Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Συνήθως τι ώρες περίπου γίνονται τα πολλά παιχνίδια?Δαβάκη Καλλιθέα σήμερα χαμουλης το απόγευμα. Έπαιζε παιχνίδι στις τουαλέτες. Πήρα μάτι να τον παίζουν ο ένας στον άλλον.
Θα μου στείλεις κι εμενα;Δώσε μου σναπ να σου στείλω εκεί
Καλα εχθες και εξω δεν εγινε οΕίχα να πάω στο Χαϊδάρι κανένα χρόνο.χθες που πήγα μεσημέρι ήταν λίγα άτομα.ανεβηκα στα σπιτάκια και με ακολουθούσε ένας.στην αρχή ήταν μαζεμένος.σχετικα καλό καυλί.μονο που έχυσε πολύ γρήγορα.πανω που άρχισα να τον νοιώθω.κριμα και είχα όρεξη για πολύ πούτσα.σκεφτομαι να ξαναπάω.
σου παγωτόΤο μεσημέρι είχε ζεστή.και μου τον ζέστανε ο άλλος.οχι όσο θα ήθελα όμως.Καλα εχθες και εξω δεν εγινε οσου παγωτό
Οχι τα κλείσαν όλα δεν μπορείς να μπεις μέσα και έξω δεν έχει καβατζες . Στη Δαβάκη η πιο κοντινή πιάτσαΣουλτάνη παίζει ακόμα να ξέρετε
Κάνουν φάση στα αυτοκίνητα όπως στο Χαϊδάρι .. Δαβάκη που ακριβός ;Οχι τα κλείσαν όλα δεν μπορείς να μπεις μέσα και έξω δεν έχει καβατζες . Στη Δαβάκη η πιο κοντινή πιάτσα
Δαβακη μεσα στο παρκο που ειναι διπλα απο την παιδικη χαρα. Στις τουαλέτες.Κάνουν φάση στα αυτοκίνητα όπως στο Χαϊδάρι .. Δαβάκη που ακριβός ;
Φοβερό σημείοΤο MART το ξέρετε στην Καζαντζάκη?? Θέλω να ξανά στηθω εκεί Κ είχα δει ότι πάνε αρκετοί Κ πηδάνε Κ δίνουν Κ τσιμπούκια,είναι καλό σημείο ,έχει εμπειρία κάποιος στην Πέτρου Ράλλη