gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Καλύτερα ρε. Ρίχνω μπουγάτσα (με στουπί) στον έναν και γλιτώνουμε από δύο nicknames!![]()
ετσι ετσι....
προοδευεις λεμε
να σε δω και σε καμμια διαδηλωση να ανοιξει η καρδια μου
Καλύτερα ρε. Ρίχνω μπουγάτσα (με στουπί) στον έναν και γλιτώνουμε από δύο nicknames!![]()
ε καααααααααααλάαααααα
εγώ ένα έχω ο δύσμοιρος.
του πλεζουρα.
αααααααααααααααααχαχαχχααχαχαχαχα
Δηλαδή ο Προβόπουλος είναι κάνας τυχαίος, η γνώμη του δεν επηρεάζει τις αγορές;
Και δεν μου απάντησες, οι ξένοι μας είχαν σε μεγάλη εκτίμηση και ο Γιωργάκης τους ανοιξε τα μάτια;
εσυ εχεις και καβατζωμενα στην ναφθαλινη,κρεμασμενα στην ντουλαπα για χρονια
εσυ εχεις περισσοτερα απο ολους τους αλλους και σε ποστ περνας και τον Πλε χχααχαχαχα
Για τοσο καμμενο μαλακα μιλαμε
η μηπως δεν ξερουμε ποιος εισαι γελοιε;
Αμα ήξερες ποιος είμαι θα ήσουν πιο προσεκτικός.
Ο Καραμαλέφας όταν έκανε την απογραφή ζήτησε να αυξηθεί και το ΑΕΠ κατά 25%, αν θυμάμαι καλά το νούμερο.Δηλαδή ο Προβόπουλος είναι κάνας τυχαίος, η γνώμη του δεν επηρεάζει τις αγορές;
Και δεν μου απάντησες, οι ξένοι μας είχαν σε μεγάλη εκτίμηση και ο Γιωργάκης τους ανοιξε τα μάτια;
;)Τέτοια κάνετε κάτωου από τ' αυλάκι...
Τέτοια κάνετε κάτω από τ' αυλάκι...
Λέγε πιόνι του συστήματος. Πόσες ώρες σήμερα; Εγώ 11 συναπτές... :<
Μα αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα με τον μπουχέσα. Δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!!
Και επέτρεψε μου να διαφωνήσω με τη νοοτροπία της ομερτά όπου κρύβουμε τις βρωμιές κάτω από το χαλάκι και μασάμε τα λεφτά των κουτόφραγκων μέχρι να μας πάρουν χαμπάρι.
Μα αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα με τον μπουχέσα. Δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!!
Και επέτρεψε μου να διαφωνήσω με τη νοοτροπία της ομερτά όπου κρύβουμε τις βρωμιές κάτω από το χαλάκι και μασάμε τα λεφτά των κουτόφραγκων μέχρι να μας πάρουν χαμπάρι.
Άλλα μου λέει η θεία μου κι αλλά μου λεν τα αυτιά μου...Μα αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα με τον μπουχέσα. Δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!!
Για σορυ ρε μάγκες, αλλά ακόμα τίθεται το ζήτημα καταλληλότερου και εδώ? Μπράβο, έχουμε κάνει προόδους...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλα μου λέει η θεία μου κι αλλά μου λεν τα αυτιά μου...
Άστο, η Ευρώπη μια ζωή έτσι λειτουργούσε/λειτουργεί/θα λειτουργεί.