πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.311
- Πόντοι
- 15.931
Ανατροπή δεν θα στείλω δολλάρια για αυτό και ανάποδα η φωτογραφία![]()
Ανατροπή δεν θα στείλω δολλάρια για αυτό και ανάποδα η φωτογραφία![]()
απο τον συγχρωνο κινηματογραφο - τηλεοραση τι να ποσταρω καπουτζιδηΠολυζώης, στη Finos Films εργαζόσουν;
Γενικά ποστάρεις τακτικά βίντεο του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, άλλες εποχές που πέρασαν στη λήθη...
Βάλε Λάμψη Γιάγκο Δράκο που είχε πολλά λεφτά να είμαστε και εντός θέματοςαπο τον συγχρωνο κινηματογραφο - τηλεοραση τι να ποσταρω καπουτζιδη
σκεφτομαι να βαλω αυτο τον γυφτο που ηταν στον dragons den τον ευμορφιδη τον mister cocomat μεγαλος επενδυτηςΒάλε Λάμψη Γιάγκο Δράκο που είχε πολλά λεφτά να είμαστε και εντός θέματος
Κάπως έτσι σε φαντάζομαι !!Εγώ έχω ειδικότητα στα χρήματα. Στο πώς να τα τρώω όμως και όχι στο πώς να τα βγάζω. Όποιος θέλει, μπορώ να του δώσω συμβουλές.
Για τα υπόλοιπα, ας ρωτήσουν τον μπαμπά.
Καμία σχέση! Δεν έχω ούτε τατουάζ ούτε μούσια!Κάπως έτσι σε φαντάζομαι !!
![]()
Εντάξει το όλο κόνσεπτ εννοούσα όχι την εμφάνισηΚαμία σχέση! Δεν έχω ούτε τατουάζ ούτε μούσια!
Α, το όλο κόνσεπτ, ναι! Να είναι καλά ο μπαμπούλης μου!Εντάξει το όλο κόνσεπτ εννοούσα όχι την εμφάνιση![]()
Για το θέμα τι γνώμη έχεις;Α, το όλο κόνσεπτ, ναι! Να είναι καλά ο μπαμπούλης μου!
Όχι πόρτες, κωλοπόρτες θα σου ανοίξουν.Για το θέμα τι γνώμη έχεις;
αξίζει να δώσεις λεφτά για επενδυτικά μαθήματα, θα ανοίξουν οι πόρτες ή θα πας κουβά;;
Συμφωνώ, το νήμα είναι πιο πολύ για χαβαλέ και ο Ωρίων είναι φίλος και τον πειράζω.Όχι πόρτες, κωλοπόρτες θα σου ανοίξουν.
Λένε να πληρώσεις για να μάθεις πώς να γίνεις πλούσιος. Από ποιον; Από έναν τύπο που βγάζει λεφτά απ' το ότι πληρώνεις για να σε μάθει να βγάζεις λεφτά!
Δηλαδή σαν να πας σε έναν άστεγο να σου μάθει real estate.
Πας στο “Game of Losers”, να σου δείξουν πώς να γίνεις εκατομμυριούχος, και στο τέλος παίρνεις πτυχίο του: απόλυτου μαλάκα με πλάνο.
Μην πληρώνεις για να μάθεις πώς να βγάλεις λεφτά.
Βρες τι σ’ αρέσει, κάν’ το όσο πιο έξυπνα γίνεται, και μην ζητάς άδεια.
Κι αν γίνει, έγινε. Αν όχι, τουλάχιστον δεν έγινες πιο φτωχός και πιο μαλάκας ταυτόχρονα.
έχω βγάλει και εγώ ΠΟΛΛΑ λεφτά με ΠΟΛΥ μικρό κεφάλαιο![]()
Ώστε με πειράζεις, ε;Συμφωνώ, το νήμα είναι πιο πολύ για χαβαλέ και ο Ωρίων είναι φίλος και τον πειράζω.
Παίκτη δεν το έπιασες το νόημα μου φαίνεται.Όχι πόρτες, κωλοπόρτες θα σου ανοίξουν.
Λένε να πληρώσεις για να μάθεις πώς να γίνεις πλούσιος. Από ποιον; Από έναν τύπο που βγάζει λεφτά απ' το ότι πληρώνεις για να σε μάθει να βγάζεις λεφτά!
Δηλαδή σαν να πας σε έναν άστεγο να σου μάθει real estate.
Έτσι και στο “Game of Losers”, σε διδάσκουν πώς να γίνεις εκατομμυριούχος, και στο τέλος παίρνεις πτυχίο του: απόλυτου μαλάκα με πλάνο.
Μην πληρώνεις για να μάθεις πώς να βγάλεις λεφτά.
Βρες τι σ’ αρέσει, κάν’ το όσο πιο έξυπνα γίνεται, και μην ζητάς άδεια.
Κι αν γίνει, έγινε. Αν όχι, τουλάχιστον δεν έγινες πιο φτωχός και πιο μαλάκας ταυτόχρονα.
καλή μπίσνα φαίνεται ενδιαφέρεσαι να επενδύσεις κάποιο ποσό στην σταρταπ μας?Εάν καταφέρεις να δεσμεύσεις co2 κ να το ρίξεις στο χρηματιστήριο ρύπων θα βγάλεις πολύ χρήμα man
Εδώ είστε κ θα γαματε με CO2 ,τσαμπε
![]()
How to Make Money Producing and Selling Carbon Offsets
Producing and selling carbon offsets is finally becoming a lucrative business. Make money as a first mover selling carbon offsets.carboncredits.com
Το έπιασα τώρα παικταρά, είναι μεταμοντέρνα MBA με σπόνσορα τη νοοτροπία του Ponzi:Παίκτη δεν το έπιασες το νόημα μου φαίνεται.
Η στρατηγική είναι η εξής:
- Καλημέρα είμαι ένας πουθενάς αλλά αν μου δώσετε τα λεφτά σας θα σας μάθω πως θα γίνετε πλούσιοι.
..........
Τώρα που μου δώσατε τα λεφτά σας έγινα πλούσιος. Και αυτό είναι το μάθημα. Βρείτε τώρα εσείς τα δικά σας κορόιδα και γίνετε πλούσιοι από την ηλιθιότητά τους. Τέλος μαθήματος.
Είναι βιωματική διδασκαλία.
καλή μπίσνα φαίνεται ενδιαφέρεσαι να επενδύσεις κάποιο ποσό στην σταρταπ μας?