Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 937K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.626
Πόντοι
26.385
"Από την πόρτα σου περνώ
και τηγανίζεις ψάρια
πέτα μου ένα κεφτέ
ωχ, το μάτι μου!
Ζήτω η Κύπρος!"

-Γιώργος Γεωργίου

ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ !!

Μά άγαπητέ μου τόσον καιρό στό sait δέν έχεις διαπιστώση ,ότι είμαι μαλλλλάκας έντελώς
καί ότι είμαι άτομο , μέ ΟΧΙ σώας τάς φρένας !

Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.626
Πόντοι
26.385
Αυτή τη μαλακία την έκαναν πολλοί! Συνήθως προς Κύπρο, θα εξηγήσω γιατί.
Μόνο που πρώτον οι περισσότεροι την έκαναν μέσω της τράπεζας τους η οποία ενημερώνει την Τράπεζα της Ελλάδος, από όπου το ΣΔΟΕ παίρνει στοιχεία για να τους ελέγξει, ουσιαστικά "καρφώθηκαν μόνοι τους δηλαδή", και
Δεύτερον η μεν Ελβετία και το Λιχτενστάιν ΔΕΝ δέχονται τα δύο ευρώ αλλά απο 2.000.000 ευρώ και πάνω και δεν αποδίδουν τόκους αλλά κρατάνε φύλακτρα, η δε Κύπρος και η Μάλτα, που δέχονται, έχουν υπογράψει σύμβαση να δίνουν στις Ελληνικές φορολογικές αρχές όποια πληροφορία τους ζητηθεί.

Τήν έκανα δυστυχώς καί έγώ !!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
41
Πόντοι
166
Να σου πω! Οι ενέργειές του (που δεν τις σκέφτηκε αυτός βέβαια του τις υπαγορεύουν άλλοι, αλλά κάποιος πρέπει να υποδύεται τον "ισχυρό πρωθυπουργό" για να γίνουν πράξη οι επιταγές) δεν είναι ευχάριστες και ύφεση φέρνουν και ανεργία και ότι σκατά θέλεις ΑΛΛΑ είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ εδώ που έχουμε φτάσει με τις μαλακίες που ξεκίνησαν το 1981 και ΔΕΝ σταμάτησαν ποτέ!

ΔΕΝ το έχετε καταλάβει πως σαν κράτος ζούμε με δανεικά που μας τα δίνουν άλλα κράτη και με χαριστικούς όρους μάλιστα; (5% αντί για 8,5 που ζητάνε οι αγορές)

Αυτοί που μας τα δίνουν (όχι από καλή τους καρδιά αλλά για να μην καραρρεύσει το τραπεζικό σύστημα των χωρών τους) έχουν δικαίωμα να μας επιβάλουν όρους που θα τους δίνουν μια ελάχιστη διασφάλιση πως μπορούν να τα πάρουν πίσω κάποτε (με νέο δάνειο φυσικά). Επί πλέον ορισμένα από τα μέτρα που μας επιβάλλονται (π.χ. ΟΧΙ συντάξεις στα 50 μεγαλύτερες από τις αποδοχές ως εργαζόμενος!!) είναι τόσο εξοφθάλμως επιβεβλημένα που ο κάθε έμφρων λέει πως αφού από μόνοι μας δεν μπορούμε να τα πάρουμε ας έρθουν κάποιοι ξένοι να μας τα επιβάλουν.
Ακόμη για να μην  πάρουν τα μυαλά μας αέρα και θεωρούμε πως οι Ευρωπαίοι θα μας στηρίζουν για πάντα ότι και να κάνουμε, υπάρχει και το σενάριο που ήδη δρομολογείται να αποσυμφορηθούν οι Γαλλογερμανικές τράπεζες από τα άχρηστα Ελληνικά ομόλογα.  
Ηδη ο Τρισέ το κανει, αγοράζοντας για λογαριασμό της ΕΚΤ από την BNP και την Societe General, μέρος από τα πάρα πολλά ομόλογα που έχουν φορτωθεί, ψιλοπαράνομα βέβαια, αλλά δικό του είναι το "μαγαζί και ότι θέλει κάνει (χάρη στον Σαρκοζί κάνει).

Λοιπόν τα μέτρα αυτά ΕΠΡΕΠΕ να τα είχε πάρει ο Κωστάκης, αλλά όχι μόνο δεν έδιωξε κανέα ρεμπεσκέ που είχε διορίσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά διόρισε και δικούς του ρεμπεσκέδες και επίσης δεν "έξυσε" σοβαρά καμία λουμπινία των Πασόκων, προφανώς διότι διαισθάνετο πως και οι δικοί του θα κάνουν αντίστοιχες (θεωρώ πως ο ίδιος δεν έκανε, αλλά αυτό δεν αρκεί!). Πως το είχε πει εδώ μέσα ο str8 ορθότατα, έγινε ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ με άλλο όνομα.

Επί πλέον όταν του είπαν, το φθινόπωρο του 2009 ΤΙ ακριβώς μέτρα πρέπει να πάρει, ουσιαστικά παραιτήθηκε.
Ο Γιωργάκης λοιπόν, ίσως επειδή είναι και λίγο "λειψός" και έχει άγνοια κινδύνου, πήρε το "πολιτικό ρίσκο" να τα πάρει τα μέτρα. Αν δεν είσαι οπαδός της Αλέκας μου μας λέει λίγο πολύ να γίνουμε Κούβα ή Β. Κορέα, να μου πεις τί άλλο θα μπορούσε να γίνει, γιατί φοβήθηκε ο χοντρός να τα πάρει και κυρίως τί είδους υπευθυνότητα επέδειξε ο Σαμαράς με το να αρνηθεί να τα ψηφίσει.
Ο Καρατζαφέρης σοβαρότερα φέρθηκε...
 θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι επρεπε να του φτιαξουν ενα προφιλ ισχυρου πρωθυπουργου για να παρει δυσκολα  μετρα, και στο οτι η ν.δ φερθηκε σαν πασοκ στην θεση του πασοκ, λυσε μου ομως την απορια πως ενας εν δυναμει πρωθυπουργος οπως ηταν περυσι ο γιωργακης κατεβαινει στους δρομους εναντια στο ασφαλιστικο νομοσχεδιο και οταν ανεβαινει στην εξουσια κατηγορει τους πρωην οτι δεν πηραν μετρα και οτι αναγκαζεται αυτοσ να παρει τα δυσκολα;; πως ενας εν δυναμει πρωθυπουργος δεν προσφερει την παραμικρη συναινεσει σε οτι μα οτι του ζητηθει και τωρα ζηταει απο ολους να τον στηριξουν;;πως ενα εν δυναμει πρωθυπουργος παει να συναντησει τους αγροτες που ερχονται απο την κρητη στον πειραια και τωρα του με τα παπαγαλακια τους τους αποκαλει τεμπεληδες και λαμογια;; και τελος το νομοσχεδιο για την αυξηση των απολυσεων τι σκατα σχεση εχει με την κριση;;; οταν θες να στηριξεις τις εταιριες που εχουν προβλημα βρισκει αλλους τροπους οχι να τους δινεις το δικαιωμα να απολυουν χωρις μετρο..... και τελος στην περιβοητη συναντηση προεκλογικα του φιωρκακη με επιχηρειρηματιες μηπως του ζητηθηκαν ολα αυτα τα μετρα σε ανταλαγμα την στηριξη τους;;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.745
Πόντοι
1.206
  λυσε μου ομως την απορια πως ενας εν δυναμει πρωθυπουργος οπως ηταν περυσι ο γιωργακης κατεβαινει στους δρομους εναντια στο ασφαλιστικο νομοσχεδιο και οταν ανεβαινει στην εξουσια κατηγορει τους πρωην οτι δεν πηραν μετρα και οτι αναγκαζεται αυτοσ να παρει τα δυσκολα;; πως ενας εν δυναμει πρωθυπουργος δεν προσφερει την παραμικρη συναινεσει σε οτι μα οτι του ζητηθει και τωρα ζηταει απο ολους να τον στηριξουν;;πως ενα εν δυναμει πρωθυπουργος παει να συναντησει τους αγροτες που ερχονται απο την κρητη στον πειραια και τωρα του με τα παπαγαλακια τους τους αποκαλει τεμπεληδες και λαμογια;; και τελος το νομοσχεδιο για την αυξηση των απολυσεων τι σκατα σχεση εχει με την κριση;;; οταν θες να στηριξεις τις εταιριες που εχουν προβλημα βρισκει αλλους τροπους οχι να τους δινεις το δικαιωμα να απολυουν χωρις μετρο.

Δεν είπα πως έκανε σοβαρή αντιπολίτευση! Αισχρή έκανε, γι αυτό και δεν τον ψήφισα...
Τώρα που κάνει δυο σωστά πράγματα να μην του τα πιστώσουμε;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
41
Πόντοι
166
Δεν είπα πως έκανε σοβαρή αντιπολίτευση! Αισχρή έκανε, γι αυτό και δεν τον ψήφισα...
Τώρα που κάνει δυο σωστά πράγματα να μην του τα πιστώσουμε;
αυτα τα δυο σωστα τωρα τα ειδε οτι ειναι σωστα;;; πιο πριν δεν τα εβλεπε;;; μεχρι περυσι η κριση ηταν στο μυαλο του χοντρου οπως ελεγε ο γιωργακης και φετος ανακαλυψε οτι ειναι παγκοσμια;;;  οπως εστρωσε ας κοιμηθη.......

α να μηνξεχασω τι λεει ο αδελφος του και συμβουλος του....

"Είμαι 37 ετών στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Γουόλτερ σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας... Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα...

Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά.

Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του '60. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά...".

Νίκος Παπανδρέου (Επιστολή προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ - Περιοδικό «Νέμεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004)"

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
41
Πόντοι
166
"Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας".

Γιώργος Παπανδρέου (Συνέντευξη τύπου - Τορόντο Καναδά, 1999)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.745
Πόντοι
1.206
Το πόσο "αγαπούσε" και εκτιμούσε τον πατέρα του ο Νίκος το περιγράφει εναργέστατα στο σενάριο της ταινίας της Μαλέα "Πρώτη φορά νονός"
Να την πάρετε από το βίντεο κλαμπ της γειτονιάς σας να την δείτε...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
41
Πόντοι
166
Το πόσο "αγαπούσε" και εκτιμούσε τον πατέρα του ο Νίκος το περιγράφει εναργέστατα στο σενάριο της ταινίας της Μαλέα "Πρώτη φορά νονός"
Να την πάρετε από το βίντεο κλαμπ της γειτονιάς σας να την δείτε...
δεν απαντας σε αυτο που σε ρωταω.....το τι κανει η οικογενεια μου ειναι παντελως αδιαφορο...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
43
Πόντοι
166
Να σου πω! Οι ενέργειές του (που δεν τις σκέφτηκε αυτός βέβαια του τις υπαγορεύουν άλλοι, αλλά κάποιος πρέπει να υποδύεται τον "ισχυρό πρωθυπουργό" για να γίνουν πράξη οι επιταγές) δεν είναι ευχάριστες και ύφεση φέρνουν και ανεργία και ότι σκατά θέλεις ΑΛΛΑ είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ εδώ που έχουμε φτάσει με τις μαλακίες που ξεκίνησαν το 1981 και ΔΕΝ σταμάτησαν ποτέ!

ΔΕΝ το έχετε καταλάβει πως σαν κράτος ζούμε με δανεικά που μας τα δίνουν άλλα κράτη και με χαριστικούς όρους μάλιστα; (5% αντί για 8,5 που ζητάνε οι αγορές)

Αυτοί που μας τα δίνουν (όχι από καλή τους καρδιά αλλά για να μην καραρρεύσει το τραπεζικό σύστημα των χωρών τους) έχουν δικαίωμα να μας επιβάλουν όρους που θα τους δίνουν μια ελάχιστη διασφάλιση πως μπορούν να τα πάρουν πίσω κάποτε (με νέο δάνειο φυσικά). Επί πλέον ορισμένα από τα μέτρα που μας επιβάλλονται (π.χ. ΟΧΙ συντάξεις στα 50 μεγαλύτερες από τις αποδοχές ως εργαζόμενος!!) είναι τόσο εξοφθάλμως επιβεβλημένα που ο κάθε έμφρων λέει πως αφού από μόνοι μας δεν μπορούμε να τα πάρουμε ας έρθουν κάποιοι ξένοι να μας τα επιβάλουν.
Ακόμη για να μην  πάρουν τα μυαλά μας αέρα και θεωρούμε πως οι Ευρωπαίοι θα μας στηρίζουν για πάντα ότι και να κάνουμε, υπάρχει και το σενάριο που ήδη δρομολογείται να αποσυμφορηθούν οι Γαλλογερμανικές τράπεζες από τα άχρηστα Ελληνικά ομόλογα.  
Ηδη ο Τρισέ το κανει, αγοράζοντας για λογαριασμό της ΕΚΤ από την BNP και την Societe General, μέρος από τα πάρα πολλά ομόλογα που έχουν φορτωθεί, ψιλοπαράνομα βέβαια, αλλά δικό του είναι το "μαγαζί και ότι θέλει κάνει (χάρη στον Σαρκοζί κάνει).

Λοιπόν τα μέτρα αυτά ΕΠΡΕΠΕ να τα είχε πάρει ο Κωστάκης, αλλά όχι μόνο δεν έδιωξε κανέα ρεμπεσκέ που είχε διορίσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά διόρισε και δικούς του ρεμπεσκέδες και επίσης δεν "έξυσε" σοβαρά καμία λουμπινία των Πασόκων, προφανώς διότι διαισθάνετο πως και οι δικοί του θα κάνουν αντίστοιχες (θεωρώ πως ο ίδιος δεν έκανε, αλλά αυτό δεν αρκεί!). Πως το είχε πει εδώ μέσα ο str8 ορθότατα, έγινε ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ με άλλο όνομα.

Επί πλέον όταν του είπαν, το φθινόπωρο του 2009 ΤΙ ακριβώς μέτρα πρέπει να πάρει, ουσιαστικά παραιτήθηκε.
Ο Γιωργάκης λοιπόν, ίσως επειδή είναι και λίγο "λειψός" και έχει άγνοια κινδύνου, πήρε το "πολιτικό ρίσκο" να τα πάρει τα μέτρα. Αν δεν είσαι οπαδός της Αλέκας μου μας λέει λίγο πολύ να γίνουμε Κούβα ή Β. Κορέα, να μου πεις τί άλλο θα μπορούσε να γίνει, γιατί φοβήθηκε ο χοντρός να τα πάρει και κυρίως τί είδους υπευθυνότητα επέδειξε ο Σαμαράς με το να αρνηθεί να τα ψηφίσει.
Ο Καρατζαφέρης σοβαρότερα φέρθηκε...
καλα τα λες..επρεπε να παρουμε μετρα..οχι ομως μετρα που γονατιζουν και εξαφανιζουν την μεσαια ταξη..μετρα που θα κλεισουν το καθε μαγαζακι (στην πετρου ραλλη προς νικαια που ειναι τα μερη μουτο ενα μετα το αλλο κλεινουν) και στα παπαρια μας για το τι θα απογινουν οι διοκτητες τους σε μια χωρα που δεν σου δινει ποτε δευτερη ευκαιρια..μετρα που κλεβουν απο καποια φτωχα γεροντακια τα λιγοστα ευρω που τους εμειεναν αφου δουλευαν σαν σκυλια μια ζωη και περιμενουν να τελειωσει η λαικη για να πανε να παρουν τα απομειναρια..ρουμανια δηλαδη θελησε να γινουμε ''καποιος'' με τις ευχες του μεγαλοηγετη δυσλεκτικου jeffrey papandreou..οσοι δεν γνωριζεται πως ζουν τα γεροντακια στην ρουμανια ρωτηστε καμια ιεροδουλη εκει που πηδατε..μετρα που θα αναγκασουν πολλους να μεταναστευσουν..ηδη φιλος μου με το 2 ετων κοριτσακι του και την γυναικα του ετοιμαζονται για αυστραλια..αυτα ειναι τα μετρα του πασοκ που εμπιστευθηκε το 45% των ελληνων..
μας βυθισε και θα βυθισει κι αλλο την οικονομια γιατι πολυ απλα δεν παιρνει κανενα μετρο για να φανει εστω κι ενα ιχνος αναπτυξης..προμελετημενα για να μας φτασουν καπου που αυτοι θελουν?πολυ πιθανο!
οσο για το δντ εχει βουηξει ο τοπος οτι μπορουσε να διαπραγματευτει αλλιως..και καλυτερα..δεν μπροουσε να το κανει ομως γιατι ειναι μαριονετα..κι αυτος και τα υπουργακια του τυπου παπακωνσταντινου που μονο για καμια διαλεξη σε πανεπιστημιο ειναι και οχι για να διαπραγματευονται εθνικα οικονομικα θεματα..τι περιμενεις ομως απο ενα τσουρμο που αρχηγος ειναι καπιος που ακομη και οι υπουργοι του τον ελεγαν περιορισμενων δυνατοτητων στα καναλια πριν καποια χρονια,και εχει υπουργους την τελευταια βαθμολογικα στην καταταξη ευρωπαικων επιτροπων διαμαντοπουλου,τον πηρε την σημαια ο ανεμος παγκαλο, την μπατζελη και την νορα την κατσελη..
οσο για τον καραμανλη που λες εαν παραιτηθηκε επειδη δεν μπορουσε να παρει τα μετρα αυτα ειχε την ευθιξια να το κανει..ο αλλος εβγαινε κι ελεγε λεφτα υπαρχουνε..και θα αναδιαθρωσω το ελληνικο κρατος σε 100 ημερες..σε 100 μερες το διελυσε τελειως και ακομη συνεχιζει..οσο γι αυτο που λες οτι ο γιωργακης ειχε αγνοια κινδυνου δεν το συμεριζομαι..οταν κανεις τετοιες αλλαγες και φερνεις κι αλλες δεν εχεις αγνοια κινδυνου..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
41
Πόντοι
166
καλα τα λες..επρεπε να παρουμε μετρα..οχι ομως μετρα που γονατιζουν και εξαφανιζουν την μεσαια ταξη..μετρα που θα κλεισουν το καθε μαγαζακι (στην πετρου ραλλη προς νικαια που ειναι τα μερη μουτο ενα μετα το αλλο κλεινουν) και στα παπαρια μας για το τι θα απογινουν οι διοκτητες τους σε μια χωρα που δεν σου δινει ποτε δευτερη ευκαιρια..μετρα που κλεβουν απο καποια φτωχα γεροντακια τα λιγοστα ευρω που τους εμειεναν αφου δουλευαν σαν σκυλια μια ζωη και περιμενουν να τελειωσει η λαικη για να πανε να παρουν τα απομειναρια..ρουμανια δηλαδη θελησε να γινουμε ''καποιος'' με τις ευχες του μεγαλοηγετη δυσλεκτικου jeffrey papandreou..οσοι δεν γνωριζεται πως ζουν τα γεροντακια στην ρουμανια ρωτηστε καμια ιεροδουλη εκει που πηδατε..μετρα που θα αναγκασουν πολλους να μεταναστευσουν..ηδη φιλος μου με το 2 ετων κοριτσακι του και την γυναικα του ετοιμαζονται για αυστραλια..αυτα ειναι τα μετρα του πασοκ που εμπιστευθηκε το 45% των ελληνων..
μας βυθισε και θα βυθισει κι αλλο την οικονομια γιατι πολυ απλα δεν παιρνει κανενα μετρο για να φανει εστω κι ενα ιχνος αναπτυξης..προμελετημενα για να μας φτασουν καπου που αυτοι θελουν?πολυ πιθανο!
οσο για το δντ εχει βουηξει ο τοπος οτι μπορουσε να διαπραγματευτει αλλιως..και καλυτερα..δεν μπροουσε να το κανει ομως γιατι ειναι μαριονετα..κι αυτος και τα υπουργακια του τυπου παπακωνσταντινου που μονο για καμια διαλεξη σε πανεπιστημιο ειναι και οχι για να διαπραγματευονται εθνικα οικονομικα θεματα..τι περιμενεις ομως απο ενα τσουρμο που αρχηγος ειναι καπιος που ακομη και οι υπουργοι του τον ελεγαν περιορισμενων δυνατοτητων στα καναλια πριν καποια χρονια,και εχει υπουργους την τελευταια βαθμολογικα στην καταταξη ευρωπαικων επιτροπων διαμαντοπουλου,τον πηρε την σημαια ο ανεμος παγκαλο, την μπατζελη και την νορα την κατσελη..
οσο για τον καραμανλη που λες εαν παραιτηθηκε επειδη δεν μπορουσε να παρει τα μετρα αυτα ειχε την ευθιξια να το κανει..ο αλλος εβγαινε κι ελεγε λεφτα υπαρχουνε..και θα αναδιαθρωσω το ελληνικο κρατος σε 100 ημερες..σε 100 μερες το διελυσε τελειως και ακομη συνεχιζει..οσο γι αυτο που λες οτι ο γιωργακης ειχε αγνοια κινδυνου δεν το συμεριζομαι..οταν κανεις τετοιες αλλαγες και φερνεις κι αλλες δεν εχεις αγνοια κινδυνου..
δεν εχει αγνοια κινδυνου ειναι απλα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.745
Πόντοι
1.206
δεν απαντας σε αυτο που σε ρωταω.....το τι κανει η οικογενεια μου ειναι παντελως αδιαφορο...

Το "κουράσαμε"
Είπα ότι είχα να πω.

(Επί πλέον εννοούσα πως στην ταινία φαίνεται πως ΔΕΝ τον αγαπούσε, τον ψιλοσιχαινόταν!)

Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.626
Πόντοι
26.385
εγγυημενα.........πεντανοστιμα....

Ωραία ρε έρωτα μου δυνατέ .......
Μαζί σου.  :think: :think: :think:
Απλά λύσε μου πρώτα μια απορία.
Οι πολιτικοί είναι πουλημένα τομάρια που στοιβάζουν μίζες.... :tickedoff: :tickedoff:
Από ποιούς??????????
Είναι βουτηγμένοι μέχρι τα μπούνια στή διαπλοκή. :lheel: :lheel: :lheel:
Με ποιούς?????????

Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.626
Πόντοι
26.385
Ρε παλουκάρια, θα μας πεί το "μίγμα" που θα χρησιμοποιήσει ο Αντωνάκης όταν γίνει πρωθυπουργός για να σώσει την οικονομία ή περιμένει πρώτα να το κατοχυρώσει ως ευρεσιτεχνία;
Όχι τίποτε άλλο, μας έχει φάει η αγωνία.
:2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:
Η μόνιμη πρεμούρα της κωλοφάρας που λέγεται Νεοέλληνας είναι να ξεφορτωθεί πάση θυσία τις ευθύνες του !!!!!!!! σέ κάλυψα  :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom