skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
εγω καθολου
αν εβρισκε στοχο,σιγουρη κρανιοεγκεφαλικη κακωση
χαχαχαχαχαχ
Έχω δώσει ένα κουβά ευρόπουλα όμως... α, κάτσε... έχω τα παλιά του στρατού...

εγω καθολου
αν εβρισκε στοχο,σιγουρη κρανιοεγκεφαλικη κακωση
χαχαχαχαχαχ
Οπως και να το σκεφθεις,το αποτελεσμα ειναι ενα
Πρεπει να μεταναστευσουν σε τοπους χλοερους,τοπους αναψυξεως ολοι τους...
Φίλε αυτό που εννοώ είναι ότι ΑΥΤΟΣ είναι ο τελευταίος που φταίει. Βρήκε σκατά και δεν τα πάτησε να απλώσουν. Έβγαλε σκούπα και φαράσι να τα μαζέψει. Οι προκάτοχοί του ΝΑΙ, φταίνε. αλλά το έκαναν σε συνεργασία με εμάς. Τους ψηφίζαμε για να μας διορίζουν και συνεχίζαμε να τους ψηφίζουμε αδιαφορώντας για το εάν κάποτε θα τα βρίσκαμε μπροστά μας.
Αυτό που εννόώ είναι ότι ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΕΜΜΕΣΩΣ οι προδότες που λέει ο fffanatic είμαστε εμείς οι ίδιοι. Όχι εγώ κι εσύ συγκεκριμένα αλλά γενικά ο λαός που ανεχόταν και υπέθαλπε διεφθαρμένες συμπεριφορές.
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω φίλε, αλλά με σκούπα και φαράσι δεν καθαρίζεις τον κόπρο του Αυγεία.....ξεκίνησε από τα πολύ εύκολα χτυπώντας χαμιλόμισθους μισθωτους - συνταξιούχους.
Το ξέρεις ότι υπάρχουν συταξιούχοι της ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ που βγήκαν στη σύνταξη στα 50 τους με σύνταξη πάνω από 2.700 € το μήνα????
Το ξέρεις ότι οι υπάλληλοι της παλιάς ΟΑ πληρώνονται από την ΥΠΑ με πάνω από 2.500 €, ΧΩΡΙΣ να δουλεύνουν εδώ και 1,5 χρόνο???
Αφήσε τα αίματα και τις λεπίδες και κοιτάξου στον καθρέπτη πρώτα. Κι εσύ και όλοι μας. Κάνε την αυτοκριτική σου. Κι εσύ και όλοι μας.
Μετα σκέψου λογικά ποιός είναι ο ένοχος. Ποιός πριμοδότησε με ψήφο, ποιός συνήργησε, ποιός ανέχθηκε όλο αυτό το πανηγύρι που γινόταν και είχε ως επακόλουθο να έλθει η χώρα στην κατάσταση αυτή.
Μετά ξανασκέψου εάν πρέπει να εκτελεστούν οι προδότες.
Καλημέρα σας...
πηρε σκουπα και φαρασι οντως ο jeffrey..δουλευταρας εξαλλου..εχει κανει και οδοκαθαριστης στην στοκχολμη και ξερει απο καθαρισμα..Φίλε αυτό που εννοώ είναι ότι ΑΥΤΟΣ είναι ο τελευταίος που φταίει. Βρήκε σκατά και δεν τα πάτησε να απλώσουν. Έβγαλε σκούπα και φαράσι να τα μαζέψει. Οι προκάτοχοί του ΝΑΙ, φταίνε. αλλά το έκαναν σε συνεργασία με εμάς. Τους ψηφίζαμε για να μας διορίζουν και συνεχίζαμε να τους ψηφίζουμε αδιαφορώντας για το εάν κάποτε θα τα βρίσκαμε μπροστά μας.
Αυτό που εννόώ είναι ότι ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΕΜΜΕΣΩΣ οι προδότες που λέει ο fffanatic είμαστε εμείς οι ίδιοι. Όχι εγώ κι εσύ συγκεκριμένα αλλά γενικά ο λαός που ανεχόταν και υπέθαλπε διεφθαρμένες συμπεριφορές.
πηρε σκουπα και φαρασι οντως ο jeffrey..δουλευταρας εξαλλου..εχει κανει και οδοκαθαριστης στην στοκχολμη και ξερει απο καθαρισμα..
ο μινεικο-τσαντ μπορει να μην εκλεψε ταμεια εκλεψε ομως ζωες και ονειρα ανθρωπων..
μετα απο πολλα χρονια δυστυχως θα μαθουμε πολλα απο τα παρασκηνια του σημερα..
Φίλε αυτό που εννοώ είναι ότι ΑΥΤΟΣ είναι ο τελευταίος που φταίει.
Βρήκε σκατά και δεν τα πάτησε να απλώσουν. Έβγαλε σκούπα και φαράσι να τα μαζέψει.
Οι προκάτοχοί του ΝΑΙ, φταίνε.
αλλά το έκαναν σε συνεργασία με εμάς. Τους ψηφίζαμε για να μας διορίζουν και συνεχίζαμε να τους ψηφίζουμε αδιαφορώντας για το εάν κάποτε θα τα βρίσκαμε μπροστά μας.
και επισης στον παραλληρισμο σου κανεις ενα λαθος..δεν πηρε σκουπα και φαρασι ο μινεικο-τσαντ..φωναξε την εταιρεια εκκενωσεων βοθρων..Φίλε αυτό που εννοώ είναι ότι ΑΥΤΟΣ είναι ο τελευταίος που φταίει. Βρήκε σκατά και δεν τα πάτησε να απλώσουν. Έβγαλε σκούπα και φαράσι να τα μαζέψει. Οι προκάτοχοί του ΝΑΙ, φταίνε. αλλά το έκαναν σε συνεργασία με εμάς. Τους ψηφίζαμε για να μας διορίζουν και συνεχίζαμε να τους ψηφίζουμε αδιαφορώντας για το εάν κάποτε θα τα βρίσκαμε μπροστά μας.
Δεν ξερεις τιποτα...........
Εσυ νομιζεις οτι εχουμε δημοκρατια και οτι ο κοσμος αγαπησε και διαλεξε εναν εβραιο για πρωθυπουργο της Ελλαδας και αγαπαει πολυ τους εβραιους γιατι και παλαιοτερα εβραιους πρωθυπουργους εβγαζαν.............
Και κατα τυχη και εβραιους στην ηγεσια της κυβερνησης.............υπουργους κλπ........
Μαθε αυτο:
Ο λαος χειραγωγειται,δεχεται πλυση εγεκφαλου και κανει αυτο που ακριβως θελει το συστημα και αυτο που λεει η τηλεοραση γιατι ειναι υπνωτισμενος.
Δεν ξερεις με ποιες μεθοδους λειτουργουν.............
Δεν εχετε ιδεα.
Μπροστα τους ο χιτλερ ειναι το κοριτσακι με τα σπιρτα!!!!!!!!
Φιλικα...........
Δεν ξερεις τιποτα...........
Εσυ νομιζεις οτι εχουμε δημοκρατια και οτι ο κοσμος αγαπησε και διαλεξε εναν εβραιο για πρωθυπουργο της Ελλαδας και αγαπαει πολυ τους εβραιους γιατι και παλαιοτερα εβραιους πρωθυπουργους εβγαζαν.............
Και κατα τυχη και εβραιους στην ηγεσια της κυβερνησης.............υπουργους κλπ........
Μαθε αυτο:
Ο λαος χειραγωγειται,δεχεται πλυση εγεκφαλου και κανει αυτο που ακριβως θελει το συστημα και αυτο που λεει η τηλεοραση γιατι ειναι υπνωτισμενος.
Δεν ξερεις με ποιες μεθοδους λειτουργουν.............
Δεν εχετε ιδεα.
Μπροστα τους ο χιτλερ ειναι το κοριτσακι με τα σπιρτα!!!!!!!!
Φιλικα...........
Εντολες των αφεντικων του εκτελει γα διαλυση της Ελλαδας...........
Μαθετε τι ειναι ο καλλικρατης και γιατι εφεραν τοσα εκατομμυρια λαθρομεταναστες............
Ειναι στην τελικη ευθεια του σχεδιου τους.
Κανουν το παν για να εξαθλιωθει ο Ελληνας για να μην εχει αντισταση.
Γαμημενοι προδοτες μισελληνες........
Το μονο που τους αξιζει ειναι μια σφαιρα στο κεφαλι!!!!!!!
Κι εγώ φιλικά μιλάω και αλίμονο.
Ωστόσο, εάν ξέρεις κάτι παραπάνω γράψε το. Στοιχεία όμως, όχι αερολογίες.
Επίσης, ποίοι ήταν οι Εβραίοι πρωθυπουργοί της Ελλάδος;
Κι εγώ φιλικά μιλάω και αλίμονο.
Ωστόσο, εάν ξέρεις κάτι παραπάνω γράψε το. Στοιχεία όμως, όχι αερολογίες.
Επίσης, ποίοι ήταν οι Εβραίοι πρωθυπουργοί της Ελλάδος;
Φταιει ομως...και πρεπει να πληρωσει
Ο τροπος μενει να επιλεγει
Ο σκοπος του ηταν να γινει χαλιφης στην θεση του χαλιφη.Και εγινε
Χωρις προγραμμα,χωρις μελετη,χωρις σχεδιο
Απλα να κυβερνησει
Αλλα ελεγε,αλλα πραττει
Και θα πληρωσει γι'αυτο οταν ερθει η ωρα και με τροπο που του αρμοζει
Φταινε,αλλα δεν πληρωσαν
Αμεση δημοκρατια
Φταις; στο οστρακο κυριε
Οστρακο δεν εχουμε βεβαια σημερον,εχουμε πετρες
Πρπει να δοθει ενα μηνυμα οτι οποιος φταιει ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
Δεν αποδεχομαι καμμια υπευθυνοτητα ως μοναδα του Λαου (τουλαχιστον εγω,ως μοναδα..)
ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΩΣ.....