BottomAgori24
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2020
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Ψήνεται κανείς το βράδυ για Ζάππειο ; Θα βάλω το στριγκακι μου και θα πάω καμία βόλτα
Στην ουσία η κωλοτρυπίδα εδώ είναι πρόσχημα, νομίζω. Πούτσα σκέτη, μάλλον, ψάχνεις. Δυστυχώς, σε "κακό" δρόμο βρίσκεσαι κι εσύ. Δεν υπάρχουν πολλοί str8 για τους gay πλέον, για να υπάρχουν περιθώρια για "απώλειες". [Ανεξάρτητα από όλα αυτά, πάντως, εύχομαι καλή τύχη για να βρεις αυτό που ψάχνεις και να κάνεις ό,τι γουστάρεις!]Καλησπέρα , είμαι straight και για κάποιο λόγο με καυλώνει τώρα τελευταία τα κρος και τρανς , μου αρέσει να βλέπω κωλοτρυπίδα και πουτσα μαζί , που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο θα έχει κάπου σε πάρκα;
Καυλα εισαιΌποιος ενδιαφέρεται ας στείλει![]()
εχεις χωρο καλη μου? περιοχη σου?Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει![]()
Καυλα εισαι
Καύλα είσαι... ενδιαφέρεσαι για το βράδυ για μεγάλα προσόντα?Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει![]()
Πιστεύω πρωινές ώρες μόνο Χαϊδάρι θα βρεις και κόσμο και ησυχία για να δοκιμάσειςΚαλημέρα , θέλω να δοκιμάσω σεξ σε εξωτερικό χώρο αλλά μόνο τις πρωινές ώρες, δλδ μέχρι 1-2 το μεσημέρι που μου προτείνετε να πάω ; Ευχαριστώ
Είμαι μόνο παθητικός
Α ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκρισηΠιστεύω πρωινές ώρες μόνο Χαϊδάρι θα βρεις και κόσμο και ησυχία για να δοκιμάσεις
Παιδιά δεν έχω χώρο αλλά γουστάρω τρελά να τρωω πούτσα οπουδήποτε αρκεί να υπάρχει εμπιστοσύνηΚαύλα είσαι... ενδιαφέρεσαι για το βράδυ για μεγάλα προσόντα?
Ενδιαφερομαι εγω...Καύλα είσαι... ενδιαφέρεσαι για το βράδυ για μεγάλα προσόντα?
Καλησπερα..Καλησπέρα παιδιά
Πηγα την προηγουμενη Κυριακη, πολυ χλιαρα πραγματα και ολο παρεακια. Για γαμησι πανε εκει ή για να πιουνε καφε;Καλησπέρα!! Κανένας φίλος να πάμε παρέα Χαϊδάρι να μου δείξει τα κόλπα υπάρχει. Γιατί τρώω φρίκες να κατέβω μόνος μου
Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο μάλλον για καφέ πάνω εκεί πάει χάλασε και το μέροςΠηγα την προηγουμενη Κυριακη, πολυ χλιαρα πραγματα και ολο παρεακια. Για γαμησι πανε εκει ή για να πιουνε καφε;
το ψηνω με χιλια...Το ψήνει κανείς; Είμαι υποτακτικό.
καυλα θα σε δω?Πειραιά;;;