You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
suriono
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Συναγωνηστες που εχουν δοκιμασει τα καλα σποτ, αναλογα την ωρα παει και το καταλληλο μερος σωστα? Συνταγμα τουαλετες πρωι-μεσημερι, Τριτση αργα απογευμα και βραδυ και Χαϊδαρι αργα. Σωστα εχω καταλαβει? αν μπεις σε παιχνιδι αλλων παιζει ανχος?
Apollothegreat
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Νέα Σμύρνη παλιό Φάληρο που θα πάω να μου πάρει κάποιος μια πίπα?
dourosladers
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 147
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 2.631
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
Τέτοιο καβλί σαν κεφάλι κόμπρας πολύ θα το γουστάριζα να το νοιώσω μέσα στα κωλομέρια μου αλλά έλα που δεν μπορώ σήμερα να έρθω στο Χαϊδάρι οπότε μου αρκεί να το φαντάζομαι . Τι χαλαρά λες παλικάρι μου με σκέφτομαι να κάνω τραμπάλα πάνω του και να μου ξεχυλώνει το κωλόμουνό μου και χύνω από την καύλαΚαλησπέρα,γουστάρει κάνεις σήμερα φάση χαιδαρι η στο αμάξι χαλαρά? Στείλτε και pm. Το απόγευμα 6μιση.
Διαγραμμένο μέλος 189620
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2019
- Like
- 998
- Πόντοι
- 96
Στην Αλιπέδου και Φωκίωνος έχει ανοίξει η πεζογέφυρα προς ακάλυπτο και Κόνωνος;
ggg777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.744
- Πόντοι
- 216
Χαϊδάρι πάντα παίζει αρκεί να μην ντρέπεστε …Καλησπέρα σας
Παίζει τίποτα αυτές τις ημέρες Χαϊδάρι εκεί στη Καβάλας λόγω ζέστης; ψάχνω ψωλαρα για να τον φάω και λέω να πάω γιατί εδώ σε μένα Πατήσια νεκρα. Τουλάχιστον εκεί κάτι θα βρεθεί
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
Μα καλά να κάθεσαι να σε πηδάνε και να ντρέπεσαι , παίζουν τέτοιες καταστάσεις ;Χαϊδάρι πάντα παίζει αρκεί να μην ντρέπεστε …
agamemnonasss
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
παντα κάτι βρίσκεις
Διαγραμμένο μέλος 247975
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2024
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Που θα βρω κανένα black boy με χώρο να δοκιμάσω πουτσα έχει κανέναν κάποιον να μου συστήσει???
Aitheras69
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 71
- Πόντοι
- 0
Περασμα απο πιατσα Χαϊδάρι σημερα κατα τις 13:00 ουτε αμαξι. Μπηκε ενα focus για αναγνωριστικη αλλα δε σταματησε.
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
Απόψε το βραδάκι θα περιμένω στο πάρκο του λαού στην Χαλκίδα με μεγάλη όρεξη να φάω όσες πούτσεςθα έχουν όρεξη να μου δώσουν όσοι θα βρίσκονται στην περιοχή
![]()
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 406
- Πόντοι
- 21
Στη Χαλκίδα έχω ακούσει ότι παίζεται καλό παιχνίδι στο σταθμό των τρένων το βράδυ με πακιστανους που εργάζονται στα γύρω μέρη...ισχύει ?
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
Μπα. Έχουν κάνει κατάληψη ορδές τσιγγάνων και δεν μπορείς να ζυγώσεις . Άσε που όπου είχε μείνει κάποια καβάτζα το έχουν κάνει τουαλέτα...,.Είχες καμμιά επιτυχία;
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
Πιο παλιά ίσχυε αυτό τώρα δεν γνωρίζω γιατί έχουν αλλάξει τα πράγματα . Σήμερα φυλάγονται οι χώροι και είναι δύσκολο να γίνει παιχνίδιΣτη Χαλκίδα έχω ακούσει ότι παίζεται καλό παιχνίδι στο σταθμό των τρένων το βράδυ με πακιστανους που εργάζονται στα γύρω μέρη...ισχύει ?