foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 43
- Πόντοι
- 166
XAXAXAXAXA..εγραψες!!Την έχεις ξεπατώσει τη γυναίκα σου έχω μάθει.
![]()
Ποιός σου μίλησε εσένα μωρή ξεκωλιάρα;

XAXAXAXAXA..εγραψες!!Την έχεις ξεπατώσει τη γυναίκα σου έχω μάθει.
![]()
Ποιός σου μίλησε εσένα μωρή ξεκωλιάρα;

τελικα τα μετρα τα παιρνει η κυβερνηση ή η τροικα??Μια κυβέρνηση που έχει πάρει σκληρότατα οικονομικά μέτρα και έχει συγκρουστεί με τους δημόσιους υπάλληλους και τις συντεχνίες έχει υποστεί μεγαλύτερη φθορά από μια κυβέρνηση που επί πέντε χρόνια έπαιζε το πουλί της και το κυβερνητικό της έργο εξαντλούνταν σε βαρύγδουπα τσιτάτα ("μηδενική ανοχή", "σεμνά και ταπεινά", "όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά").
Γιατί άραγε;![]()
αυτο δεν προκειται να γινει ποτε..Όταν κάποτε βγάλουμε ως λαός τα κομματικά γυαλιά (που παρά την εξαθλίωση της χώρας εξακολουθούν να υπάρχουν και το βλέπετε και στο σάιτ) ίσως δείτε κάποια πράγματα για την Ελλάδα και ίσως αυτό γίνει αφετηρία να βελτιωθούμε...
ασε το ΚΚΕ..εδω το πασοκ που κυβερναει απο τη μια υποστηριζει πως η χωρα δεν ειναι προτεκτορατο και πως εχει κυβερνηση,Εξαρτάται. Σύμφωνα με το ΚΚΕ τα μέτρα τα παίρνει το καπιταλιστικό/ιμπεριαλιστικό κατεστημένο, οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ.![]()
Αληθεια εσεις που ψηφιζετε αυτον τον π****η ξερετε πραγαματικα ποιον ψηφιζετε?
Δε νομιζω οτι ξερετε πραγματικα ποιον ψηφιζετε!
Εχουν φτασει τους Ελληνες σε τραγικο επιπεδο,λυπαμαι πολυ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ και ο ναζισμος οπως και ο Χιτλερ χρηματοδοτιθηκε απο αμερικανοεβραιους οπως ο παπους του Μπους, Πρέσκοτ Μπους που ήταν διευθυντής της τραπεζας γιουνιον μπακινκ και βασικός μέτοχος εταιρειών που επωφελήθηκαν από τη συνεργασία τους με κάποιους που παρείχαν οικονομική στήριξη στους ναζί. σχετικο αθρο της ΕλεθευροτυπιαςΕδώ θα δείτε τον ANDREIOS και ποιός πραγματικά είναι:
![]()
κάτι τέτοιοι σαν και εσένα εθελοτυφλούνε μπροστά στο χάος που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.γιατι δεν πατε να παιξετε playstation με τον χοντρο και καθεστε και γραφετε εδω περα ,αφου κανεις δεν σας παιρνει στα σοβαρα
κάτι τέτοιοι σαν και εσένα εθελοτυφλούνε μπροστά στο χάος που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.
γιατί;
ποιος το δημιουργησε ???
η νέα δημοκρατία το '74, το συνέχισε το πασόκ το '81ποιος το δημιουργησε ???