Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 838K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450
OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
εδώ έγινε αστέρι η Φώφη Γεννηματά,το απόλυτο τίποτα δηλαδή.....

που είναι γνωστή λόγω ονόματος

και τί ονόματος!....ενός μέτριου πολιτικού,που ξεχώρισε επειδή δεν έκλεβε,ενώ δίπλα του οι άλλοι σύντροφοι έτρωγαν με χρυσά κουτάλια.....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Είναι γεγονός ότι όποιος διορίστηκε στο δημόσιο προ ή εκτός ΑΣΕΠ δεν δικαιούται δια να ομιλεί (sic)...
Από την άλλη πλευρά όμως κάπου καταντά κουριαστιή η διάχυση της ευθύνης...
Αυτοί που διόρισαν οι πάγκαλοι έχουν ονοματεπώνυμο...
Και σε όλα τα κομματικά γραφεία (και με την αρπαγή της εξουσίας και σε υπουργεία) υπάρχουν λίστες με ρουσφέτια (έχω δει με τα μάτια μου)...
Επομένως "αυτοί που τα φάγαν" έχουν ονοματεπωνυμο και διεύθυνση- αυτούς που τους διόρισαν τους ξέρουμε ούτως ή άλλως...

η γκρινια που ακουγεται εδώ ειναι "θελω κι εγω 58 ακίνητα" γι αυτο δεν βλέπεις κανένα να προτείνει μηχανισμούς ελέγχου αλλα μόνο κατι του στυλ¨"κρεμάστε τους" και "δωσε και μενα μπαρμπα"

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.603
Πόντοι
4.765

η γκρινια που ακουγεται εδώ ειναι "θελω κι εγω 58 ακίνητα" γι αυτο δεν βλέπεις κανένα να προτείνει μηχανισμούς ελέγχου αλλα μόνο κατι του στυλ¨"κρεμάστε τους" και "δωσε και μενα μπαρμπα"
Το κρεμαστε τους το λεει ο λαός που ξέρει οτι κάνενας δικος τους δε θα πάει στη κρεμάλα...ο λαός όμως δεν ελέγχει τίποτα...
Επομένως "αυτοί που τα φάγαν" έχουν ονοματεπωνυμο και διεύθυνση- αυτούς που τους διόρισαν τους ξέρουμε ούτως ή άλλως...
Πριν απ όλα αυτά ας δούμε αν τολμησουν να τιμωρησουν κάποιον για τα τωρινα που εκδικάζονται....χωρις να υπάρξει ντόμινο

hotyan

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
30
Πόντοι
5.825
Και σιγουρα η πιο προκλητικη.
Το συστημα ομως ειναι στα μετρα του και του επιτρέπει να βγαίνει και να λέει αυτά που λέει.
Το "τα φάγαμε όλοι μαζί" μοιαζει με πελάτη που απευθυνεται σε πουτάνα και της υπενθυμίζει οτι τη πλερώνει και τη γαμάει. :grin:
Η ετσι τουλαχιστον θέλουν να φαινεται οι Παγκαλοι του συστηματος.
Μονο που δεν ειναι ακριβως ετσι τα πράγματα αφου ουτε ολοι διορίστηκαν ουτε ολοι ειχαν ειδικες απολαβες απο  κομματα.
Αλλα η κυρίως πονηραδα του χοντρου βρίσκεται αλλού.Και διορισμοι να μην υπηρχαν το χρήμα θα έπεφτε ετσι και αλλιώς με άλλον,πιο υγιη τρόπο στην αγορά η οποία θα δημιουργούσε θέσεις εργασίας.
Μονο που ετσι δε θα είχε τοση δυναμη ο Πάγκαλος και θα μιλαγαμε για μια διαφορετικη Ελλάδα απο αυτη της τελευταίας 30 ετιας.
Την τακτικη δηλαδή των  διορίσμων και της κομματικης πελατειας την οποια εστησε για να έχει το κοσμο αιχμάλωτο με τα λεφτά των αλλων τη παρουσιάζει ως χάρη στον λαό. :grin: :grin:
Το γιατί βέβαια δεν επενεβαιναν οι χρηματοδοτες για να σταματησουν αυτους τους άθλιους τυπους σα το Παγκαλο απο το να γινουν νταβατζηδες με τα λεφτα τους
και να δημιουργησουν αυτην την αθλιοτητα που ακόμα και  ο Παγκαλος που τη δημιουργησε καταδικάζει :grin: :grin:,είναι άλλο θέμα..Ειναι η περιφημη κοινοβουλευτικη δημοκρατία.Η αλλιώς η εξαγορά των ψήφων.Ολο το bou.tv και παραπέρα μπορει να βρίζει τον Πάγκαλο.Στα παπάρια του. :grin:
Αυτός  έχει το χρήμα για  να πληρώσει τον απαραιτητο αριθμο ψηφοφόρων για να επανεκλεγει. :grin:

Μπράβο ρε φίλε.
Αλλα καμιά φυλλάδα δε τα γράφει αυτά παρά μόνο τις δηλώσεις και οι περισσότερες χωρίς η με πολύ χαλάρά σχόλια.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Η πλέον τραγική μορφή της ελληνικής πολιτικής σκηνής ο Πάγκαλος
Μου κάνει εντύπωση πως επιβιώνει τόσα χρόνια...
[move] :2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak::2funny: :ak:[/move]

www.protothema.gr/politics/article/?aid=82289]Με εμφανίζουν μεγαλοκτηματία, ενώ είμαι… [size=20pt]άτυχος κληρονόμος[/size][/url]

Κύριε αντιπρόεδρε....δώρισε τα  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.603
Πόντοι
4.765
Μπράβο ρε φίλε.
Αλλα καμιά φυλλάδα δε τα γράφει αυτά παρά μόνο τις δηλώσεις και οι περισσότερες χωρίς η με πολύ χαλάρά σχόλια.
Για τις φυλλάδες και τους υπάλληλους του Λαμπράκη,του Μπόμπολα και του Αλαφουζου λες? :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
9
Πόντοι
166

Δε θέλω μανάρι μου 58 ακίνητα θέλω να πει που τα βρήκε. Α και στις γιορτές να μη τραγουδάει "σύντροφοι είματε δυο, είμαστε τρεις", αυτά είναι για τους κομμουνιστές

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.603
Πόντοι
4.765
Δε θέλω μανάρι μου 58 ακίνητα θέλω να πει που τα βρήκε. Α και στις γιορτές να μη τραγουδάει "σύντροφοι είματε δυο, είμαστε τρεις", αυτά είναι για τους κομμουνιστές
                    ...και για τους αληθινους σοσιαληστες :boobies: :tits2:

:tits2: :boobies:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
43
Πόντοι
166
εδώ έγινε αστέρι η Φώφη Γεννηματά,το απόλυτο τίποτα δηλαδή.....

που είναι γνωστή λόγω ονόματος

και τί ονόματος!....ενός μέτριου πολιτικού,που ξεχώρισε επειδή δεν έκλεβε,ενώ δίπλα του οι άλλοι σύντροφοι έτρωγαν με χρυσά κουτάλια.....
καλα αυτη ειναι πιο αχρηστη απο τον μινεικο..
τρεξανε να δωσουν και το ονομα νοσοκομειο στον πατερα της να θυμομαστε τον συντροφο..

γενηματα-μπιρμπιλη-αποστολακη-μπατζελη-νταλαρα

dream team

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
τρεξανε να δωσουν και το ονομα νοσοκομειο στον πατερα της να θυμομαστε τον συντροφο..

dream team
ψωλή team... για τον πούτσο και ούτε γιαυτόν...

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595

dream team

νοσκοκομείο?....Μόνο ένα?

ΟΛΗ η Ελλάδα γέμισε πλατείες και δρόμους Γεννηματά και Μερκούρη!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
νοσκοκομείο?....Μόνο ένα?

ΟΛΗ η Ελλάδα γέμισε πλατείες και δρόμους Γεννηματά και Μερκούρη!!!

ανηψιά και γραμματέας του Γεώργιου Μερκούρη ιδρυτή και προέδρου του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος...

Επισκέπτης
Όταν η Ελλάδα θα έχει γίνει Δανία (Greek fairytale)

Χριστούγεννα του 2009: Η Ελλάδα ζει την… πράσινη επανάστασή της, πράσινα και ροζ συννεφάκια βρίσκονται πάνω στον ελληνικό ουρανό.

Οι συνταξιούχοι έχουν βγει στους δρόμους, όχι για να διαμαρτυρηθούν αλλά για να αγοράσουν… χαβιάρι. Παντού ακούγεται το γνωστό τραγουδάκι που πήρε την πρώτη θέση στη Eurovision, το Fairytale (παραμύθι).

Τα καταστήματα είναι γεμάτα, δεν υπάρχουν λουκέτα, η αγορά σφύζει από ζωή.

Τα ασφαλιστικά ταμεία γεμάτα χρήματα δίνουν συντάξεις 1.500 ευρώ στα κατώτερα επίπεδα.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν πάρει αυξήσεις 10% και ετοιμάζονται για άλλο ένα 10% από την 1/1/2010.

Στις καφετέριες δεν υπάρχουν νέοι να πίνουν… φραπέ αφού όλοι έχουν βρει δουλειά και η ανεργία έχει πέσει κάτω από 1%.

Το δημόσιο έλλειμμα είναι μηδενικό, η ανάπτυξη έχει εκτοξευτεί στο 8%, ο δανεισμός έχει μηδενιστεί.

Οι ξένες επιχειρήσεις κάνουν ουρά στην πλατεία Συντάγματος και καταθέτουν αιτήσεις στον υπουργό Οικονομίας για να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Το μόνο «σκοτεινό» σε όλη αυτή την ευδαιμονία είναι ένα… κουφάρι που κρέμεται σε κάποιο φανάρι έξω από τη Βουλή. Κάποιος κουστουμαρισμένος, ολίγον φαλακρός γραφειοκράτης έχει κρεμαστεί με σχοινί και οι περαστικοί τους πετάνε… ευρώ στα μούτρα. Μοιάζει με τον Χοακίν Αλμούνια, όχι αυτός είναι…

Τρεις μόνο μήνες πέρασαν από την Κυριακή της 4ης Οκτωβρίου και τη μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ. Η Ελλάδα επιτέλους έγινε… Δανία και τη θέση του Αϊ Βασίλη θα πάρει φέτος ο Γιώργος Παπανδρέου.

Και ύστερα ξύπνησα… Η Ελλάδα χειρότερη απ’ ότι σήμερα, το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία αλλά ο κόσμος βρίζει την ώρα και τη στιγμή. Σα να έχουν περάσει αιώνες ακούγονται από μακριά τα λόγια του Γ. Παπανδρέου ότι τα χρήματα υπάρχουν, η οικονομία μπορεί να σωθεί, ο κόσμος μπορεί να ξαναφάει με χρυσά κουτάλια. «Θα περικόψουμε τις δαπάνες, θα περιορίσουμε τη φοροδιαφυγή, θα φορολογήσουμε τους έχοντες, θα κάνουμε αναδιανομή του πλούτου».

Ομορφα λόγια, αλλά πριν τις κάλπες με σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου. Η πραγματικότητα είναι άλλη: Αυτή που άρχισε να διαφαίνεται στα λεγόμενα των κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ και στις εφημερίδες που στηρίζουν τον Γ. Παπανδρέου.

Ηδη ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μας προϊδέασε με την ερώτηση που έκανε στο debate. Ποιοι είναι οι πραγματικοί αριθμοί της οικονομίας, τι θα βρούμε; ρώτησε τον Καραμανλή.

Τα στελέχη μιλούν για «καμένη γη», δειλά – δειλά δεν αποκλείουν και απογραφή. Οπότε, να μια καλή δικαιολογία για να μην κάνουμε ότι υποσχεθήκαμε προεκλογικά. «Φταίει η επάρατη Δεξιά που διέλυσε την οικονομία. Κάντε 2-3 χρόνια λιτότητας και βλέπουμε», θα μας πει ο Γ. Παπανδρέου όσο αυτός θα ασχολείται με τους υπόλοιπους καυτούς φακέλους. Ολυμπιακή, ΟΤΕ, λιμάνι Πειραιά, αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης και σχέσεις με Ρωσία και ΗΠΑ, προγράμματα stage.

Που θα βρει τα λεφτά το ΠΑΣΟΚ για να επαναγοράσει το ποσοστό του ΟΤΕ που πουλήθηκε στους Γερμανούς; Που θα βρει λεφτά για να πάρει μετοχές της νέας Ολυμπιακής ώστε να έχει μερίδιο στην πίτα των αερομεταφορών; Τι θα κάνει με τους χιλιάδες εργαζόμενους – ομήρους των stage; Τι θα κάνει με τα λιμάνια. Θα τα αποκρατικοποιήσει ή θα διώξει τους Κινέζους και τους άλλους ξένους; Και τέλος, θα ακυρώσει τη συμφωνία για τον αγωγό προς μεγάλη χαρά του αμερικανικού παράγοντα αλλά με έναν Πούτιν εκνευρισμένο;

Εξι μέρες έμειναν για το παραμύθι με το χάπι εντ.

Τα ροζ και πράσινα σύννεφα άρχισαν να «μαυρίζουν», οι μπόρες ερχόνται, πολίτες ετοιμαστείτε γιατί το παραμύθι (με το δράκο) μόλις αρχίζει…

Γ.Α. Άντερσεν

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

απο τον παπποού του το δικτάτορα?

κακώς νομίζεις οτι τον δικαιολογώ. Καθολου δεν τον δικαιολογώ, απλώς η επιχειρηματολογία "πως εχει τοσα ακίνητα και δεν εχω εγω" μου φαίνεται εντελώς σαθρή.

μακάρι ο πατέρας μου να ήταν ο κόκκαλης και να μου άφηνε 100 ακ΄΄ινητα, δεν εχει τιποτα μεμπτό το να κληρονομείς. Ούτε το να βγάζεις λεφτα άν γίνεται με νόμιμο τρόπο. Εσυ χωρίς στοιχεία υποννοείς όσα υποννοείς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Όταν η Ελλάδα θα έχει γίνει Δανία (Greek fairytale)
το πιο τρομερό που είναι και πραγματικότητα είναι ότι
ένα μεγάλο ποσοστό πάνε και τους ψηφίζουν για να τακτοποιήσουν την πάρτη τους αδιαφορώντας για οποιαδήποτε έννοια συνόλου (στα @@ τους κοινώς όλοι και όλα)
και
ένα επίσης μεγάλο ποσοστό τους πιστεύει σε αυτά που λένε
ας πρόσεχαν

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
3
Πόντοι
3.945
:coffee:

Για να αρχίσει καλά η μέρα, διαβάστε!! Θα πέσετε κάτω από τα γέλια!!

ΟΜΟΛΟΓΩ ότι αδίκησα την υπουργό Τίνα Μπιρµπίλη. Είχα υποθέσει σε αυτήν εδώ τη στήλη ότι προσπαθεί να πουλήσει φούµαρα στους πολίτες της Αθήνας υποσχόµενη πάρκα, ζούγκλες, ποτάµια και λίµνες, τα οποία θα µετατρέψουν (στο µιλητό, φυσικά...) την Αττική σε Αµαζόνιο.

ΑΛΛΑ την αδίκησα. Διότι η Μπιρµπίλη δεν πουλάει φούµαρα µόνο στην Αθήνα. Τώρα, µετέφερε την µπίζνα και στη Θεσσαλονίκη.

Οπου εξήγγειλε κι εκεί µητροπολιτικό πάρκο (εις διπλούν), νέα λιµάνια, πεζοδρόµους, παραλίες κ.λπ. Αποδεικνύεται έτσι ότι δεν είχε καµία πρόθεση να θεωρήσει ηλίθιους µόνο τους κατοίκους της πρωτεύουσας.

ΚΑΙ ΙΣΩΣ την αδίκησα διπλά. Διότι η υπουργός δεν περιορίστηκε να επαναλάβει στη Θεσσαλονίκη τα φούµαρα των Αθηνών.

Αλλά προσπάθησε ώστε τα φούµαρα Θεσσαλονίκης να περιλαµβάνουν και µερικές σηµαντικές καινοτοµίες σε σχέση µε τα φούµαρα του Λεκανοπεδίου.

ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ, για παράδειγµα, τη δηµιουργία «πάρκου πρασίνου» σε αντίθεση, προφανώς, µε τα πάρκα... κοκκίνου (!) ή διαφόρων άλλων χρωµάτων που λέγεται ότι κοσµούν άλλες µεγαλουπόλεις του πλανήτη.  :2funny:

ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ επίσης «κτίρια µε ζωγραφική, πράσινους τοίχους και φυτά στις ταράτσες» χωρίς να διευκρινίσει αν όλα αυτά θα γίνονται οικειοθελώς ή αν θα έρχεται η Μπιρµπίλη µε τους Αλβανούς και θα βάφει µε το ζόρι την πολυκατοικία πράσινη.  :2funny: :2funny:

ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ τέλος αυτό που περίµενε χρόνια η Θεσσαλονίκη: «τη δηµιουργία και τον σχεδιασµό µιας Ζώνης Καινοτοµίας».

Υποθέτω ότι η σειρά των διαδικασιών διατυπώθηκε εκ παραδροµής διότι αποκλείω το ενδεχόµενο πρώτα να τη φτιάξουν και µετά να τη σχεδιάσουν αν και µε την Μπιρµπίλη...

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ δεν χαροποίησε µόνο τον λαό της Βορείου Ελλάδος. Χαροποίησε και όλους εµάς που προσβλέπαµε στις αναβαθµισµένες διαδικασίες συντονισµού της κυβέρνησης ώστε να βελτιωθεί η λειτουργία του µαγαζιού.

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ, δηλαδή, να αναρωτηθούµε σε τι ακριβώς χρησιµεύει η «Γενική Γραµµατεία Κοινωνικής Καινοτοµίας», η οποία εσχάτως µετακόµισε από το υπουργείο Εσωτερικών στο υπουργείο Εργασίας ώστε να τεθεί υπό τη σιδηρά πυγµή της Λούκας Κατσέλη και αµέσως η κυβέρνηση έδωσε την απάντηση:

- ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ; Φτιάξε, παιδί µου, µια Ζώνη Καινοτοµίας στη Θεσσαλονίκη για να καταλάβουν επιτέλους οι άνθρωποι! ΕΤΣΙ, ΔΕΝ υπάρχουν πια ερωτηµατικά. Η Ελλάδα είναι µια χώρα που υπερηφάνως θα διαθέτει µια υπουργό Καινοτοµίας, µιας Γενική Γραµµατεία Καινοτοµίας αλλά και µια Ζώνη Καινοτοµίας (η οποία θα δηµιουργηθεί αφού σχεδιαστεί ή το ανάποδο...) χωρίς κανείς να γνωρίζει για ποιο ακριβώς πράγµα µιλάµε.

ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ την έννοια, η σηµερινή Ελλάδα θα επιβεβαιώσει την παλαιά ρήση, η οποία προκύπτει κατευθείαν από τη σοφία των αρχαίων κλασικών, σύµφωνα µε την οποία «φούµαρα υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν».

Ποιός τα λέει όλα αυτά?? Αν νομίσατε ο Τράγκας κάνετε λάθος!

Ο Πρετεντέρης σήμερα στα www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=136&artID=4595718]ΝΕΑ[/url] ...  :grin: :grin:

Άντε και καλημέρα.  :)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
:coffee:

Για να αρχίσει καλά η μέρα, διαβάστε!! Θα πέσετε κάτω από τα γέλια!!

ΟΜΟΛΟΓΩ ότι αδίκησα την υπουργό Τίνα Μπιρµπίλη. Είχα υποθέσει σε αυτήν εδώ τη στήλη ότι προσπαθεί να πουλήσει φούµαρα στους πολίτες της Αθήνας υποσχόµενη πάρκα, ζούγκλες, ποτάµια και λίµνες, τα οποία θα µετατρέψουν (στο µιλητό, φυσικά...) την Αττική σε Αµαζόνιο.

ΑΛΛΑ την αδίκησα. Διότι η Μπιρµπίλη δεν πουλάει φούµαρα µόνο στην Αθήνα. Τώρα, µετέφερε την µπίζνα και στη Θεσσαλονίκη.

Οπου εξήγγειλε κι εκεί µητροπολιτικό πάρκο (εις διπλούν), νέα λιµάνια, πεζοδρόµους, παραλίες κ.λπ. Αποδεικνύεται έτσι ότι δεν είχε καµία πρόθεση να θεωρήσει ηλίθιους µόνο τους κατοίκους της πρωτεύουσας.

ΚΑΙ ΙΣΩΣ την αδίκησα διπλά. Διότι η υπουργός δεν περιορίστηκε να επαναλάβει στη Θεσσαλονίκη τα φούµαρα των Αθηνών.

Αλλά προσπάθησε ώστε τα φούµαρα Θεσσαλονίκης να περιλαµβάνουν και µερικές σηµαντικές καινοτοµίες σε σχέση µε τα φούµαρα του Λεκανοπεδίου.

ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ, για παράδειγµα, τη δηµιουργία «πάρκου πρασίνου» σε αντίθεση, προφανώς, µε τα πάρκα... κοκκίνου (!) ή διαφόρων άλλων χρωµάτων που λέγεται ότι κοσµούν άλλες µεγαλουπόλεις του πλανήτη.  :2funny:

ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ επίσης «κτίρια µε ζωγραφική, πράσινους τοίχους και φυτά στις ταράτσες» χωρίς να διευκρινίσει αν όλα αυτά θα γίνονται οικειοθελώς ή αν θα έρχεται η Μπιρµπίλη µε τους Αλβανούς και θα βάφει µε το ζόρι την πολυκατοικία πράσινη.  :2funny: :2funny:

ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ τέλος αυτό που περίµενε χρόνια η Θεσσαλονίκη: «τη δηµιουργία και τον σχεδιασµό µιας Ζώνης Καινοτοµίας».

Υποθέτω ότι η σειρά των διαδικασιών διατυπώθηκε εκ παραδροµής διότι αποκλείω το ενδεχόµενο πρώτα να τη φτιάξουν και µετά να τη σχεδιάσουν αν και µε την Μπιρµπίλη...

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ δεν χαροποίησε µόνο τον λαό της Βορείου Ελλάδος. Χαροποίησε και όλους εµάς που προσβλέπαµε στις αναβαθµισµένες διαδικασίες συντονισµού της κυβέρνησης ώστε να βελτιωθεί η λειτουργία του µαγαζιού.

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ, δηλαδή, να αναρωτηθούµε σε τι ακριβώς χρησιµεύει η «Γενική Γραµµατεία Κοινωνικής Καινοτοµίας», η οποία εσχάτως µετακόµισε από το υπουργείο Εσωτερικών στο υπουργείο Εργασίας ώστε να τεθεί υπό τη σιδηρά πυγµή της Λούκας Κατσέλη και αµέσως η κυβέρνηση έδωσε την απάντηση:

- ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ; Φτιάξε, παιδί µου, µια Ζώνη Καινοτοµίας στη Θεσσαλονίκη για να καταλάβουν επιτέλους οι άνθρωποι! ΕΤΣΙ, ΔΕΝ υπάρχουν πια ερωτηµατικά. Η Ελλάδα είναι µια χώρα που υπερηφάνως θα διαθέτει µια υπουργό Καινοτοµίας, µιας Γενική Γραµµατεία Καινοτοµίας αλλά και µια Ζώνη Καινοτοµίας (η οποία θα δηµιουργηθεί αφού σχεδιαστεί ή το ανάποδο...) χωρίς κανείς να γνωρίζει για ποιο ακριβώς πράγµα µιλάµε.

ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ την έννοια, η σηµερινή Ελλάδα θα επιβεβαιώσει την παλαιά ρήση, η οποία προκύπτει κατευθείαν από τη σοφία των αρχαίων κλασικών, σύµφωνα µε την οποία «φούµαρα υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν».

Ποιός τα λέει όλα αυτά?? Αν νομίσατε ο Τράγκας κάνετε λάθος!

Ο Πρετεντέρης σήμερα στα www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=136&artID=4595718]ΝΕΑ[/url] ...  :grin: :grin:

Άντε και καλημέρα.  :)
4 λέξεις μόνο για σένα: για τον πούτσο όλα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Από τον Πρετεντέρη ή την Μπιρμπίλω;

φασιστορουφιάνε.
θεωρούσα ότι οι προηγούμενοι είναι τα πιο λαμόγια και οι πιο άχρηστοι που έχουν περάσει.
Τελικά για άλλη μια φορά έκανα λάθος.
Το βαρέλι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom