Επισκέπτης
Εμείς τί θα πάρουμε οεο;;;;;δεν καταχρασονται..
δανειζονται..
οταν οι off shore εταιρειες τους αρχιζουν να εχουν κερδη θα τα επιστρεψουν και με τοκο..

Εμείς τί θα πάρουμε οεο;;;;;δεν καταχρασονται..
δανειζονται..
οταν οι off shore εταιρειες τους αρχιζουν να εχουν κερδη θα τα επιστρεψουν και με τοκο..
εχουμε καποιον?
εαν εννοεις την τροικα δεν ειναι μονο ενας..
Εμείς τί θα πάρουμε οεο;;;;;![]()
δεν νομιζω..Σου 'ρχεται ΤΖΕΫ ΧΩΝΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ!
Ωπ; Να τον! Για πες μας Τζέυ Χώνει για τη Βασούλα. Τί ζόρια τραβάει; Θέλει μήπως να κάνει ηρωϊκή έξοδο από την πολιτική τύπου "ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΜΟΥ";
Ωπ; Να τον! Για πες μας Τζέυ Χώνει για τη Βασούλα. Τί ζόρια τραβάει; Θέλει μήπως να κάνει ηρωϊκή έξοδο από την πολιτική τύπου "ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΜΟΥ";
γιατι δεν ρωτας την ιδια
νομίζω ότι κατά βάθος αυτό επιδιώκει... κάθαρση ανομημάτων στην αντιμνημονιακή κολυμβήθρα
ρωτηστε πρωτα την ντορα γιατι ψηφισε το μνημονιο και μετα βλεπουμε
Είπαμε, δεν γινόταν αλλιώς εκείνη την ώρα. Και όποιος έχει συγκροτημένη εναλλακτική και αποτελεσματικότερη λύση να δινόταν ένα χρόνο πριν, ας μας την πει.
Αυτό το λέω για foufoutos_30 και λοιπους που θα μου την πέσουν σε λίγο.
όχι ΕΣΥ λες ότι ΟΛΟΙ συμφωνούν με το μνημόνιο.στην ουσια σχεδον συμφωνουν ολοι με το μνημονιο
τι μας τα πρηζουν καθε μερα;;
όχι ΕΣΥ λες ότι ΟΛΟΙ συμφωνούν με το μνημόνιο.
κατάλαβες ψευτάκο ΓΑΠάκο;
εκεινη την ωρα ναι, 6 μηνες πριν οχι;;Είπαμε, δεν γινόταν αλλιώς εκείνη την ώρα. Και όποιος έχει συγκροτημένη εναλλακτική και αποτελεσματικότερη λύση να δινόταν ένα χρόνο πριν, ας μας την πει.
Αυτό το λέω για foufoutos_30 και λοιπους που θα μου την πέσουν σε λίγο.
γιατι ρε μεγαλε δεν το ψηφισε ο λαος και η ντορα
δεν εχει ψηφισει τα περισσοτερα νομοσχεδια οπωσ η ιδια λεει η νεα δημοκρατια
ασε τωρα
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
κάνατε δλδ κάτι σαν δημοψήφισμα για 10 μύρια έλληνες ανάμεσα σε 300 άτομα και αποφασισαν οι 160 ότι και τα 10 μύρια έλληνες ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
αααααααααααααααααααχααχαχαχχαχααχχααχαχα
κάτι τέτοια έλεγε κι ο κωστάκης.
απλά αυτός έφυγε μόνος του
για σας θα είναι αργά δε θα υπάρχει τέτοιο όπσιον.