thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
φιλε μην σπαμαρειςθεσσαλε μια χαρη , αλλαξε το αβαταρ γιατι νομιζω οτι εισα ο gl![]()
φιλε μην σπαμαρειςθεσσαλε μια χαρη , αλλαξε το αβαταρ γιατι νομιζω οτι εισα ο gl![]()
ολοι το κανουν ;)φιλε μην σπαμαρεις
καλησπερα εχω δει οτι πολοι παντρεμενοι η οσοι εχουν σχεη τους θελουν πολυ οι γυκαικες γιατι να συμβαινει αυτο? εσεις τι λετε?
ειναι λογικο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σκεψου το ετσι. Εισαι για πρωτη φορα σε έναν τοπο που δεν γνωρίζεις σε ποιο μαγαζι εχει καλο φαγητο. Τι θα κανεις? Θα διαλέξεις απλως το μαγαζι που εχει τον περισσοτερο κοσμο, γιατι πολύ απλα τοσος κοσμος δεν μπορει να κανει λαθος. Καταλαβες?καλησπερα εχω δει οτι πολοι παντρεμενοι η οσοι εχουν σχεη τους θελουν πολυ οι γυκαικες γιατι να συμβαινει αυτο? εσεις τι λετε?
ειναι λογικο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κα ποιος ειναι ο πολυς ο κοσμος ρε πιρφορε? η ελλεηνιδα που σε εχει με το λουρακι και βαζει παντου σημαδια οτι εισαι ιδιοκτησια της?Σκεψου το ετσι. Εισαι για πρωτη φορα σε έναν τοπο που δεν γνωρίζεις σε ποιο μαγαζι εχει καλο φαγητο. Τι θα κανεις? Θα διαλέξεις απλως το μαγαζι που εχει τον περισσοτερο κοσμο, γιατι πολύ απλα τοσος κοσμος δεν μπορει να κανει λαθος. Καταλαβες?
Σκεψου το ετσι. Εισαι για πρωτη φορα σε έναν τοπο που δεν γνωρίζεις σε ποιο μαγαζι εχει καλο φαγητο. Τι θα κανεις? Θα διαλέξεις απλως το μαγαζι που εχει τον περισσοτερο κοσμο, γιατι πολύ απλα τοσος κοσμος δεν μπορει να κανει λαθος. Καταλαβες?
Σε θέλω επειδη εισαί εσυ!!! ;)Δεν με θελει επειδή είμαι παντρεμένος, αλλά επειδή είμαι ο καλυτερος.
γιατι οι γυναικες θελουν τους παντρεμενους?? και οσοι εχουν ωραια γκομενα?
γιατι ειναι βλαμμενες
ένστικτο ζευγαρώματος
στο μυαλό μιας γυναίκας εαν μια γυναίκα είναι με κάποιον σημαίνει ότι αυτός ο κάποιος αξίζει κάτι, και τα θηλυκά θηλαστικά πάντα προτιμούν το κατά δύναμην "δυνατότερο" αρσενικό
αν ο ίδιος άντρας μετά από λίγο καιρό κολλήσει μαζί τους και εκδηλώσει σημάδεια εξάρτησης σε αυτές και το καταλάβουν, θα το εκλάβουν ως σημάδι αδυναμίας και θα ξενερώσουν-ξεκαυλώσουν
![]()
πλειοδοτώ!
τον τελευταίο καιρό έχω εμπλακεί συναισθηματικά με ένα χειραφετημενο θήλυ. εξαιρετικό ,αυτό που λεμε μουνί καμαρωτό, αρχοντομούνα, εντυπωσιακή.
Ενεκα της σχέσεως μας ήταν μοιραιο να γνωρίσω τον στενό και ευρυτερο κύκλο της από θηλεα, ελευθερα και δεσμευμενα, ομορφα μετρια και άσχημα.Αφού τελειωσαν οι συστάσεις και το MIR αξονικό τομογραφο προσπαθώντας να με αποδομήσουν σε πρωτεινη και νουκλεικα οξέα,τι δουλεια κάνω ,ποσα βγαζω,το Ε1 και Ε9 κτλ... αρχισαν ένα ανεπαισθητο και αδιόρατο φλερτ, σχεδόν όλες. Κάθε φορά που βρισκόμασταν (4,5 φορές τον μήνα) σε σπίτια ή και έξω,άσχετα με το πόσο πολύ σημασια έδινα στην δικιά μου, γραφοντας τους υπολοιπους κανονικά, έπιανα κάθε τόσο,τα εντονα και διεισδυτικά βλεμματα τους. Ειδικά δύο (μέτριες, ιδανικες για υποψήφιες για ass to mouth), φέρονται εντελώς απροκάλυπτα σχεδόν ξεδιαντροπα (βυζοχαραδρες εξω προς το μερος μου , ανεπαισθητα δηθεν τυχαία αγγιγματα διαρκειας κάτω από το τραπεζι και άλλες τετοιες καυλωτικές μαλακιες που κλεινουν σπίτια και γκαστρωνουν ελλεηνιδες).Φυσικά δεν εχω πει τιποτα στην δικιά μου, χρησιμοποιώ όλες αυτες τις εικονες και σκέψεις για να ατσαλώνω την στύση μου, όταν την πηδάω, καθε φορα που γαμιόμαστε φανταζομαι ότι παρτουζώνω και κανα δυο φίλες της.
τι σχολιασμό?Συμφωνώ ότι ισχύει αυτό το φαινόμενο, όπως και τέτοια περιστατικά που αναφέρει ο φίλος. Αλλά θα πρέπει για να έχεις τέτοιες ακραίες συμπεριφορές να μετράει και η μπογιά σου. Δεν παίζει ρόλο ότι σε βλέπουν με γκόμενα ή τη φίλη τους. Αντικειμενικά θα τους αρέσεις κι όλας.
Μου έχει τύχει να είμαι με πρωήν μουνάρα σε κλαμπ, οι γυναίκες να καρφώνουν, και ήταν μια που σχεδόν είχε έρθει προς τη μεριά μου προσπαθώντας να χορέψψει για μένα. Πραγματικά υπερβολές γυναικίες που άντρες δεν τα κάνουμε αυτά.
Θυμάμαι άλλη φορά πάω με τη συγκεκριμένη σε ένα πάρτυ σε ένα μαγαζί. Μια από την παρέα με κάρφωνε συνέχεια. Και ενώ με βλέπει με την δικιά μου ρωτάει έναν κοινό γνωστό μας αν είμαι διαθέσιμος. Της λέει ο φίλος μου όχι και αμέσως λέει "εκείνος χάνει"
Αλλά γενικότερα ρε παιδιά όταν οι γυναίκες σε βλέπουνε με γκόμενα πάντακοιτάνε σαν λυγούρια. Με την αδερφή μου έξω μια φορά πήγαμε σε μαγαζί και πάλι καρφώνανε όλες μέχρι να φτάσουμε και όσο ήμασταν μέσα. Ιδιαίτερα τότε γινόταν πανικός γιατί είναι όμορφη. Μην ακούσω μαλακίες και κανά σχολιασμό σας γάμησα !![]()
Φιλε τι σε εχει πιασει και ανοιγεις συνεχεια θεματα μαλακιες;Δεν μπορεις να βρεις 20€ να πας να ξελαμπικαρεις;
Συμφωνώ ότι ισχύει αυτό το φαινόμενο, όπως και τέτοια περιστατικά που αναφέρει ο φίλος. Αλλά θα πρέπει για να έχεις τέτοιες ακραίες συμπεριφορές να μετράει και η μπογιά σου. Δεν παίζει ρόλο ότι σε βλέπουν με γκόμενα ή τη φίλη τους. Αντικειμενικά θα τους αρέσεις κι όλας.
Μου έχει τύχει να είμαι με πρωήν μουνάρα σε κλαμπ, οι γυναίκες να καρφώνουν, και ήταν μια που σχεδόν είχε έρθει προς τη μεριά μου προσπαθώντας να χορέψψει για μένα. Πραγματικά υπερβολές γυναικίες που άντρες δεν τα κάνουμε αυτά.
Θυμάμαι άλλη φορά πάω με τη συγκεκριμένη σε ένα πάρτυ σε ένα μαγαζί. Μια από την παρέα με κάρφωνε συνέχεια. Και ενώ με βλέπει με την δικιά μου ρωτάει έναν κοινό γνωστό μας αν είμαι διαθέσιμος. Της λέει ο φίλος μου όχι και αμέσως λέει "εκείνος χάνει"
Αλλά γενικότερα ρε παιδιά όταν οι γυναίκες σε βλέπουνε με γκόμενα πάντακοιτάνε σαν λυγούρια. Με την αδερφή μου έξω μια φορά πήγαμε σε μαγαζί και πάλι καρφώνανε όλες μέχρι να φτάσουμε και όσο ήμασταν μέσα. Ιδιαίτερα τότε γινόταν πανικός γιατί είναι όμορφη. Μην ακούσω μαλακίες και κανά σχολιασμό σας γάμησα !![]()
Δηλαδή δεν έχεις πάει ποτέ σε μπαράκι με ωραία γκόμενα φίλε ?Snoopy@ καλημερα φιλς το χω ακουσει και γω αυτο οτι αμα πας με ωραια γκομενα σε μπαρακι ολες οι αλες θα κοιταν σαν ξελιγομενες εσενα.....
Sorry φίλε, ξέχασα να βάλω την επιλογή αγάμητοςειμαι το 3 εχω παει μονος μου η με φιλο μου με γκομενα ποτε δεν εχω παει