Νέα

Gay γνωριμίες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tiallonaskeftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

pansexual

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2018
Like
92
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους τους καβλωμενους..με εξιταρουν εξισου και τα δυο φυλα και γουσταρω πολυ να γλειφω και να ρουφαω γυναικειο και αντρικο κωλο...ειναι φετιχ μου και μεγαλη καβλα...οποιος θα ηθελε να του γλειψω για ωρα τον κωλο και να δοκιμασει ενα απο τα καλυτερα γλειφοκωλια της Αθηνας ειμαι εδω..

Παράθεση Απάντηση
Αναφορά

Nick40

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Αρρενωπός άντρας 40 ετών από Αθήνα ψάχνει ενεργητικό.. δεν έχω πολλές εμπειρίες οπότε αν θες να πειραματιστούμε μαζί πολύ ευχαρίστως..

Jim811

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2026
Like
18
Πόντοι
0
Θέλω να γνωρίσω κάποιον en/path να συναντηθουμε κ αν γιυσταρουμε να γαμιόμαστε οπότε κ αν μπορουμε

Jim811

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2026
Like
18
Πόντοι
0
Είμαι 50 1.84 88 19-20cm bi vers κ ψάχνω κάτι ανάλογο γ εχεμυθες συναντησεις

Jim811

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2026
Like
18
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους τους καβλωμενους..με εξιταρουν εξισου και τα δυο φυλα και γουσταρω πολυ να γλειφω και να ρουφαω γυναικειο και αντρικο κωλο...ειναι φετιχ μου και μεγαλη καβλα...οποιος θα ηθελε να του γλειψω για ωρα τον κωλο και να δοκιμασει ενα απο τα καλυτερα γλειφοκωλια της Αθηνας ειμαι εδω..

Παράθεση Απάντηση
Αναφορά
Τρελαίνομαι να Μ γλείφουν κ να Μ κάνουν μουσκεμα την άτριχη τρυπα μ

Horny_36

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2021
Like
133
Πόντοι
1
Και εγώ ψάχνω γαμιά για δεύτερο δεκαπενθήμερο Αυγούστου όπου και θα λείπει η οικογένεια.

redbill9

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Αρρενωπός άντρας 47 ετών από Αθήνα ψάχνει ενεργητικό.. δεν έχω ολοκληρωμενη εμπειρία οπότε αν θες να πειραματιστούμε μαζί πολύ ευχαρίστως..

garun123

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2026
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα, την επομενη εβδομαδα θα κατεβω Αθηνα χωρις τη γυναικα για ενα βραδυ. Εντελως απειρος (πραγματικα 0 σε ολα) σκεψη για πειραματισμο, να δουμε τι αρεσει, αν αρεσει και μεχρι που. Το σκεφτομαι για ντουζ μαζι, παιξιμο, ισως πιπες, δεν ξερω για cim,δεν ξερω για εν/παθ, αν εχετε ορεξη μπορει να απογοητευτειτε και να θεωρειτε οτι χασατε τον χρονο σας. Για αυτο λεω πειραματισμο. 45, 1,85, 93kg. Σκεφτομουν για σαουνα αλλα την προηγουμενη φορα ξεκινησα και κωλωσα τελικα, προτιμαω ησυχια-ηρεμια για δοκιμη.θα βρισκομαι περιοχη ζωγραφου απογευμα καλυτερα,οχι βραδυ. Μηνυματα μονο μεσα απο το σαιτ, ανωνυμα, εχεμυθα

Horny_36

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2021
Like
133
Πόντοι
1
Καλησπέρα.ειμαι 1.72 μελαχρινός αρρενωπός και από τη μέση και κάτω ξυρισμένος.Αυριο το βραδάκι θα έχω χώρο στη περιοχή του Ιλίου και θα ήθελα έναν ενεργητικό αποκλειστικά που θα με επισκεφθεί και θα περάσουμε όμορφα.Οποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει μήνυμα εδώ και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.Ειμαι ανοιχτός σε πολλές προτάσεις.

kostas1312

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
87
Πόντοι
0
αλημερα σε ολους τους καβλωμενους..με εξιταρουν εξισου και τα δυο φυλα και γουσταρω πολυ να γλειφω και να ρουφαω γυναικειο και αντρικο κωλο...ειναι φετιχ μου και μεγαλη καβλα...οποιος θα ηθελε να του γλειψω για ωρα τον κωλο και να δοκιμασει ενα απο τα καλυτερα γλειφοκωλια της Αθηνας ειμαι εδω..
πολυ θα ηθελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom