Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έχεις απόλυτο δίκιο. Πλέον δεν υπάρχει μέρος που να γίνεται συγκεντρωτικά παιχνίδι, αυτό πλέον γίνεται τυχαία, μεμονωμένα και κυρίως μέσα από εφαρμογές...όλα τα άλλα είναι μπαρούφες!Μην γράφετε κάτι απελπισμένες για να προσελκύσετε κόσμο στις πιάτσες δεν ισχύει τίποτα ειδικά για Ζαππείο που διάβασα ότι έχει καλή και πολύ ποιότητα κόσμου...Τα πράγματα έχουν ως εξής γιατί τα γυρνάω όλα τα μέρη με το αμάξι μου
Ζάππειο: Όλα κουρεμένα μόνο από την μεριά του Φωκιανού πλέον γίνεται παιχνιδι...
Ακόμα και παλιά στο Ζάππειο αν πήγαινες και πάλι δύσκολα να γινόταν κάτι με ωραίους...Οι ωραίοι πήγαιναν για πέρα δώθε πασαρέλα και στο τέλος μόλις πήγαινε αργά τύπου 4 με 5 τα ξημερώματα τους έβλεπες τσιμπουκωμενους από παππούδες και μπάζα...Σε αυτά τα μέρη γενικα ισχύει η γνωστή φράση Τα ετερώνυμα έλκονται τα ομονυμα απωθούνται!!!!Έχεις απόλυτο δίκιο. Πλέον δεν υπάρχει μέρος που να γίνεται συγκεντρωτικά παιχνίδι, αυτό πλέον γίνεται τυχαία, μεμονωμένα και κυρίως μέσα από εφαρμογές...όλα τα άλλα είναι μπαρούφες!
1 με 2 το βράδυ η το μεσημέρι? Πάει κανένα μέτρο εκεί με τι συγκοινωνία πάει κάποιος εκεί? Σε ποια σημεία του πάρκου γίνεται εκει περιγραψεΠαντως Παρκο Τριτση που πω σχεδον καθημερινα κατα τις 1-2 εχει διαφορου ειδους κοσμο: νεοι, γεροι, μεσηλικες, πακιστανοι και γινεται παιχνιδι σε συγκεκριμενα σημεια του παρκου. Προσωπικα με εχουν τσιμπουκωσει καμποσες φορες
Δεν είπα ότι είμαι ο ποιοτικός απλά την αλήθεια έγραψα για το τι γίνετε στα μέρη...Δεν συμφέρει η αλήθεια ε?Ρε Georgeant34 πες μας ποτε πας εσυ ο ποιοτικος να ξερουμε![]()
Ποια αληθεια, χεστηκα. Απλα παρουσιαζεις την κατασταση τραγικη και αυτο καθρεφτιζει το πώς περνας ο ιδιος εκει και οχι καποια αντικειμενικη πραγματικοτητα. Φιλικα πανταΔεν είπα ότι είμαι ο ποιοτικός απλά την αλήθεια έγραψα για το τι γίνετε στα μέρη...Δεν συμφέρει η αλήθεια ε?
Μιλάω για μεσημέρι και μετά. Το σημείο είναι επι της οδού μιμοζα (είσοδος πάρκου) και τέρμα αριστερά παράλληλα με το δρόμο1 με 2 το βράδυ η το μεσημέρι? Πάει κανένα μέτρο εκεί με τι συγκοινωνία πάει κάποιος εκεί? Σε ποια σημεία του πάρκου γίνεται εκει περιγραψε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είπα ότι είμαι ο ποιοτικός απλά την αλήθεια έγραψα για το τι γίνετε στα μέρη...Δεν συμφέρει η αλήθεια ε?
Πάντως κι εγώ πού πήγα δυο φορές τον προηγούμενο μήνα Ζάππειο, την μία πήρα πίπα σε έναν, την άλλη τίποτα. Και είχε κόσμο, δεν ήταν νέκρα. Αλλά όντως πολλοί δεν κάνουν κ
Καλά Ζαππείο σαν τις άδικες κατάρες μια ζωή γυρναγαν...Ποιο ντίβα πεθαίνεις εκεί!!!?Πάντως κι εγώ πού πήγα δυο φορές τον προηγούμενο μήνα Ζάππειο, την μία πήρα πίπα σε έναν, την άλλη τίποτα. Και είχε κόσμο, δεν ήταν νέκρα. Αλλά όντως πολλοί δεν κάνουν κίνηση
Πας συχνα?σημερα θα ειμαι Πολυκάρπου μετά τις 8.30
κατι γινεταιΠας συχνα?
Μαζευει κοσμο τωρα τελευταια;