- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 499
- Like
- 43.858
- Πόντοι
- 127.197
στον κώλο σου μαλακα
τραβα ρε βλακα να σαλιαρισεις με την νταρια..
σ' εχω γραμμενο στην καραψωλαρα μου..
ε ρε πούτσα που σας χρειάζεται.
καθαρά πολιτική συζήτηση!
στον κώλο σου μαλακα
τραβα ρε βλακα να σαλιαρισεις με την νταρια..
σ' εχω γραμμενο στην καραψωλαρα μου..
ε ρε πούτσα που σας χρειάζεται.
.....με ατρανταχτα επιχειρηματα!καθαρά πολιτική συζήτηση!![]()
..του κώλου.....με ατρανταχτα επιχειρηματα!
για το θεμα ζαχοπουλου συμφωνουμε, αν και επισημως δεν εχει αποδειχθει τιποτα ακομα
το αν η γυναικα του προθυπουργου παιρνει πτυχιο απο το σπιτι ειναι πταισμα μπροστα στα αλλα οργια που εχουνε συμβει
αφου ειναι σκανδαλο η θητεια του ρεμου, για πες μου τι ειναι η τοποθετηση υπουργου συνθετη ο οποιος δεν εχει υπηρετησει τη θητεια του λογω τρελλας και ο οποιος κατυα συμπτωση παλι εβγαλε ενα νομο περι πνευματικων δικαιωματων βασει του οποιου εχει γινει η μεγαλυτερη ληστεια του αιωνα? Κατα συμπτωση παλι ο εν λογω υπουργος ητανε συνθετης, αρα ο νομος αυτος τον αφορουσε αμεσα σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!
..του κώλου
Μόνο σ' αυτή τη χώρα καθόμαστε και συγκρίνουμε σκάνδαλα...
Ζαχόπουλος.. από πότε οι σεξουαλικές σχέσεις αποτελούνε πολιτικό σκάνδαλο.. εκτός αν ήμαστε στις ΗΠΑ και δεν το ξέρω
Βουλγαράκης.. από πότε η φοροαποφυγή και μάλιστα με νόμιμο τρόπο (ανεξάρτητα από το αν δεν είναι ηθικός) αποτελεί σκάνδαλο
Μαγγίνας.. ποιά η οικονομική ζημία του κράτους από την ενέργεια αυτή?
Σουφλιάς-Χωροταξικό... επιλογή της κυβέρνησης όπως έχει κάθε δικαιωμα να πράξει...μπορεί να μην συμφωνείς αλλά είναι δικαιωμα να νομοθετήσει
Η με απλά λόγια, η υποκρισία μιας κοινωνίας δείχνει και το μέγεθος της σήψης της......
γιατι ειναι λακωνικος...γιατί πάντα με μια κουβέντα λες αυτό που προσπαθώ να αναλύσω απαντώντας με ένα κάρο επιχειρήματα;
εισαι μεγαλη κουφαλα..Τέλος, δε σε βλέπω να σχολιάζεις το θέμα Μπακογιάννη - Βόλος
Aθεραπευτα ηλιθιος....Ζαχόπουλος.. από πότε οι σεξουαλικές σχέσεις αποτελούνε πολιτικό σκάνδαλο.. εκτός αν ήμαστε στις ΗΠΑ και δεν το ξέρω
Βουλγαράκης.. από πότε η φοροαποφυγή και μάλιστα με νόμιμο τρόπο (ανεξάρτητα από το αν δεν είναι ηθικός) αποτελεί σκάνδαλο
Μαγγίνας.. ποιά η οικονομική ζημία του κράτους από την ενέργεια αυτή?
Σουφλιάς-Χωροταξικό... επιλογή της κυβέρνησης όπως έχει κάθε δικαιωμα να πράξει...μπορεί να μην συμφωνείς αλλά είναι δικαιωμα να νομοθετήσει
το αν η γυναικα του προθυπουργου παιρνει πτυχιο απο το σπιτι ειναι πταισμα μπροστα στα αλλα οργια που εχουνε συμβει
από τότε που ήρθες δε χρειάζεται να γαμωσταυρίζω πλέον.....
Να αρχισω αναφερω καθηγητριες πανεπιστημιου????Όχι φιλε. Δεν είναι πταίσμα. Είναι κάτι πολύ μεγάλο. Η γυναικα του ατόμου που ορισμένοι αποκαλούσαν πρωθυπουργό μέχρι πρότινος, οφείλει να είναι όπως πρέπει. Δεν είναι ίδιο μέγεθος με το Remo
Όταν όλοι σου γύρω είναι λαμόγια, ακόμα και η γυναικα σου, e είναι σοβαρή ένδειξη για την ποιότητα σου.
ρε κατι μαλακες που εχουν & δικαιωμα ψηφου..από τότε που ήρθες δε χρειάζεται να γαμωσταυρίζω πλέον.....
Μοναχός θα γίνω.......
![]()
![]()
![]()
![]()
Να αρχισω αναφερω καθηγητριες πανεπιστημιου????![]()
![]()
![]()
![]()
γιατί πάντα με μια κουβέντα λες αυτό που προσπαθώ να αναλύσω απαντώντας με ένα κάρο επιχειρήματα;
Όχι φιλε. Δεν είναι πταίσμα. Είναι κάτι πολύ μεγάλο. Η γυναικα του ατόμου που ορισμένοι αποκαλούσαν πρωθυπουργό μέχρι πρότινος, οφείλει να είναι όπως πρέπει. Δεν είναι ίδιο μέγεθος με το Remo
Όταν όλοι σου γύρω είναι λαμόγια, ακόμα και η γυναικα σου, e είναι σοβαρή ένδειξη για την ποιότητα σου.

γινε βουδιστης να κανουμε παρεααπό τότε που ήρθες δε χρειάζεται να γαμωσταυρίζω πλέον.....
Μοναχός θα γίνω.......
![]()
![]()
![]()
![]()
το θεμα ειναι πως οσο και να κονταροχτυπιομαστε εμεις για το ποιος ειναι μεγαλυτερο λαμογιο ή απατεωνας, η ουσια ειναι πως (δυστυχως) για ολα τα σκανδαλα υπάρχουν μονον "πολιτικες" ευθύνες!!!! Ούτε καν ηθικες!