Επειδη εχω το ιδιο βιτσιο,πως θα μπορουσα την βρω?Οποτε παρε το instagram της για την ωρα μηπως ερθεις σε επαφη απο εκει.
Login • Instagram
εχει χωρο στην Αριστομενους 39 4ος οροφος...εχω παει συνολικα 12 φορες μεσα σε ενα χρονο τελευταια φορα πηγα τον Σεπτεμβρη...54 χρονων ειναι πρωην τσατσα σε μπουρδελο...κοντα στο 1,70 υψος τεραστιος κωλος τεραστια βυζια και σουπερ τεραστια κοιλια....πολυ τεραστια ομως.....δεν εχω ξαναδει σε γυναικα τοσο τεραστια κοιλια χαχαχαχα!! εγω την γαμουσα μονο οταν ηταν στημενη στα 4 αλλος τροπος δεν υπηρχε!!!! Εαν νομιζεις οτι την κανεις καλα δοκιμασε λοιπον!! 30 ευρω παιρνει μοναχα χωρις να κοιταζει ρολοι...παντως αν απογοητευτεις απο την εμφανιση της, μπορεις με τα ιδια λεφτα να σου παρει σκετη πιπα χωρις καποτα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φτηνές Πουτάνες Ανεξάρτητες με ή χωρίς χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Dsar263
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 92
- Εμφανίσεις 67K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 74
- Like
- 16.793
- Πόντοι
- 13.636

Μελαχρινή Βουλγάρα
Πέφτουν η τιμές για την απόλαυση του σεξ δεν πρέπει να έχει ακρίβεια! Με 30 ευρω μια κανονική πρόγραμμα με ανησυχώ χρόνο. Πλατεια Βικτωρίας κέντρο Αθήνα. Πάρε με τηλέφωνο και κλείσει το ραντεβού σου Πρωκτικο δεν υπάρχει στο πρόγραμμα. Άρηθμο επικοινωνία 6981867195.Απο τις 8:30 το πρωί μέχρι...

Μια φτηνη περιπτωση χωρις να υπαρχει πιεση με τον χρονο, δοκιμαστηκε προσφατα, το διαμερησμα της ειναι στη οδο Φυλης, κανονικη γυφτισα απο βουλγαρια , θηριο καπου στα 120 κιλα....οποιος γουσταρει doggystyle εχει εναν απο τους πιο τεραστιους κωλους που εχω δει ποτε
Υπάρχει τηλέφωνο φίλε μου?![]()
Μελαχρινή Βουλγάρα
Πέφτουν η τιμές για την απόλαυση του σεξ δεν πρέπει να έχει ακρίβεια! Με 30 ευρω μια κανονική πρόγραμμα με ανησυχώ χρόνο. Πλατεια Βικτωρίας κέντρο Αθήνα. Πάρε με τηλέφωνο και κλείσει το ραντεβού σου Πρωκτικο δεν υπάρχει στο πρόγραμμα. Άρηθμο επικοινωνία 6981867195.Απο τις 8:30 το πρωί μέχρι...kanesex.com
Μια φτηνη περιπτωση χωρις να υπαρχει πιεση με τον χρονο, δοκιμαστηκε προσφατα, το διαμερησμα της ειναι στη οδο Φυλης, κανονικη γυφτισα απο βουλγαρια , θηριο καπου στα 120 κιλα....οποιος γουσταρει doggystyle εχει εναν απο τους πιο τεραστιους κωλους που εχω δει ποτε
To γράφει αρχηγέΥπάρχει τηλέφωνο φίλε μου?
Ευχαριστώ φίλε μου..το είδα μετά.να είσαι καλά.πηρα τηλέφωνο αλλά είπε 50 ευρώ για μισή ώρα.και πάλι ευχαριστώ!!!To γράφει αρχηγέ
Έχω πάει πρόσφατα μαζί της μια φορά, ωραίο μωρό είναι όπως την βλέπεις, δεν σου αφήνει τον τσοπου, μέχρι να τελειώσεις, στην δεύτερη φάση άργησα να τελειώσω ξεπεράσαμε την μία ώρα και δεν με άφηνε να φύγω μέχρι να τελειώσω, ωραίο μωρό μου άρεσε πολύ και θα την πάρω ξανά τα τιμάει τα λεφτά που της δίνεις.για αυτήν εδώ γνωρίζουμε κάτι ?
![]()
Maria 6931844449 - Love List
Είμαι η Μαρία. Μπορείς να με συναντήσεις από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό, δύο εκτονώσεις […]www.lovelist.com.gr
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 23.318
- Πόντοι
- 6.246
Ειναι η Μαρια Μολδαβη?
G1100XX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 481
Καλημέρα στην παρέα ναι η Μαρία Μολδαβη είναι εγώ την έχω πάρει τρεις φορές είναι τίμια και την ιδρώνει την φανέλα. τα ραντεβού τα κάνει βόρεια. Καμία φορά δεν έφυγα παραπονεμένος και απο κορμί λαμπάδαΈχω πάει πρόσφατα μαζί της μια φορά, ωραίο μωρό είναι όπως την βλέπεις, δεν σου αφήνει τον τσοπου, μέχρι να τελειώσεις, στην δεύτερη φάση άργησα να τελειώσω ξεπεράσαμε την μία ώρα και δεν με άφηνε να φύγω μέχρι να τελειώσω, ωραίο μωρό μου άρεσε πολύ και θα την πάρω ξανά τα τιμάει τα λεφτά που της δίνεις.
Pli mi riz
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1
περιοχη??Καλημέρα στην παρέα ναι η Μαρία Μολδαβη είναι εγώ την έχω πάρει τρεις φορές είναι τίμια και την ιδρώνει την φανέλα. τα ραντεβού τα κάνει βόρεια. Καμία φορά δεν έφυγα παραπονεμένος και απο κορμί λαμπάδα
G1100XX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 481
Μεταμόρφωση φιλαράκι priamosπεριοχη??
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 38
- Like
- 6.934
- Πόντοι
- 3.446
Μόνο εκεί κάνει συναντήσεις? Καθόλου στο κέντρο?Μεταμόρφωση φιλαράκι priamos
G1100XX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 481
Δεν το γνωρίζω φίλε μου αν κάνεις στο κέντρο εγώ τρεις φορές που την συνάντησα μόνο Μεταμόρφωση μου είχε πει ότι μπορείΜόνο εκεί κάνει συναντήσεις? Καθόλου στο κέντρο?