You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kostas30top
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2020
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Παιδιά ξέρει κανείς τίποτα για πλατεία Παναγούλης στον Άγιο Δημήτριο παίζει τίποτα εκεί?
Guristroulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
Παιδιά ξέρει κανείς τίποτα για πλατεία Παναγούλης στον Άγιο Δημήτριο παίζει τίποτα εκεί?
Τίποτα δεν υπάρχει εκεί
Αν έτυχε κάτι περιστασιακό οκ, αλλά δεν είναι στις πιάτσες η περιοχή
Τωρα στο Χαιδαρι στον παραδρομο της Καβαλας στην ανοδο στο παρκινγκ. Ειμαι εδω κ εχει 3-4 ατομα οποιος θελει ερχεται!
που ακριβως? ειμαι με αμαξι
ειμαι βεβαια 59 χρ και λιγο ευσωμος
Διαγραμμένο μέλος 198782
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2020
- Like
- 254
- Πόντοι
- 21
Καλημερα. Που ακριβως ειναι αυτο το παρκιν στο χαιδαρι? Θα μπορουσε καποιος να μου στειλει συντεταγμενες? Ευχαριστω.
BottomAgori24
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2020
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς αν παίζει τίποτα στο σκοπευτήριο στην Καισαριανη ;
Marcello_
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
εδώ!! ;)Καλησπέρα παίδες. Μου αρέσει να παίζω με νταληκέρηδες, έχω κάνει 5-6 φάσεις τα τελευταια 2 χρόνια (οι ευκαιριες ήταν περισσότερες αλλά δε σημαίνει ότι οποιος νταλικερης εχει καβλες παω βουρ στον πατσά). Γενικα ειναι σχετικα σπάνιο να τυχει, αλλά παίζει. Οι περισσότερες φάσεις στον παραδρομο της Καβαλας και μια φορα στην Ορφεως. Μπορω να διηγηθω τα περιστατικα. Υπαρχει κάποιος λατρης του ειδους που να εχει κανει τετοιες φασεις και σε ποιο μέρος;
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Αποψε μετα τις 21:30 στον Βοτανικο.Οδος πευκων,καθετη στην Πολυκαρπου.Θα σας περιμενω να ξεκαυλωσετε
Μάριος/Μαράκι
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2020
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Γειά σας! Μα πού πηγαν όλοι οι (ώριμοι;) κωλομπαράδες σ αυτη τη πολη;! Αν ξερετε δυνατες πιάτσες να τις γραφετε - για παράδρομο Καβάλας ισχύει αλλά θέλει λίγο ρεντα, φιλιά
Guristroulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
Σημερα που βρέθηκα Πειραιά, πέρασα Αλιπεδου και πλέον δεν έχει τίποτα απολύτως. Όλοι έχουν μεταφερθεί στο παρκάκι που είναι δίπλα στον Άγιο Σπυρίδωνα.
Επίσης επειδή έλειπα αρκετό διάστημα από Αθήνα μου είπαν ότι Πολυκαρπου έχουν βάλει προβολείς με κάμερες στο γνωστο στενάκι
Θα περάσω να δω τι παίζει
Επίσης επειδή έλειπα αρκετό διάστημα από Αθήνα μου είπαν ότι Πολυκαρπου έχουν βάλει προβολείς με κάμερες στο γνωστο στενάκι
Θα περάσω να δω τι παίζει