Νέα

Γιωργάκης

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 727K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

  • Ναι

    Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

    Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

    Ψήφοι: 177 39,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Μηνύματα
530
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδή τι θες να πεις ρε νάυαρχε; Ότι οι Βαρδινογιάννηδες και ο πρώην ΟΝΝΕΔίτης Χατζηνικολάου ξαφνικά συμπάθησαν τον ΓΑΠ; Όταν από το 2009 τον έχουν ξεπατώσει σε όλα τα ΜΜΕ που ελέγχουν;
Έχω άδικο μετά να σε λέω εμπαθή;

Επιπλέον, τι περίμενες; Να βγει και να καταγγείλει την Καϊλή, τη Μιλένα και τον Λιντζέρη; Πρώην πρωθυπουργός είναι, όχι η κυρα-Κατίνα της γειτονιάς. Και όποιος θέλει να διαβάσει λεπτομέρεις για το τι έγινε εκείνες τις μέρες δόξω τω Θεώ υπάρχουν αναλυτικά ρεπορτάζ (τα οποία φαντάζομαι έχει διαβάσει και ο "ανήξερος" Χατζηνικολάου).

Το κοινό δεν τον καλόπιανε. Απλώς ανταπέδιδε την ευγένεια του. Αν προσπαθούσε να πουλήσει μαγκιά και τσαμπουκά όπως κάναν σε άλλες εκπομπές κάτι Γιακουμάτοι και κάτι Γεωργιάδηδες, τότε φυσικά θα γινόταν η εκπομπή ροντέο.
Και τουλάχιστον αυτός δέχτηκε να αντιμετωπίσει το κοινό, όχι να μιλήσει από την ασφάλεια του γραφείου του όπως ο Τσίπρας.

Α, και κάτι ακόμη. Όπως άκουσες ο Χατζηνίκος αρχικά είχε καλέσει τον Σαμαρά στην εκπομπή και όταν αυτός αρνήθηκε τότε κάλεσε τον ΓΑΠ. Άρα μάλλον θεωρίες συνομωσίας όσα λες περί στημένης εκπομπής.   
κοιτα που φτασαμε στο σημειο οι προδοτες να γινονται σωτηρες και να υποσχοντε πως θα διορθωσουν το χρεος που οι ιδιοι προξενησαν επι 10ετιες...και υπαρχουν ανθρωποι που τους πιστευουν ακομα...ειναι να απορεις τι βλακεια υπαρχει εκει εξω και το αν εχεις το κουραγιο να παλεψεις για κατι....
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
αυτόν αντί να τον κρεμάσουν στο σύνταγμα, τον ψηφίζουν και από πάνω τα βόδια.
 

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Μηνύματα
16.373
Like
103
Πόντοι
166
Νάυαρχε, μου θυμίζεις τον τρόπο που μίλαγαν οι ΑΕΚτζήδες για τον Μπάγεβιτς μετά που πήγε στον Ολυμπιακό.
Σοβαρέψου.

Για πολλους απο μας ακομα βατραχος παραμενει  :grin:
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.996
Κριτικές
10
Like
92
Πόντοι
376
ακομα γιωργακη ψηφιζετε ρε??????????
 

observer(1)

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Μηνύματα
4.294
Κριτικές
18
Like
1.990
Πόντοι
4.375
Να σημειώσουμε οτι το  απόλυτο  ταμπού στην  πολιτική, τη  δημόσια ζωή, στον Τύπο, στα ΜΜΕ   γενικώς,
 το  οποίο  δεν συζητείται ποτέ  εδώ και  70 χρόνια  ,
ειναι   τα οικονομικά  της οικογένειας  Παπανδρέου .. :)
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.731
Πόντοι
1.306
Παπανδρέου: Την Κυριακή θα δουν πολλοί τι σημαίνει ανατροπή
Πρώτη καταχώρηση: 22/01/2015 - 21:40

"Την Κυριακή, θα δουν πολλοί τι σημαίνει ανατροπή" είπε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του στο Ηράκλειο, ζητώντας από τους πολίτες να σηκώσουν το Κίνημα "όσο πιο ψηλά γίνεται".

"Kάποιοι δεν θέλησαν να ακουστεί η φωνή μας. Επιχείρησαν τα πάντα. Να κακοποιήσουν το όνομά μας. Να κάμψουν την αποφασιστικότητά μας. Ποιος μπορεί να κάμψει όμως αυτό το πάθος; Ποιος μπορεί να φιμώσει τις αξίες; Ποιος μπορεί να σταματήσει τη δύναμη των πολιτών; Κανείς. Στις 25, Φέρνουμε τις αξίες των Δημοκρατών Σοσιαλιστών μέσα στο Κοινοβούλιο. Αξίες και παραδόσεις που ενέπνευσαν γενιές και κινήματα. Και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει" τόνισε.

"Την Κυριακή, θα δουν πολλοί τι σημαίνει ανατροπή! Σε όσους θέλουν να μας κάμψουν με νούμερα, απαντάμε την Κυριακή. Με το 100% του πάθους μας. Με το 100% της πίστης μας. Με το 100% της αποφασιστικότητάς μας. Ένα – ένα θα τα βρίσκουν στην κάλπη τα ψηφοδέλτια που οδηγούν το Κίνημα στη Βουλή" , σημείωσε ο κ. Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρώην πρωθυπουργός ζήτησε από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων να πουν "ναι" ή "όχι" στο δημοψήφισμα και κάλεσε τους Κρητικούς να δώσουν δύναμη στο Κίνημα, λέγοντας "η νίκη θα έλθει και πάλι από την Κρήτη".

Επίσης, ανέφερε ότι "εμείς προτείναμε ελληνικό σχέδιο και δημοψήφισμα. Ακούσατε κανέναν άλλο να μιλάει γι’ αυτά; Ακούσατε κανέναν άλλο να μιλάει για την ανάγκη να φτιάξουμε δικό μας ελληνικό σχέδιο για τις μεγάλες τομές σε αλλαγές σε κράτος και οικονομία; Κανένας άλλος να λέει ότι πρέπει επιτέλους να εμπιστευθούμε τους πολίτες, την κρίση τους, μέσα από ένα δημοψήφισμα; Κάνουν ότι δεν ακούν. Κάνεις άλλος δεν μιλάει εκτός από το Κίνημα μας".

"Γιατί φοβούνται τον ελληνικό λαό; Οι πολίτες ζητούν να τους εμπιστευθούμε, γιατί τους φοβούνται τα άλλα κόμματα;" ρώτησε.  Ακολούθως, ρώτησε αν τα κόμματα θέσουν την όποια συμφωνία στην κρίση του λαού ή θα προσφέρουν λευκή επιταγή λέγοντας "Να την ξεχάσουν".

Αναφερόμενος στο ελληνικό σχέδιο, διευκρίνισε θα περιέχει δομικές προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που θα τεθούν σε δημοψήφισμα .

Συνεχίζοντας ο κ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι όλοι οι υπόλοιποι λένε "ναι" σε συνεργασίες, αλλά δεν λένε ούτε με ποιους ούτε με ποιους όρους θα συνεργασθούν, και τους κάλεσε από το Ηράκλειο να πάρουν θέση: "Θα δώσουν ψήφο στον Σαμαρά; Θα κάνουν δημοψήφισμα;" Οι ψηφοφόροι θέλουν να γνωρίζουν, τόνισε.

Αφού μίλησε "για καθαρές κουβέντες και όχι μισόλογα", πρόσθεσε πως κάθε ψήφος στο Κίνημα δίνει φωνή στον πολίτη και είναι ψήφος εμπιστοσύνης στον πολίτη, και πρόσθεσε "μας έριξαν επειδή ζητήσαμε την κρίση του λαού".

Εξάλλου κατά την ομιλία του υποστήριξε: "Κάποιοι δεν θέλησαν να ακουστεί η φωνή μας. Αλλά δεν θα καταφέρει να φιμώσει το δικό σας πάθος, να σταματήσει τις δίκες σας αξίες και παραδόσεις. Την Κυριακή θα δουν πολλοί τι θα πει ανατροπή".

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι "ξαναερχόμαστε επειδή πιστεύουμε στην κρίση του λαού" και συνέχισε λέγοντας πως κάθε ψήφος στο Κίνημα είναι αποκατάσταση της αλήθειας των γεγονότων.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Παπανδρέου, αυτές τις ημέρες έσπασε το πέπλο της σιωπής και της συνωμοσιολογίας. "Σπάσαμε τους μύθους, μιλήσαμε γι’ αυτούς που κατέκαψαν τη χώρα, είπαν ψέματα και μετά πήδησαν και από το καράβι" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ομιλία του ο κ. Παπανδρέου μίλησε ακόμη για πατριωτικό καθήκον και "αποφάσεις δύσκολες αλλά πατριωτικές, που πάρθηκαν και δικαιώθηκαν απ’ αυτούς που τις πολεμούσαν λυσσαλέα". Αναφερόμενος στις αποφάσεις αυτές, σημείωσε ότι "δεν θα τις παίρναμε αν δεν είχαμε παραλάβει μια χώρα που ήδη είχε βουλιάξει".

Ακόμη, πρόσθεσε ότι κάποιοι καπηλεύονται τις θυσίες του ελληνικού λαού, λέγοντας πως οι θυσίες αυτές δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Παράλληλα, παρουσίασε μια σειρά από μέτρα που είχαν ληφθεί επί της πρωθυπουργίας του για νοικοκύρεμα του κράτους.

Τέλος, ανέπτυξε τις θέσεις του Κινήματος του, τονίζοντας ότι "εμείς δεν ξεκινάμε από το μηδέν, αλλά από τη βάση των αρχών, των αξιών μας, της ιστορίας μας".


 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.004
Κριτικές
490
Like
36.730
Πόντοι
41.447
:2funny:
10931398_10204863855609836_7970063449275600461_n.jpg
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.731
Πόντοι
1.306
αντρανταχτο επιχειρημα
 

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.140
Κριτικές
81
Like
7.245
Πόντοι
6.265
πολυ σωστα τα γραφεις !!!!
να θυμομαστε λοιπον την "χρηστη" διακυβερνηση ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο οποιος ξεπουπουλιασε το Α! Κ.Π.Σ. , και επειδη μιλουμε για λανθασμενα στατιστικα στοιχεια , να θυμηθουμε οτι το Α! Κ.Π.Σ. εκλεισε με την προσωπικη παρεμβαση των ΓΑΛΛΩΝ χωρις ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ !!!!!
να θυμηθουμε τα ΙΜΙΑ και το αφεριμ κινεζου Σημιτη προς Αμερικανους ....
να θυμηθουμε επι κινεζου Σημιτη το παγωμα του Β! Κ.Π.Σ για 3 χρονια διοτι αρνουμεθα με μανια να προχωρησουμε στις απαραιτητες μεταρρυθμισδεις .
να θυμηθουμε τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ υπουργους - υφυπουργους που τους ψαχναμε στα πολυτελη ξενοδοχει των Βρυξελλων και τους βρισκαμε στις βιτρινες των κοριτσιων.
να θυμηθουμε τον Ωραιο Μπρουμελ ,κατα κοσμο ΑΚΗ, και την επισειρα ετων ρεμουλα στο Υπουργειο Εθνικης αμυνας. (προμηθεια του ΕΣ με ασυρματους THOMSON απο τον κυριο Κοικκαλη με απ ευθειας αναθεση οι οποιοι παρεληφθησαν κανονικως ουδεποτε λειτουργησαν λογω τεδχνικου κωλυματος και πληρωθηκαν κανονικα.
μα τι να πρωτοθυμηθουμε ??????
αν λοιπον αυτα τα ελαχιστα τα θεωρειτε ισοβαρη με Βατοπεδια , κουμπαρους , γαλα κλπ τοτε ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
και να μην ξεχνουμε τον ΓΑΠ πεφωτισμενο υπουργο Παιδειας μαζι με τον ΕΥΘΥΜΙΟΥ και την κοκκινη ΑΝΝΑ των ορυχειων οι οποιοι ευθυνονται απολυτα για την καταστροφη της παιδειας Γενεων Ελληνων.
επι εσχατη προδοσια θα επρεπε να φιγουραρουν στο σκαμνι.
ειναι δε ο συγκεκριμενος τοσο ΒΛΑΞ , να επιμενει προχθες στν Χατζηνικολαου οτι πρεπει να εκλεγει ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ επιτελους !!!
αντε και καλη διασκεδαση.
Για τον πούτσο είσαι...Εσύ αυτό κατάλαβες απο αυτά που έγραψα;Ότι η πράσινη σοσιαλιστική παράταξη ήταν άγια;Πραγματικά με τέτοιους ανθρώπους σαν και εσένα η Ελλάδα θα βυθιστεί περισσότερο στον βούρκο.Δεν υπερασπίστηκα τον ΓΑΠ σαν ΓΑΠ.Απλά είπα κινήσεις που έκανε και πράγματα που δεν έκανε εκείνος,αλλά οι προκάτοχοί του,μπλέ,πράσινοι και μαύροι.Φυσικά και ο μπαμπάς του δεν ήταν άγιος,αλλά εγώ μέσα σε 2 χρόνια είδα τον μισθό μου να τριπλασιάζεται,όπως και κάθε δημόσιος υπάλληλος και σε πολλές περιπτώσεις και ιδιωτικός.Είδα κάτι τυπάρες,με μυαλό μπετόν αρμέ να εισπράττουν επιδοτησάρες.Είδα υπουργούς να φτιάχνουν 5 βίλες σε μια 5ετία,άλλους να αγοράζουν για τις βλάχες τις γυναίκες τους καναπέδες και χαλιά εκκατομυρίων,άλλους να ξεπλένουν χρήμα μέσω offshore,άλλους να φυγαδεύουν Χριστοφοράκους,άλλους να κάθονται και να παίζουν βιντεοπαιχνίδια,άλλους να λένε ευχαριστώ στους αμερικάνους και άλλα πολλα.Αλλά κανείς δεν ξεσηκώθηκε.Τώρα που σταμάτησε να πέφτει το μαρούλι κάνουν όλοι τις πασιονάριες.Ο ΓΑΠ δεν είναι ο πρώτος φταίχτης,αλλά σίγουρα όχι και ο τελευταίος.Εδώ επί τρείς δεκαετίες έπεσαν τρελά ποσά,τα οποίο εκείνος δεν είχε την ευκαιρία να διαχειριστεί.Αν ακόμα επιμένεις ότι οι μπλέ ήταν καλύτεροι απο τους πράσινους ή και τούμπαλιν,πραγματικά έχεις πρόβλημμα που χρήζει βοηθείας.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.731
Πόντοι
1.306

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.838
Κριτικές
19
Like
2.998
Πόντοι
7.195
Για τον πούτσο είσαι...Εσύ αυτό κατάλαβες απο αυτά που έγραψα;Ότι η πράσινη σοσιαλιστική παράταξη ήταν άγια;Πραγματικά με τέτοιους ανθρώπους σαν και εσένα η Ελλάδα θα βυθιστεί περισσότερο στον βούρκο.Δεν υπερασπίστηκα τον ΓΑΠ σαν ΓΑΠ.Απλά είπα κινήσεις που έκανε και πράγματα που δεν έκανε εκείνος,αλλά οι προκάτοχοί του,μπλέ,πράσινοι και μαύροι.Φυσικά και ο μπαμπάς του δεν ήταν άγιος,αλλά εγώ μέσα σε 2 χρόνια είδα τον μισθό μου να τριπλασιάζεται,όπως και κάθε δημόσιος υπάλληλος και σε πολλές περιπτώσεις και ιδιωτικός.Είδα κάτι τυπάρες,με μυαλό μπετόν αρμέ να εισπράττουν επιδοτησάρες.Είδα υπουργούς να φτιάχνουν 5 βίλες σε μια 5ετία,άλλους να αγοράζουν για τις βλάχες τις γυναίκες τους καναπέδες και χαλιά εκκατομυρίων,άλλους να ξεπλένουν χρήμα μέσω offshore,άλλους να φυγαδεύουν Χριστοφοράκους,άλλους να κάθονται και να παίζουν βιντεοπαιχνίδια,άλλους να λένε ευχαριστώ στους αμερικάνους και άλλα πολλα.Αλλά κανείς δεν ξεσηκώθηκε.Τώρα που σταμάτησε να πέφτει το μαρούλι κάνουν όλοι τις πασιονάριες.Ο ΓΑΠ δεν είναι ο πρώτος φταίχτης,αλλά σίγουρα όχι και ο τελευταίος.Εδώ επί τρείς δεκαετίες έπεσαν τρελά ποσά,τα οποίο εκείνος δεν είχε την ευκαιρία να διαχειριστεί.Αν ακόμα επιμένεις ότι οι μπλέ ήταν καλύτεροι απο τους πράσινους ή και τούμπαλιν,πραγματικά έχεις πρόβλημμα που χρήζει βοηθείας.
για να το λες εσυ με μυαλο IQ = ΡΑΔΙΚΙΟΥ κατι θα ξερεις !!!!
προσεξε μονο μην τσεκαρει το Τσολι μ' οτι πας να του φας την καρεκλα την εβαψες κακομοιρη και ας εισαι διανοητικως ΑΜΕΑ !!!!
παντως ,σε μια απελπιδα προσπαθεια να βοηθησω μπας και παρει στροφη ο εγκεφαλος σου , κολληματα ειναι αυτα , ξαναδιαβασε με προσοχη δυστυχισμενε αυτα που σου εγραψα !!!!
μην βιαζεσαι να την αμολησεις !!!!
ρεντικολο γινεσαι ....
 

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.838
Κριτικές
19
Like
2.998
Πόντοι
7.195
Πάλι σκούζεις πρωϊνιάτικα ρε βλαμμένε; Άντε να ρουφήξεις κάνα αυγό μπας και έρθεις στα συγκαλά σου. 
πιξουλα σε τρωει το κωλαρακι σου ????
τι πρωινο σας εβγαλε ο κολητος σου ο ΒΟΡΙΔΗς σημερα στο ΔΑΦΝΙ ?????

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑς ΜΠΟΛΙΚΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΣΤΟ ΚΩΛΙ ΤΑ ΠΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ !!!

 

Συνημμένα

  • 1551656_775522819143264_1332551507_n.png
    1551656_775522819143264_1332551507_n.png
    211,7 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 1939732_788853634477287_1043868520_n.jpg
    1939732_788853634477287_1043868520_n.jpg
    48,5 KB · Εμφανίσεις: 21

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.838
Κριτικές
19
Like
2.998
Πόντοι
7.195
ΤΣΟΛΙ μ' για τον εαυτο σου και την Πιξουλα βελαζεις ????

ελα μωρε δεν ειναι τιποτα το μαντρωμα θα ληξει την Κυριακη.
και το βραδυ της κυριακης !!!!

ερε γλεντια θα τρελλαθουν τα πακια με τους κωλους σας !!!
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.731
Πόντοι
1.306
ΤΣΟΛΙ μ' για τον εαυτο σου και την Πιξουλα βελαζεις ????

ελα μωρε δεν ειναι τιποτα το μαντρωμα θα ληξει την Κυριακη.
και το βραδυ της κυριακης !!!!

ερε γλεντια θα τρελλαθουν τα πακια με τους κωλους σας !!!

τι θα γινει ρε νουμερουλη την κυριακη;

το πολυ πολυ να βγει πρωτο αποκομμα το τσιρκο και θα πεσει το γελιο της αρκουδας απο τις κολοτουμπες που θα κανει το ζαβο

θα φτιαξω ποπκορν και θα κατσω να απολαυσω το θεαμα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.846
Κριτικές
6
Like
9.134
Πόντοι
1.686
Λεφτά υπάρχουν και Ηλίθιοι υπάρχουν
και ψηφίζουν βλάκες πολιτικούς !  :2funny: :2funny: :2funny:

Και γέροι υπάρχουν και ψηφίζουν απόγόνους πολιτικών
που έχουν τόσο σχέση με την ικανότητα του πατέρα τους

όσο σχέση έχει η Αθηνά Ωνάση με την ικανότητα του παπού της
Αριστοτέλη Ωναση !  :2funny: :2funny: :2funny:

Ηδη έχaσε το 30 % τουλέχιστον της περιουσίας ! :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom