You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 224
- Πόντοι
- 20
Καλημέρα εχτες τελικά πήγα στα λιμανάκια ευχαριστήθηκε το μάτι μου πουτσες
αλλα το κωλαρακι μου τίποτα ούτε γεύση δεν πήρα!!!!
Στείλε πριβέ μήνυμααντρας bi/str8 γαμιας υγιης καθαρος που να τον ενδιαφερω? 25 αθηνα...
![]()
TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 224
- Πόντοι
- 20
TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 224
- Πόντοι
- 20
Πολλές ομορφιές αλλά τίποτα στο κωλαρακι μου
TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 224
- Πόντοι
- 20
Με τα σινεμά τη παίζει δεν έχω πάει ποτέ γίνονται αλήθεια η φάσεις που γράφεται αν γίνονται να πάω και εγώ? Να κάτσω στημένος στα τέσσερα μέχρι να κλείσει το σινεμά!!!
TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 224
- Πόντοι
- 20
Εγώ ήμουν έτοιμος να το κάνω πάντως αλλά μάλλον δεν υπάρχει καυλωμένο κοινό για ένα καυλωμένο μουνακι!!!!Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να έχω βγάλει το κωλαρακι μου έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου μου στο Χαϊδάρι και εσείς να περνάτε να το γαμάτε αλύπητα και να φεύγετε ?
Διαγραμμένο μέλος 189620
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2019
- Like
- 998
- Πόντοι
- 96
Υποψιάζομαι ότι άν άρχιζες να τον χαϊδεύεις κι εσύ (αντί να του στήνεις κώλο), υπήρχε μεγάλη, πολύ μεγάλη πιθανότητα να "συγκινηθεί". Καθαρούς, κλασικούς, αποκλειστικούς γαμιάδες (Έλληνες) δύσκολα πλέον.Αυτος καθόταν δίπλα μου το χαϊδεύε συνέχεια εγώ του έστηνα το κωλαρακι μου τίποτα δεν έγινε!!!![]()
TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 224
- Πόντοι
- 20
Μάλλον έχεις δίκιο θα το δοκιμάσω....Υποψιάζομαι ότι άν άρχιζες να τον χαϊδεύεις κι εσύ (αντί να του στήνεις κώλο), υπήρχε μεγάλη, πολύ μεγάλη πιθανότητα να "συγκινηθεί". Καθαρούς, κλασικούς, αποκλειστικούς γαμιάδες (Έλληνες) δύσκολα πλέον.
VasilisBottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2020
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Οποίος ενεργητικός 17+ πόντους με χώρο ή αμάξι στους Αγίους Αναργύρους θέλει για απόψε πίπα ή να γαμισει ας μου στείλει μνμ
TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 224
- Πόντοι
- 20
Καλημέρα
εγω πάντως δεν το αφήνω νηστικό μετά από τόσα χρόνια πεινάει πάντα . Περιμένω άγριες προτάσεις που μπορεί να γίνουν δεκτές!!!!
nickthebest123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
kalhspera aurio vrady kaneis energitikos xaidari paizei?
TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 224
- Πόντοι
- 20
Κανένας ενεργητικός για Χαϊδάρι απόψε με μεγάλα προσόντα υπάρχει μετά της 2 να του τα ρουψηξω όλα!!!!
Διαγραμμένο μέλος 182669
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Στο Χαιδαρι γενικα μαζευει κοσμο ; Παιζουν φασεις ;
TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 224
- Πόντοι
- 20
Την Κυριακή το βράδυ μετά της 12 στο Χαϊδάρι οποίος θέλει να το ανοίξει θα είναι εκεί στημένο στα τέσσερα και θα περιμένει .... Θα σας ευχαριστήσει όλους δεν θα αρνηθεί κανένα σας
περιμενω συμμετοχές με μέγεθος κάντε με το πουτανακι του Χαϊδαρίου!!!!
Τι ώρες παιζει σκηνικό στην πλατεία Δαβάκη? Από Δευτέρα θα μπορώ να ερθωΚανείς πλατεία Δαβάκη σήμερα ;
greekass
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2012
- Like
- 510
- Πόντοι
- 80
πριν απο λιγες μερες πηγα τριτση, μολις σκοτινιαζε μετα τις 8... υπηρχαν 4-5 ατομα και δεν εκανε κανεις τιποτα. καθοντουσαν στα παγκακια, και ουτε μεσα αριστερα γινοταν κατι. πηγα να μιλησω σε κανα δυο και τρομαξαν... ο ενας δεν απαντησε καν στο "γεια πως παει", και αλλος του λεω "εχεις ακουσει (δηθεν δεν ηξερα) τιποτα φασεις να παιζουν εδω?" και μου λεει "εγω δεν ξερω ,καθομαι εδω για γυμναστικη........"" (9 το βραδυ?) .δεν ηθελα να ειμαι πιεστικος δεν α[παντησα και εφυγα.
του φουστη τι ηταν στρειτ? μου φαινεται ηταν ολοι παθητικοι, 'η ματακιδες. Δεν ηταν ετσι το τριτση. Εκτος αν το πετυχα σε χαλια μερα.
του φουστη τι ηταν στρειτ? μου φαινεται ηταν ολοι παθητικοι, 'η ματακιδες. Δεν ηταν ετσι το τριτση. Εκτος αν το πετυχα σε χαλια μερα.
TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 224
- Πόντοι
- 20
Η μέρα φτάνει που θα με κάνετε το πουτανακι του Χαϊδαρίου μην το ξεχάσειςς Κυριακή βράδυ μετά της 12 μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στο απαλό κωλαρακι μου αντέχει πολλά καυλωμένα αγορια...σε περιμένω!!!!!!!!Την Κυριακή το βράδυ μετά της 12 στο Χαϊδάρι οποίος θέλει να το ανοίξει θα είναι εκεί στημένο στα τέσσερα και θα περιμένει .... Θα σας ευχαριστήσει όλους δεν θα αρνηθεί κανένα σαςπεριμενω συμμετοχές με μέγεθος κάντε με το πουτανακι του Χαϊδαρίου!!!!![]()