Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 933K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
895
Πόντοι
81
Το MART το ξέρετε στην Καζαντζάκη?? Θέλω να ξανά στηθω εκεί Κ είχα δει ότι πάνε αρκετοί Κ πηδάνε Κ δίνουν Κ τσιμπούκια,είναι καλό σημείο ,έχει εμπειρία κάποιος στην Πέτρου Ράλλη

kostaji

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2024
Like
20
Πόντοι
0
γεια σου αγαπη ! πατησια στο παρκο κλοναριδου η φιξ οπωσ το λενε φαση γινεται στο παλιο κτιριο που κανουν τωρα ανακαινηση απο πισω οχι απο την πλευρα τησ πατησιων υπαρχει μικρο κτιριο που εκει γαμανε τισ αραπινες ειναι ο γαμηστρωνα αν κατσεισ στα παγκακια εκει μετα τισ 11-12 ερχονται να γαμησουν κ μπορεισ να κανεισ φαση εκει !
Σε ευχαριστώ αγάπη. Είχα καιρό να μπω στο forum. Μπορεί να το επισκεφθώ σήμερα να δω τι παίζει. Είναι ακριβώς από πάνω μου

sergio.iounios

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Καλημερα στην παρεα, ξερει κανεις να γινεται καπου παιχνιδι Αθηνων-Λαμιας. Δεν μιλαω για κοντα στην αθηνα αλλα σε σταση αμαξιων πιο εξω κτλ.

Married21

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
100
Πόντοι
0
Ο φίλος που ήταν Πάρκο Τρίτση την περασμένη Κυριακή το πρωί, αν θέλει ας στείλει μήνυμα. Είμαι ο ψηλός που κάναμε παιχνίδι.

kpapad

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
614
Πόντοι
81
Το MART το ξέρετε στην Καζαντζάκη?? Θέλω να ξανά στηθω εκεί Κ είχα δει ότι πάνε αρκετοί Κ πηδάνε Κ δίνουν Κ τσιμπούκια,είναι καλό σημείο ,έχει εμπειρία κάποιος στην Πέτρου Ράλλη
Καλησπέρα για τι ώρες μιλάς?

tenorosath

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ψάχνω για μεγαλύτερους παχουλούς για γνωριμία και σεξάκι στο χώρο μου η χωρο σου η σαουνα κλπ - χωρίς δωράκια/χρηματα κλπ. Ηλικίες απο 50 και πάνω παρακαλώ. Εγω, 36 χρονών - καλό παλαμάρι και 90 κιλά - τριχωτός

FURLOVER

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
56
Πόντοι
0
Καλησπέρα είναι κανένας στο κέντρο κ θέλει να γαμησει???

Hairy_arren

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Αύριο Δευτέρα 18/11 στους Αμπελόκηπους αρρενωπός τριχωτός που ψάχνω γαμια να γλείψω ή να με γαμησει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom