Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

  • Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

    Ψήφοι: 141 7,7%
  • Μια φορά (έτυχε)

    Ψήφοι: 168 9,2%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

    Ψήφοι: 751 41,2%
  • Συχνά (της αρέσει)

    Ψήφοι: 512 28,1%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

    Ψήφοι: 249 13,7%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.821

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
638
Κριτικές
1
Like
272
Πόντοι
26
ισχύει ότι δίνεις περισσότερα πράγματα σε κάποιον που γουστάρεις. Από την άλλη σιγά σιγά δε νομίζω ότι το πρωκτικό θεωρείται ταμπού πια και ακόμα κι αν δε το γουστάρει κάποια, θα το δοκιμάσει σε κάποια στιγμή στη ζωή της με κάποιον που εμπιστεύεται ότι θα την προσέξει (και δε θα τη στείλει νοσοκομείο  :2funny:)
 

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Μηνύματα
1.223
Like
3.695
Πόντοι
456
Δεν πείθεις... εσένα μπορεί να μην σου αρέσει αλλά το επιχείρημά σου είναι άκυρο: όταν σε γαμάει από τον κώλο στα 4 δεν τον βλέπεις, απλά νιώθεις πούτσα! Κι αν νομίζεις ότι πάντα ένας πιτσιρικάς όμορφος γυμνασμένος με κορμάρα έχει καλύτερο εργαλείο από έναν γέρο πλαδαρό τότε αυτός είναι ο λόγος που δεν σου αρέσει! :cheesy:

Μάλλον η δική σου συλλογιστική είναι άκυρη φίλε. Προφανώς και με κάποιον που γουστάρουν τρελά από άποψη εμφάνισης θα κάνουν πρωκτικό πιο εύκολα. Τι πάει να πει είσαι στα 4 και δεν βλέπεις? Είσαι σοβαρός? Λες και δεν υπάρχουν στάσεις που βλέπεις φάτσα. Εγκεφαλικό είναι το σεξ σε τεράστιο βαθμό. Ποια γουστάρει γέρους πλαδαρούς με κρεμασμένα σώματα? Δεν πα να έχει και ψωλή Σιφρέντι, άμα δεν καυλώνει η γκόμενα δεν δίνει τίποτα.
 

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Μηνύματα
239
Like
320
Πόντοι
21
Ισχύει ότι οι περισσότερες (αν όχι σχεδόν όλες) έχουμε δοκιμάσει πρωκτικό σεξ τουλάχιστον μια φορά. Το αν μας αρέσει κιόλας, είναι άλλου πάπα ευαγγέλιο. Αντιστοιχή έρευνα του εξωτερικού έχει δείξει ότι μόλις το 30% των γυναικών στην Αμερική έχει κάνει πρωκτικό σεξ τους τελευταίους 3 μήνες και μια μερίδα κιόλας λένε ότι το έχουν κάνει από αγγαρεία ή πίεση.

Στην Ελλάδα και Κύπρο με αυτά που ακούω το ποσοστό μάλλον είναι πιο μεγάλο--αλλά θα συμφωνήσω με τους προλαλείσαντες ότι οι κοπέλλες το κάνουν μόνο επιλεκτικά και με όσους γουστάρουνε.

Προσωπικά έχω δοκιμάσει 2-3 φορές και δεν μου άρεσε καθόλου η αίσθηση. Δεν ξέρω αν μου τύχαινε άλλος παρτενέρ να το ξαναδοκίμαζα αλλά δεν νομίζω. Η αίσθηση είναι λες και σου βάζουν ένα τεράστιο υπόθετο στον κώλο.

 

mpoutsaras4776

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Μηνύματα
25
Like
4
Πόντοι
0
:tn04:

Σπανια γκομενα μου ειχε πει οχι για γαμησι απο την πισω πορτα, συνηθως μου τουρλωνανε τον κολο σαν να λεγανε: κι απο δω

Τωρα, οποως ολα θελοει κι αυτο την τεχνη του, καλο λιπαντικο, καλο στησιμο, προετοιμασια και την καταλληλη στιγμη. Αλλιως δεν...

Επισης θελει και κανενα βοηθημα, δονητη η ζαρζαβατικο, να εξοικιωθει η τρυπα. Οπως κανουνε και οι πουστηδες
 

ZeygariPeiraias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Μηνύματα
16
Κριτικές
1
Like
223
Πόντοι
20
Προσωπικά ναι. Όχι πάντα και όχι με τον οποιοδήποτε. Είναι η διάθεση της στιγμής, η χημεία και σε τι φάση είμαστε. Θέλει τεχνική εννοείται, οπότε αγαρμποι και άσχετοι...δεν...
 

captain 69

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Μηνύματα
3.217
Like
10.658
Πόντοι
2.256
Πρωτη φορα γαμησα στα 16 μια συμμαθητρια μου συνομιλικη που ηταν παρθενα. Πρωτα πηρα στομα, μετα κωλο και μετα μουνι.

Και 'γω, τη μοναδική παρθένα που είχα στη ζωή μου, εκεί το 1983, πρώτο έτος φοιτητής εγώ, μαθήτρια λυκείου εκείνη, πρώτα στόμα, όταν εκπαιδεύτηκε καλά κώλο -σχεδόν κάθε φορά που βρισκόμαστε- και μουνί/ξεπαρθένιασμα μου 'δωσε ενάμισυ χρόνο μετά.
 

Ampala

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Μηνύματα
45
Like
16
Πόντοι
0
Εδώ δε γαμιουνται από το μουνι θέλουμε και κωλο; Η μπάλα χάθηκε από τη στιγμή που φτάσαμε να τις παρακαλάμε για γλυφομούνι.... Μουνοδουλοι γίναμε. Ενω Αυτες για πίπα πρέπει να κάνεις πρώτα αίτηση. Δυστυχώς πήραν σε όλα το πάνω χέρι χωρίς φυσικά να ξέρουν τι να το κάνουν.
 

pornliberal

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιαν 2018
Μηνύματα
9.125
Κριτικές
40
Like
8.879
Πόντοι
2.646

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Μηνύματα
1.644
Like
306
Πόντοι
36
[size=30pt]Ισχύει ότι οι περισσότερες (αν όχι σχεδόν όλες) έχουμε δοκιμάσει πρωκτικό σεξ τουλάχιστον μια φορά.[/size] Το αν μας αρέσει κιόλας, είναι άλλου πάπα ευαγγέλιο. Αντιστοιχή έρευνα του εξωτερικού έχει δείξει ότι μόλις το 30% των γυναικών στην Αμερική έχει κάνει πρωκτικό σεξ τους τελευταίους 3 μήνες και μια μερίδα κιόλας λένε ότι το έχουν κάνει από αγγαρεία ή πίεση.

Στην Ελλάδα και Κύπρο με αυτά που ακούω το ποσοστό μάλλον είναι πιο μεγάλο--αλλά θα συμφωνήσω με τους προλαλείσαντες ότι οι κοπέλλες το κάνουν μόνο επιλεκτικά και με όσους γουστάρουνε.

Προσωπικά έχω δοκιμάσει 2-3 [size=30pt]εκατομυρια[/size] φορές και δεν μου άρεσε καθόλου η αίσθηση. Δεν ξέρω αν μου τύχαινε άλλος παρτενέρ να το ξαναδοκίμαζα αλλά δεν νομίζω. Η αίσθηση είναι λες και σου βάζουν ένα τεράστιο υπόθετο στον κώλο.



εσυ τυπε ντοπαμινα δεν πρεπει να κανεις και τιποτα αλλο    :effemine: :gay: :S :S :S
 

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Μηνύματα
5.554
Κριτικές
22
Like
6.813
Πόντοι
3.346
Ολα τροπο θελουν τυπε..ακομα και γκομενα να ριξεις καπως πρεπει να κινηθεις,αμα καθεσαι και την κοιτας μονο θα σε περασει για ομοιωμα!
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Θες να αναφέρεις και τον τρόπο;
ναι με το μαλακο,
λιγο μασαζ στην κωλοτρυιδα τους στο γλυφομουνι να είναι χαλαρες κλπ να δεχτουν την πρωτη διεισδυση με δακτυλακι χωρις απότομες κινησεις.

επισης στα λεκτικα υπαρχουν πολλα επιχειρηματα, πχ η πιπα είναι πιο ανωμαλη καθως το στομα ποτέ δεν χρησιμοπουταν για αναπαραγωη ενώ το μουνι με τον κωλο ηταν ένα μεχρι πριν 185 εκατομυρια χρονια και χρησιμοποιούταν υποχρεωτικα για σεξ από  τα θηλυκα για 1,5 δις χρονια περιπου.
επισης τοσοι ομοφυλοφιλοι πως το κανουν και τους αρεσει και αρκετες γυναικες να δειτε και τσοντες που κανουν σκουιρτ άλλες από την καυλα ενώ γαμιουνται από τον κωλο…
σε καποια που σε αγαπα και δεν θελει να σε χασει παιζει και να την χωρισεις μεχρι να το σκεφτει.
 

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Μηνύματα
113
Like
307
Πόντοι
21
Το παν ειναι να τους διαλύσεις το μυαλό και κάνουν τα πάντα.

Σε γκομενα που έβγαινα για ένα χρόνο, επειδή έτυχε μαζί μου να τελειώνει 2-3 φορές κάθε φορά που κάναμε σεξ, είχε βάλει στο μυαλό της οτι πρέπει να κάνει κάτι αυτή, προκειμένου να μου μείνει αξέχαστη.

Η ίδια με κάλεσε σπίτι της στους 2 μήνες έτοιμη, με το λιπαντικό της και τη μουσική να παίζει αργεντίνικο τανγκό.

Μου είπε βέβαια οτι δεν μπορούσε να καθίσει στο γραφείο την επόμενη μέρα, αλλά η μαντάμ είχε δίκιο, δεν την εχω ξεχάσει εκείνη τη βραδιά..
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.393
Πόντοι
2.786
Θες να αναφέρεις και τον τρόπο;

Δεν νομίζω να υπάρχει τυφλοσούρτης! Χρησιμοποίησε διάφορα κολπάκια. Προσωπικά έχω πρατηρήσει ότι τους αρέσει περισσότερο το μασάζ στο κωλοβαλβίδι παρά το κωλοδάχτυλο. Όταν είναι από πάνω σου π.χ. και σε καβαλάει, σάλιωνε συχνά μεσσαίο δάχτυλο και παίζε με το κωλοτρυπίδι με μασαζάκι και λίγο πίεση χωρίς να το βάζεις μέσα.
 

captain 69

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Μηνύματα
3.217
Like
10.658
Πόντοι
2.256
Δεν νομίζω να υπάρχει τυφλοσούρτης! Χρησιμοποίησε διάφορα κολπάκια. Προσωπικά έχω πρατηρήσει ότι τους αρέσει περισσότερο το μασάζ στο κωλοβαλβίδι παρά το κωλοδάχτυλο.

Ισχύει, στις νεαρότερες ειδικά. Κάπως έτσι ξεκινούν να το συνηθίζουν... Θέλει τρόπο.
 

pciloss

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2011
Μηνύματα
19
Like
22
Πόντοι
0
Συμφωνώ με τρόπο όλες το θέλουν....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom