Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.343
- Πόντοι
- 12.756
μυριζε κωλίλα ? καλυτερα να ΜΗΝ πινεις απο το μπουκάλι τυπε , κανει προπονηση ο δικός μας πριν παει στα ραντεβου τουλες να εχω ψωνισει μπυρα απο το περιπτερι του γλεντζε?![]()
μυριζε κωλίλα ? καλυτερα να ΜΗΝ πινεις απο το μπουκάλι τυπε , κανει προπονηση ο δικός μας πριν παει στα ραντεβου τουλες να εχω ψωνισει μπυρα απο το περιπτερι του γλεντζε?![]()
μυριζε κωλίλα ? καλυτερα να ΜΗΝ πινεις απο το μπουκάλι τυπε , κανει προπονηση ο δικός μας πριν παει στα ραντεβου του
Μην πηδατε ολα τα νηματα ρε νιαμου,σπαραμουμε σε Τσιμτσιλη,Ματσουκα![]()
![]()
χονδρο ειναι επαγγελματιας μονο καμια μαλακια τραβαει μεσα στο κουβουκλειο κατα τ'αλλα επαγγελματιας.
![]()
ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΠΑΝΤΩΣ !!!!![]()
![]()
χονδρο ειναι επαγγελματιας μονο καμια μαλακια τραβαει μεσα στο κουβουκλειο κατα τ'αλλα επαγγελματιας.
![]()
φερνει ξυνογαλα μαλακα,το πινει και λιγο λιγο με τα χυσια το ξαναγεμιζει![]()
![]()
![]()
ειναι θεμα ΥΓΕΙΑΣ τυπε , η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΗΜΑ !!!!!Μην πηδατε ολα τα νηματα ρε νιαμου,σπαραμουμε σε Τσιμτσιλη,Ματσουκα![]()
![]()
![]()
![]()
δεν νιωθει γιατι ειναι λιγο λειψος κανε τακτικες επαναληψεις σαν τα ηλεκτροσοκ ενα πραγμα για να νιωσει ρεΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΠΑΝΤΩΣ !!!!
ειναι επαγγελματιας και λιωμενα παγωτα πουλαει.φερνει ξυνογαλα μαλακα,το πινει και λιγο λιγο με τα χυσια το ξαναγεμιζει
το μουνοπανο ποιος ξερει ποσους εχει δηλητηριασει για να τρωει τα λεφτα σε περουκιαρηδεςειναι επαγγελματιας και λιωμενα παγωτα πουλαει.![]()
![]()
![]()
μακρια απο ΚΕΦΙΡ , ΜΑΚΡΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟειναι επαγγελματιας και λιωμενα παγωτα πουλαει.![]()
![]()
![]()
τι να φοβηθω το επιλεξτε το καλο η οτι ειναι παραδοσιακη συνταγη?μακρια απο ΚΕΦΙΡ , ΜΑΚΡΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ
![]()
Δεν μπορω να πατησω το "χαχα" απο τα γελιατο μουνοπανο ποιος ξερει ποσους εχει δηλητηριασει για να τρωει τα λεφτα σε περουκιαρηδες

εισαι και μαλακας!!!τι να φοβηθω το επιλεξτε το καλο η οτι ειναι παραδοσιακη συνταγη?![]()
![]()
![]()
Για ποιον λέτε τόση ώραειναι επαγγελματιας και λιωμενα παγωτα πουλαει.![]()
![]()
![]()
ταμτακος ονομα και πραμα ρε μαλακα ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑεισαι και μαλακας!!!
Κ Α Λ Λ Ι Ε Ρ Γ Ε Ι Α
τουλαχιστον το φερνει με εξετασεις.εισαι και μαλακας!!!
Κ Α Λ Λ Ι Ε Ρ Γ Ε Ι Α
Τύποι,έχω κοινό γνωστό με τον λεγάμενο.
Ένα έχω να σας πω.
Αν ήταν απλά για να την πηδάει,θα έλεγα μπράβο του.
Όμως ο τύπος έχει φάει κόλλημα και θέλει να την πάρει με παπά και με κουμπάρο,
ενώ η γκόμενα είναι γτπ τόσο σαν άτομο,αλλά και απέναντί του.
Όπως γτπ άτομο ανυπόφορη είναι και η φίλη της η κοκκινομάλα.
τυπε τοσα χρόνια στην σοουμπιζ εγω και ο Τακης , κάτι μας εμεινε απο κονέ
τυπε οπου κάνουμε λάθος διορθωνεις, ζωντανο σαητ ειμαστε που τρεχει μαζι με τις εξελιξεις , πχ στον αλλον εμαθε απο εδω οτι εχει χωρίσει η αλλη εδω και 2 χρόνια , ειχε μεινει οτι ηταν παντρεμενη με παιδι και αυτη ειναι Μυκονο και ψαχνει κοτσαδόρο για να κατσει με το μουνι της .οτι πεις