You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pipes_vers_27
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Κάποιος για Άλσος Ιλισίων απόψε ή πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου για πίπες, φάσωμα και βλέπουμε; Αν φτιάξει λίγο ο κωλοκαιρος.
Γεια χαρα...ειμαι πολυ κοντα στο παρκο ιλισιων και το ψηνω...Κάποιος για Άλσος Ιλισίων απόψε ή πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου για πίπες, φάσωμα και βλέπουμε; Αν φτιάξει λίγο ο κωλοκαιρος.
Κανείς κοντά Πειραιά για παιχνίδι πίσω από το Καραϊσκάκη;
Για τον ίδιο λόγο αλλά άλλοι το κρύβουν άλλοι ντρέπονται γενικά υπάρχει αυτή η φοβία κι το «μάγκωνα» που αναφέρεις
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 406
- Πόντοι
- 21
τι ωρες δηλαδη γινεται το παιχνιδι και που ακριβως ;Εγώ πάντως μια χαρά φάσεις έχω κάνει τις τελευταίες φορές που έχω πάει Καραϊσκάκη. Απλά πήγαινα λάθος ώρες και δεν είχε τίποτα. Σαφώς υπήρχαν 2-3 άτομα που δεν έκαναν κάτι αλλά τι να κάνεις..
Καλησπέρα μάγκες! Ενδιαφέρομαι να πάρω πίπα πρώτη φορά...δεν είμαι γκέι θελω να δω την ταπείνωση των γυναικών να την βίωσω...όταν τις χύνουν στο στόμα και τα καταπίνουν. Επίσης θέλω να γλείψω πατούσες. Ψάχνω για κανένα συριο, Πακιστανό που μπορώ να τους βρω ; Δεν εχω θέμα να είναι λευκός απλά όχι παππούς και να έχει μεγάλα πόδια
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 2.864
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα έχω εμπειρίες με γυναίκες και με τρανς αλλά όχι με άνδρες !!!Υπάρχει κανείς διαθέσιμος ;
Αν θες σου δίνω πίπα για να δεις πως είναι !!!
Σε χύνω όσο θες και βγάζω πολύ σπέρμα !!!
Είμαι καινούργιο.μελοε δεν μπορώ να στείλω προσωπικά μηνύματα
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 998
- Πόντοι
- 81
Δεν είσαι gay αλλά θες να πάρεις πίπα…Καλησπέρα μάγκες! Ενδιαφέρομαι να πάρω πίπα πρώτη φορά...δεν είμαι γκέι θελω να δω την ταπείνωση των γυναικών να την βίωσω...όταν τις χύνουν στο στόμα και τα καταπίνουν. Επίσης θέλω να γλείψω πατούσες. Ψάχνω για κανένα συριο, Πακιστανό που μπορώ να τους βρω ; Δεν εχω θέμα να είναι λευκός απλά όχι παππούς και να έχει μεγάλα πόδια
ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΚ
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2023
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
τίποτα δεν είναι κακο στις εμπειρίεςΔεν είσαι gay αλλά θες να πάρεις πίπα…
Καλησπέρα έχω εμπειρίες με γυναίκες και με τρανς αλλά όχι με άνδρες !!!
Σου έστειλα προσωπικόΚαλησπέρα έχω εμπειρίες με γυναίκες και με τρανς αλλά όχι με άνδρες !!!
Ναι γιατί έχω την περιέργεια να νιώσω την υποταγή και το ξεφτυλισμα που νιώθει μια γκόμενα όταν την βάζει ο άλλος να τον πιπωσει και την χύνει στο στόμα...ή όταν γλείφει πόδιαΔεν είσαι gay αλλά θες να πάρεις πίπα…
christaras19831983
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2010
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Paizei paixnidi stis dhmosies toualetes ths kallitheas sthn plateia davaki?
Poustraki39athens .
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Πάρκο Τρίτση το απόγευμα. βραδακι.. κάποιος ενεργητικός για αγοράκι με στριγκακι στο στενό του κωλαρακι