Να σου τα εξηγήσω λοιπόν με τον δεύτερο καφέΦίλε μας, μας τα γράφεις κάπως μπερδεμένα.
Όπως είπαν και άλλοι φίλοι, το συγκεκριμένο κινητό έλαβε την τελευταία αναβάθμιση το 2022 (με Android 11), άρα πως εσύ έκανες αναβάθμιση κάθε μήνα;
Μήπως "νόμιζες" ότι έκανες αναβάθμιση και γινόταν κάτι άλλο;
Το πιθανότερο σενάριο είναι να κόλλησες κάποιον ιό, κάτι όχι απίθανο για κινητό του 2019, και χωρίς αναβαθμίσεις εδώ και 3 χρόνια.
Η σύστασή μου είναι να το ξεχάσεις (και το κινητό, και την περιπέτεια) και να πάρεις ένα καινούργιο.
Αν δεν θες να δόσεις αρκετά χρήματα, με 100-150€ παίρνεις ένα αξιοπρεπέστατο καθημερινό κινητό, και σίγουρα παρασάγγας καλύτερο από αυτό που είχες, όσο και να το αγαπούσες!
Και για το τέλος, το Android είναι καταπληκτικό λειτουργικό, όπως επίσης καταπληκτικό είναι και το IOS. Δεν υπάρχει κάποιο αντικειμενικά καλύτερο/χειρότερο.
Θέμα συνήθειας και γούστου είναι τελικά...

...α)Αύριο θα μου έρθει ο αντικαταστάτης του που πάλι Motorola (μοντέλο 2024) θα είναι και το πιάσιμο στο κωλαράκι είναι 103 ευρουλάκια με τα μεταφορικά.
β)Οι αναβαθμίσεις που γράφω δεν αναφέρονται σε όλη την αναβάθμιση της σουίτας (λειτουργικού?????) που αυτές όντως σταμάτησαν κάπου στο 2023. Κάθε μήνα, μη σου πω και πιο συχνά, έψαχνε στο Play store τις εφαρμογές που είχα κατεβάσει και τις αναβάθμιζε. Όμως μαζί με τα app αυτά αναβάθμιζε και διάφορα άλλα του android που αφορούσαν το λειτουργικό. Και όλα αυτά μέχρι πριν 3 ημέρες που γαμήθηκε το σύμπαν.
γ)Το παρόν θρεντάκιον δεν είναι θρεντ γκρίνιας γιατί μου πιάσανε τον κώλο, φτηνά τη γλύτωσα

Είναι όμως θρεντ γκρίνιας γιατί είχα κάτι που στεκόταν αξιόλογα στο σήμερα ( ε μα το γαμήδι ήταν 4g με128gb μνήμη και 48mp κάμερα), με είχε βολέψει όσο δεν πάει και από ότι φαίνεται λειτούργησε κανένα περίεργο KILL SWITCH......
Να πα να γαμηθούνε το λοιπόν