- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 499
- Like
- 43.594
- Πόντοι
- 45.097
Να βγει και να πει τα παρακάτω...
"Η ομάδα πωλείται. Μέχρι να βρεθεί αγοραστής όμως, θα διοικώ εγώ, με τον τρόπο που εγώ κρίνω σωστό για την ομάδα "
δεν απάντησες στην ερώτηση..
Να βγει και να πει τα παρακάτω...
"Η ομάδα πωλείται. Μέχρι να βρεθεί αγοραστής όμως, θα διοικώ εγώ, με τον τρόπο που εγώ κρίνω σωστό για την ομάδα "
εγώ που είμαι κρυφογάβρος και βρίζω τον Κόκκαλη τι είμαι;
Εγω το επανεφερα το θρεντιδιο, μπας και εξαγριωθει ο πλεζουρας και ξανα γραψει ο μαλακας!!ωραια...
να φύγει ο Θείος
και να έρθει ΠΟΙΟΣ?
για απαντήστε...

Εγω το επανεφερα το θρεντιδιο, μπας και εξαγριωθει ο πλεζουρας και ξανα γραψει ο μαλακας!!![]()
![]()
![]()
εγώ που είμαι κρυφογάβρος και βρίζω τον Κόκκαλη τι είμαι;
Άμα δεν βγει να το πει αυτό , πώς θα βγουν έξω αυτοί που ενδιαφέρονται ?δεν απάντησες στην ερώτηση..
Γράψε και για τον Μπαναώτη κάτι!Εγω το επανεφερα το θρεντιδιο, μπας και εξαγριωθει ο πλεζουρας και ξανα γραψει ο μαλακας!!![]()
![]()
![]()
Ετεροφυλόφιλο τραβέλι!
αντικοκκαλικος κρυφογαυροςεγώ που είμαι κρυφογάβρος και βρίζω τον Κόκκαλη τι είμαι;
Πάντως συμφωνώ (και εννοείται) ότι η κριτική που πρέπει να ασκούμε στον Κόκκαλη πρέπει να έχει και κάποιο όριο. Ο άνθρωπος αυτός έδωσε τα πάντα. Ακριβώς ο πρόεδρος που χρειαζόταν
Και γιατι δεν τους πηρε ρε φιλερε φιλε αμα ηθελε να τους παρει τους επαιρνε.βλεπω οι γαυροι ξυπνανε σιγα-σιγα
....με παικτες απο Ελλαδα (δυστυχως οχι Ελληνες εκτος Σηφακη και Παυλη) τυπου Νεμεθ, Αντου, Σμολαρεκ, Μπαλαμπαν, Κουμορτζι.
H Λατιν επιλογες(Ντιογκο, Λεντεσμα, Λεοναρντο, Μπελουτσι, Ντουντου, Νουνιεζ) καταντησαν τον Ολυμπιακο ομαδα περιγελο την ιδια ωρα που χαθηκαν παιχταραδες τυπου Γιοβανοβιτς, Καλλστρομ και Τοιβονεν παιχταραδες και επαγγελματιες και οχι χλιμιτζουρες. Για αυτο πρεπει καποιος να παραιτηθει και αυτος ειναι ο Κοκκαλης, ειδικα αν ο Ολυμπιακος μεινει εκτος Ευρωπης, σε αυτην την περιπτωση η ομαδα πρεπει να χτιστει απο την αρχη με παικτες απο Ελλαδα (δυστυχως οχι Ελληνες εκτος Σηφακη και Παυλη) τυπου Νεμεθ, Αντου, Σμολαρεκ, Μπαλαμπαν, Κουμορτζι.