Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φίλε alfa291 νομιζω οτι εσυ μιλησες λαθος στη συγκεκριμενη στιγμη. Εσυ αρχισες να αναφερεις για "τους γαβρους που δεν ξερουν τους πατεραδες τους" και αναγκαστηκε ο φιλος sxsitegr να απαντησει. Και μου αρεσει οτι ενω βριζεις δεν ανεχεσαι να ακουσεις απαντηση. Δηλαδη ο αλλος πρεπει να καθεται να τις τρωει χωρις να απανταει. Αν θες να λεγεσαι σωστος "αν με σεβεσαι 1 σε σεβομαι 10" οφειλεις να παραδεχτεις οτι εδω "την εκανες χωρις να στην εχουν κανει"Φίλε Hrys,
φαντάζομαι ότι έχεις καταλάβει ότι ανήκω στην μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων:
Με σέβεσαι, σε σέβομαι 10 φορές
Μου την κάνεις, στην κάνω 10.
Δεν μπορεί το κάθε βουτυρόπαιδο να πιάνει το όνομά μου στο στόμα του, στο οποίο φυσικά και δεν είναι αρμοδιότητά μου να ξέρω τι μπαίνει.
Και αν έχω "μιλήσει" κάπου λάθος πρώτος (που και φυσικά μπορεί να γίνει), έχω ζητήσει συγγνώμη!
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ηρεμίας ή εκνευρισμού, απλά αυτοσεβασμού.
Το "μιλάνε όλοι, μιλάνε κι οι κώλοι" μπορεί να σου φαίνεται αντιδημοκρατικό (δεν ξέρω), αλλά εμένα οι κλανιές δεν μου αρέσουν.
Φιλικώτατα!
Το τι θα πουν τα διάφορα βαζελάκια, με iq μικρότερο των τίτλων που έχει ο βάζελος στο ποδόσφαιρο (ενδεικτικά αναφερομένων των monimo sex, metallica1, moutsos13 και σία) με αφήνει αδιάφορο. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το post flooding, μια και συνεχώς ασχολούμαστε με το τι έγινε στην ηλιούπολη, στου ζωγράφου ή στο μουσείο. Φυσικά, ως γνωστόν, σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει, και ο τελευταίος βάζελος που το έπαιξε μάγκας, απέκτησε μια σούφρα σαν ρόδα τρακτέρ (κυριολεκτικά).
Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν η συζήτηση υπερβαίνει τα ελάχιστα όρια κοσμιότητας που θα έπρεπε να υπάρχουν. Φυσικά αναφέρομαι στα posts του alfa291 τα οποία προεκτείνονται (ως συνήθως) και στα οικογενειακά θέματα των γαύρων. Βέβαια, όχι ότι περιμένω κάτι καλύτερο από αυτόν, γιατί όσο έξυπνος και αν είσαι, αν είσαι ιταμός και σκατόψυχος όσο και να κρυφτείς αυτό φαίνεται. Θα του πρότεινα ωστόσο να ασχοληθεί με την δική του οικογένεια και να αφήσει τις άλλες στην ησυχία τους, γιατί δεν του φταίνε σε τίποτα να τις βάζει στο στόμα του.
(Αντιθέτως, πολλοί γαύροι μπορούν να του προσφέρουν ένα ενδιαφέρον εναλλακτικό, αν αυτό επιθυμεί).
over & out
ο αστείος που δουλεύει σε αυτόν που νομίζει ότι είναι μπαμπάς του
και αμολάει και λατινικά στα posts του για να το παίξει μορφωμένος (μη αναλογιζόμενος ότι λατινικά διδάσκονται μόνο οι φλωροι της θεωρητικής κατεύθυνσης στο λύκειο και οι φιλόλογοι)
ανάφερε το όνομά μου στο site.
Eπειδή και μόνο, όσο ανακατεύεις τα σκατά, τόσο βρωμάνε, δεν ασχολούμαι με αυτά.
Προφανές είναι σε όλους (φαντάζομαι) ότι απαντάω στην παπαριά με παπαριά (έκφραση του hrys) και στο επιχείρημα με επιχείρημα.
Τώρα τι να πεις με κάποιον που δε βλέπει την αλήθεια μπροστά του και κρύβεται πίσω από ένα τερματικό για να πει μαλακίες?
Τίποτα. Προφανώε έχει φάει πολύ ξύλο (και όχι μόνο) στο σχολείο και του έμινε ποθημένο να το παίξει κάπου πονηρός.
Και δεν αναφέρω το όνομά του, γιατί συχαίνομαι τα σκατά.
Και όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!
Φίλε Hrys,
φαντάζομαι ότι έχεις καταλάβει ότι ανήκω στην μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων:
Με σέβεσαι, σε σέβομαι 10 φορές
Μου την κάνεις, στην κάνω 10.
Δεν μπορεί το κάθε βουτυρόπαιδο να πιάνει το όνομά μου στο στόμα του, στο οποίο φυσικά και δεν είναι αρμοδιότητά μου να ξέρω τι μπαίνει.
Και αν έχω "μιλήσει" κάπου λάθος πρώτος (που και φυσικά μπορεί να γίνει), έχω ζητήσει συγγνώμη!
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ηρεμίας ή εκνευρισμού, απλά αυτοσεβασμού.
Το "μιλάνε όλοι, μιλάνε κι οι κώλοι" μπορεί να σου φαίνεται αντιδημοκρατικό (δεν ξέρω), αλλά εμένα οι κλανιές δεν μου αρέσουν.
Και το δικό μου "Over and Out" είναι αντρικό, άρα οριστικό, όχι αδελφίστικο....
Το αντρικό αφορά άντρες, όχι πουστάκια σαν και σένα.

Δεν χρειάζεται να σου πω να πας να γαμηθείς. Το κάνετε όλοι από μόνοι σας φαίνεται...
Και εξομολογήσου γι' αυτά που είπες, μη σε στείλει ο θεούλης σου στην κόλαση αστείε...