Νέα

Γιατί μπουρδέλα μόνο στο κέντρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ξενυχτης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πρέπει να γίνουν μπουρδέλα σε άλλες περιοχές εκτός του κέντρου

• Ναι να γίνουν και αλλου

Ψήφοι: 31 33,7%
  • Όχι να μείνουν μόνο εκεί

Ψήφοι: 16 17,4%
  • Πρέπει σε όλες τις περιοχές να υπαρχουν

Ψήφοι: 38 41,3%
  • Δεν με ενδιαφέρει

Ψήφοι: 7 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    92

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.167
Πόντοι
371
Έχω αυτή την απορία εδώ και καιρό.
Γιατί να υπάρχουν μόνο μπουρδέλα στο κέντρο της Αθήνας κέντρο εννοώντας το Μεταξουργείο φυλής Λιοσίων ένας μικρός κύκλος ουσιαστικά που υπάρχουν ολα τα μπουρδέλα τις Αττικής
Γιατί ας πούμε να μην υπάρχουν μπουρδέλα στα βόρεια η στα νότια προάστια η στα δυτικά οπουδοιποτε άλλου εκτός από το κέντρο
Υπάρχει κάποιος νομικός λόγος η δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το θέμα εσείς τι λέτε
Πρεπει να γίνουν μπουρδέλα και σε άλλες περιοχές ?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.775
Πόντοι
736
Γιατί να υπάρχουν μόνο μπουρδέλα στο κέντρο της Αθήνας κέντρο εννοώντας το Μεταξουργείο φυλής Λιοσίων ένας μικρός κύκλος ουσιαστικά που υπάρχουν ολα τα μπουρδέλα τις Αττικής
Γιατί ας πούμε να μην υπάρχουν μπουρδέλα στα βόρεια η στα νότια προάστια η στα δυτικά οπουδοιποτε άλλου εκτός από το κέντρο
Υπάρχει κάποιος νομικός λόγος η δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το θέμα εσείς τι λέτε
Απο οτι ξέρω η μόνη απαγόρευση που υπάρχει είναι πως δεν πρέπει να είναι πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή , και νομίζω πως αυτός ηταν και ο λόγος που έφυγαν απο τον Βαρδάρη στην Θεσσαλονίκη.

Αν πρέπει να γίνουν και αλλού δεν ξέρω , πάντως και εδω θεσσαλονίκη όλα κοντινά μεταξύ τους είναι ... απο την μία είναι καλό γιατί αν πας πχ με λεωφορείο η ακόμα και με αμάξι μπορείς να τα γυρίσεις ακόμα και όλα με τα πόδια , απο την άλλη φαντάζομαι πως δεν θα ηταν άσχημο για αυτόν που μένει καλαμαριά να είχε ένα δυο μπουρδέλα κοντά του η αντίστοιχα για αυτόν που μένει πολίχνη. Εγώ παράδειγμα αμα το πάρω με τα πόδια θέλω μια ώρα περπάτημα για να φτάσω στα σπίτια !!!

OP
OP
ξενυχτης

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.167
Πόντοι
371
Απο οτι ξέρω η μόνη απαγόρευση που υπάρχει είναι πως δεν πρέπει να είναι πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή , και νομίζω πως αυτός ηταν και ο λόγος που έφυγαν απο τον Βαρδάρη στην Θεσσαλονίκη.

Αν πρέπει να γίνουν και αλλού δεν ξέρω , πάντως και εδω θεσσαλονίκη όλα κοντινά μεταξύ τους είναι ... απο την μία είναι καλό γιατί αν πας πχ με λεωφορείο η ακόμα και με αμάξι μπορείς να τα γυρίσεις ακόμα και όλα με τα πόδια , απο την άλλη φαντάζομαι πως δεν θα ηταν άσχημο για αυτόν που μένει καλαμαριά να είχε ένα δυο μπουρδέλα κοντά του η αντίστοιχα για αυτόν που μένει πολίχνη. Εγώ παράδειγμα αμα το πάρω με τα πόδια θέλω μια ώρα περπάτημα για να φτάσω στα σπίτια !!!
Ούτως η άλλως τα μπουρδέλα τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα σε κατοικημένες περιοχές βρίσκονται με βάση αυτών των λεγόμενων δεν υπάρχει κάτι που να διώκει νομικά τα σπίτια να υπάρχουν και σε άλλες περιοχές

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
εχει στουντιο

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.478
Πόντοι
3.346
Οπως και αλλα μαγαζια ετσι και αυτα θελουν μερος που να εχει περατζαδα. Οσο απομακρυνονται απο τα κεντρα, πανε δηλαδη σε πιο αραιοκατοικημενες περιοχες..χανουν κοσμο. Μπορει να πηγαινουν σε αυτα με τα αυτοκινητα, αλλα θα χασουν αρκετους που επιλεγουν αλλο τροπο π.χ ποδια η ακομα και συγκοινωνια.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.179
Πόντοι
456

Ούτως η άλλως τα μπουρδέλα τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα σε κατοικημένες περιοχές βρίσκονται με βάση αυτών των λεγόμενων δεν υπάρχει κάτι που να διώκει νομικά τα σπίτια να υπάρχουν και σε άλλες περιοχές
Υπάρχει νόμος που επιβάλλει να μην βρίσκονται οίκοι ανοχής κοντά σε σχολεία και εκκλησίες. Οπότε, αν και, θεωρητικά, μπορεί να ανοίξει οπουδήποτε, πρακτικά μόνο εκεί που είναι μπορούν να υπάρχουν νόμιμα. Όταν έμενα δυο στενά πάνω απο τη Φυλής, πριν απο καμιά δεκαετία και κάτι, είχε γίνει, κυριολεκτικά, της πουτανας απο τις αντιδράσεις στη Φυλής, για αυτό το νόμο. Αν θυμάμαι καλά, είχε περάσει λίγο πριν τους Ολυμπιακούς ο νόμος.
Παλιότερα υπήρχαν πολλά περισσότερα, και πολύ πιο απλωμένα μπουρδέλα, απο τα Κάτω Πατήσια, σχεδόν μέχρι το Κουκάκι, και απο κανένα δύο Περιστέρι, Χαϊδάρι και Ελευσίνα μεριά.

Alex(9)

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
0
Μετά από πολύ σκέψη νομίζω καλλίτερα να είναι μόνο στο κέντρο. Φαντάσου να μπορούσες απλά να πας μια βόλτα με τα πόδια στο μπουρδέλο. Θα μείνεις άφραγκος.

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
156
Like
55.104
Πόντοι
33.423
για να φτανουμε ευκολα με
λεωφορειο, τρολεϊ, μετρο, ταξι, ποδηλατο, πατινι, ρολλερς, πεζο2.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
θυμαμαι πέρυσι ημουν στη νικαια...μπαινει μεσα μια κυριουλα.."οριστε παρακαλω λεω" ...φυλής παμε κυριε στο κέντρο....ξερετε που ειναι? αν δεν ξερετε να σας καθοδηγήσω:tooth:

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
156
Like
55.104
Πόντοι
33.423
θυμαμαι πέρυσι ημουν στη νικαια...μπαινει μεσα μια κυριουλα.."οριστε παρακαλω λεω" ...φυλής παμε κυριε στο κέντρο....ξερετε που ειναι? αν δεν ξερετε να σας καθοδηγήσω:tooth:
ταριφας εισαι ρε μαστορα ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom