Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Tι ηταν αυτο χθες ρε?Κι ο αλλος στο +9 περιμενε να ισοφαρισουν και ουτε ενα ταιμ αουτ50 αναφορές στον κάθε ένα από εδώ μέσα για ακατάσχετο υβρεολόγιο με σκοπό την πρόκληση brutal φιλονικίας και διένεξης
Να μάθετε να μιλάτε καλύτερα ρε νιαμου(ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΝΕΝΤΟΒΙΤΣ)![]()
Τι τσιμπησες μάν;Tι ηταν αυτο χθες ρε?Κι ο αλλος στο +9 περιμενε να ισοφαρισουν και ουτε ενα ταιμ αουτ![]()
![]()
![]()
Με εμενα θυμωνεις ρε νιμου?Τους ανοιξε χθες,κατι τετοια πετουσε ο κιλ Μπιλ σε μπαζερ μπιτερTι ηταν αυτο χθες ρε?Κι ο αλλος στο +9 περιμενε να ισοφαρισουν και ουτε ενα ταιμ αουτ![]()
![]()
![]()
ΒλάκαΈνα ολιγόλεπτο διάλειμμα κάνω φίλε λύγισα από την κούραση
Θα κλανεις σαν τις γριές ρε μαλάκα .. ημαρτονΠαναρισμενο μπακαλιάρο μπρόκολο ? ψωμί
Τους είπες να στο καθαρίσουν να μην καταπιείς κανένα κόκαλο και πνιγείς;ενα θελω να το φαω , ψητό !! ολη την σχαρα να πιασει , και μετα στο τραπζεζι και λιγο λαδολεμονο στην ΑΚΡΗ
Πώς πάει το ολοφρεσκο πακιστανικό ψαράκι φίλε ?;
δεν χρειαζεται να το πω , ξερουν οτι πρεπει να το κάνουν σε εμένα .. μην λεμε συνέχεια τα ευνόητα ΖεμπουΤους είπες να στο καθαρίσουν να μην καταπιείς κανένα κόκαλο και πνιγείς;
Αφού την προηγούμενη φορά σε τρε΄χανε που κόντεψες να πνιγείς, τι θέλεις να κάνουν οι άνθρωποι με τον άχρηστο που μπλέξανε.δεν χρειαζεται να το πω , ξερουν οτι πρεπει να το κάνουν σε εμένα .. μην λεμε συνέχεια τα ευνόητα Ζεμπου
τυπε δεν παιζε σε εμενα αυτο ...Αφού την προηγούμενη φορά σε τρε΄χανε που κόντεψες να πνιγείς, τι θέλεις να κάνουν οι άνθρωποι με τον άχρηστο που μπλέξανε.
Μέχρι το γκαζόν πας ρε μαλακα....τι εμβέλεια έχει το βραχιόλι;δεν χρειαζεται να το πω , ξερουν οτι πρεπει να το κάνουν σε εμένα .. μην λεμε συνέχεια τα ευνόητα Ζεμπου
εδω σπιτι μου και μου τα καθαρίζουν όλα , λες να παω σε εστιατόρια που να πρεπει να το κάνω μονος μου ? για μαλάκες ψαχνεις ? αν ναι τοτε κοιτα προς τον φιλο σου τον ΑΘηναιο
Αφού είσαι άχρηστος τελείως!τυπε δεν παιζε σε εμενα αυτο ...
Παντου μου τα καθαρίζουν , σπιτι ή εξω , και σχεδον ολα , οχι μονο ψάρια
επειδη ειστε παιδιά φτωχά ... και εκανε και λαικ ο Τροβα μην σας στεναχωρήσω παιδιά ... ότι πειτεΑφού είσαι άχρηστος τελείως!
Υπόψιν το φιλέτο κρέατος δεν έχει κοκαλο, μην τους βάλεις χέρι γιατί δεν στο καθάρισαν.
Τουλάχιστον δεν είμαστε βουτυράτοι σας του λόγου σου ρε!επειδη ειστε παιδιά φτωχά ... και εκανε και λαικ ο Τροβα μην σας στεναχωρήσω παιδιά ... ότι πειτε
σιγά παιδια , σιγα ... με τα γρηγορα συμπεράσματαΤουλάχιστον δεν είμαστε βουτυράτοι σας του λόγου σου ρε!
Άστον ρε μάν να φάει το ψάρι του ήσυχα ο άνθρωπος.Τουλάχιστον δεν είμαστε βουτυράτοι σας του λόγου σου ρε!
Να του το ταϊσουν στο στόμα θέλεις να πεις. Μπουκίτσες του το φέρνουν. Ρε νίπλη, μήπως σου το κάνουν και φου για να κρυώσει;Άστον ρε μάν να φάει το ψάρι του ήσυχα ο άνθρωπος.
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗσιγά παιδια , σιγα ... με τα γρηγορα συμπεράσματα