάφορο αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
δεν έχει πλέον και νόημα το να εκδηλώνουμε την αντιπάθειά μας προς ένα νικ.
αύριο το βραδάκι αν θες μου εξηγείς και τις θετικές επιπτώσεις του μνημονίου (αν μπεις βέβαια).

Τι θα γενεί αύριο δηλαδής ω Ελληνοπούλα - Βοιωτοπούλα; Θα βαρήκει διάλυσις το μαγαζι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom