Νέα

Φρίκη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα coral
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836

Σοκ! Κρέμασαν άνδρα στην πλατεία Κλαυθμώνος!

- Εικόνες φρίκης σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας
- Το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε άνδρας κρεμασμένος σε δέντρο της πλατείας Κλαυθμώνος
- Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του
- Δυο αλλοδαποί έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται
- Υποστηρίζουν ότι προσπάθησαν να τον κατεβάσουν από το δέντρο
- Μάρτυρας έχει καταθέσει πως οι δυο κρέμασαν το θύμα με τη συγκατάθεσή του!


Μια φρικιαστική και πολύ περίεργη υπόθεση έρχεται στο φως.
Όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου (08.10.2016) στην πλατεία Κλαυθμώνος όπου ένας άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 19:30 του Σαββάτου.
Ένας αλλοδαπός άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα από τα δέντρα που βρίσκονται πίσω από την πλατεία, απέναντι από το υπουργείο Εσωτερικών, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας.


Κάτοικος της περιοχής τηλεφώνησε στην αστυνομία και όταν έφτασαν εκεί αστυνομικοί βρήκαν τον άτυχο άνδρα κρεμασμένο με αυτοσχέδιο βρόγχο.
Δεν είχε πάνω χαρτιά που να αποδεικνύουν την ταυτότητά του.
Φέρεται πάντως να ήταν Πολωνός υπήκοος. Στο σημείο βρέθηκαν άλλοι δυο αλλοδαποί, ένας Πολωνός και ένας Ουκρανός οι οποίοι ήταν σε κατάσταση μέθης και προσήχθησαν για να τους ανακρίνουν.

Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής αν πρόκειται για δολοφονία, αν δηλαδή οι δυο άνδρες κρέμασαν το θύμα και δεν πρόλαβαν να φύγουν ή αν πρόκειται για ένα κακόγουστο παιχνίδι που κατέληξε στο θάνατο ενός ανθρώπου. Οι δυο άνδρες που κρατούνται υποστηρίζουν πως εκείνοι προσπάθησαν να κατεβάσουν το θύμα από το δέντρο.

Ωστόσο, στα χέρια της αστυνομίας υπάρχει μαρτυρία ενός άνδρα σύμφωνα με την οποία και οι τρεις ήταν μεθυσμένοι και πως οι δυο κρατούμενοι κρέμασαν το θύμα στο δέντρο με τη συγκατάθεσή του!




 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836


Φρίκη στη Ρωσία: Μαχαίρωσε τη φίλη του 88 φορές επειδή γέλασε όταν έμαθε ότι δούλευε σε πλυντήριο αυτοκινήτων

Θύμα η σκιέρ Ιρίνα Κόζλοβα
- Ο δολοφόνος της ζήτησε να κλείσει τα μάτια για να της κάνει έκπληξη και μετά ξεκίνησε να τη μαχαιρώνει

Φρικιαστικό θάνατο στα χέρια του συντρόφου της ο οποίος την μαχαίρωσε συνολικά 88 φορές βρήκε μια Ρωσίδα σκιέρ επειδή τον κορόιδεψε όταν ανακάλυψε ότι αντί για επιχειρηματίας ήταν στην πραγματικότητα εργαζόμενος σε πλυντήριο αυτοκινήτων.


Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι ο Εβγκένι Μαρκόφ, όπως είναι το όνομα του δράστη, μαχαίρωσε την 34χρονη Ιρίνα Κόζλοβα αφού πρώτα της ζήτησε να κλείσει τα μάτια για να της κάνει έκπληξη.

Το άγριο έγκλημα έγινε μεσα στο Mini Cooper της Κόζλοβα με το οποίο το ζευγάρι είχε μεταβεί σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, σε ένα γραφικό χωρίο στη Ρωσία. 
Ο Μαρκόφ φέρεται να ζήτησε από τη σκιέρ να κλείσει τα μάτια πριν να ξεκινήσει να τη μαχαιρώνει με ένα μαχαίρι που είχε μαζί του.

Ο δράστης συνελήφθη από τις Αρχές και ομολόγησε αμέσως την αποτρόπαια πράξη του. 

Όπως είπε στους αστυνομικούς έσφαξε την 34χρονη φίλη του γιατί έβαλε τα γέλια όταν ανακάλυψε ότι ο ίδιος δεν ήταν επιχειρηματίας - όπως μέχρι τότε της έλεγε - αλλά εργαζόμενος σε πλυντήριο αυτοκινήτων

 

Συνημμένα

  • rosia rosia.png
    rosia rosia.png
    514,3 KB · Εμφανίσεις: 85

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
 

Συνημμένα

  • ImageHandler-5.jpeg
    ImageHandler-5.jpeg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 36

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Το μοντέλο που ακρωτηριάστηκε εξαιτίας χρήσης ταμπόν, μόλις ανακοίνωσε δήλωσε πως θα χάσει και το άλλο της πόδι.

Η Lauren Wasser δεν ήταν σίγουρη ότι θα επιβιώσει μετά τον πρώτο ακρωτηριασμό που υπέστη στο πόδι της το 2012.

Μετά το τραγικό συμβάν προσπάθησε επίσης να πείσει εταιρίες για να αλλάξουν τις συμβουλές χρήσης για τα ταμπόν και να δίνουν σαφέστερες οδηγίες.

Το μοντέλο σήμερα μίλησε για τις δυσκολίες που συνεχίζει να αντιμετωπίζει ως αποτέλεσμα του τοξικού σοκ και το πώς οι γιατροί θα πρέπει να ακρωτηριάσουν και το άλλο της πόδι λόγω των επιπλοκών.

Όταν ήταν 28 χρονών, η Lauren Wasser, χρησιμοποίησε ένα ταμπόν, λίγο πριν πάει στο πάρτι μιας φίλης της.  

Η Lauren άρχισε να υποφέρει από συμπτώματα που έμοιαζαν με γρίπη, τελικά κατέληξε να πάθει καρδιακή προσβολή και έμεινε ζωντανή με μηχανική υποστήριξη.

Όσο νοσηλευόταν,η γάγγραινα άρχισε να επηρεάζει και τα δύο πόδια της,γεγονός που οδήγησε σε ακρωτηριασμό του δεξιού ποδιού κάτω από το γόνατο και ακρωτηριασμό των δαχτύλων στο αριστερό πόδι.  

Παρόλο που οι γιατροί της συνέστησαν να ακρωτηριασθούν και τα δύο πόδια εκείνη τη στιγμή, καθώς οι πιθανότητες να σώσουν το αριστερό  πόδι δεν ήταν πολλές, η Wasser αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στον αυτό της και  να το σώσει.

Η Wasser αφιέρωσε τη ζωή της στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την πρόληψη του TSS, συμπεριλαμβανομένων των πιθανών κινδύνων χρήσης ταμπόν.  

Όσο για τις μάχες που δίνει με τις επιπτώσεις του συνδρόμου, τονίζει πως ζει με φριχτούς πόνους στο αριστερό πόδι της.  
Αν και είπε στο περιοδικό «InStyle» πως έχει «ένα χρυσό πόδι για το οποίο είναι περήφανη», όλα αυτά τα χρόνια,το σώμα της παράγει μεγάλες ποσότητες ασβεστίου,το οποίο προκαλεί την ανάπτυξη των οστών στο πόδι της.

Το σώμα της και ο εγκέφαλο της έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και δίνουν μια μάχη,πράγμα που  σημαίνει πως έπρεπε να υποβληθεί και σε άλλες χειρουργικές επεμβάσεις για να κόψει το δεύτερο πόδι της, μια λύση που δεν είναι και μόνιμη.

Η ίδια δηλώνει πως «Σε μερικούς μήνες, αναπόφευκτα θα ακρωτηριάσουν και το άλλο μου πόδι. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι’ αυτό», λέει.  

Αλλά ως επιζών, η Βάσερ είναι ευγνώμων που είναι ζωντανή και θέλει να γνωρίσουν και οι άλλες γυναίκες τους κινδύνους που δημιουργούν τα ταμπόν και η απρόσεχτη χρήση τους.  

Οι γυναίκες κινδυνεύουν περισσότερο από το σύνδρομο τοξικού σοκ κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσεως και ιδιαίτερα αν χρησιμοποιούν ταμπόν, έχουν γεννήσει πρόσφατα ή χρησιμοποιούν διάφραγμα.  

Ενώ τα κουτιά ταμπόν συμβουλεύουν να γίνεται αλλαγή μεταξύ τεσσάρων με οκτώ ωρών, είναι σύνηθες αρκετές γυναίκες να τα ξεχνούν πολύ περισσότερο.  
Το μοντέλο ισχυρίζεται πάντως πως δεν ξεπέρασε το όριο που αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος και πως το είχε χρησιμοποιήσει το ταμπόν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα

 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Συνελήφθη και τού ασκήθηκαν διώξεις

Καναδάς: Κηπουρός serial killer σκότωσε πέντε ομοφυλόφιλους άνδρες.

Τα περισσότερα από τα θύματα κατάγονταν από χώρες της Μέσης Ανατολής και ήταν ηλικίας 40-50 ετών
- Τουλάχιστον ο ένας διατηρούσε σχέση μαζί του

Ένας κηπουρός-ανθοκόμος, τον οποίο η καναδική αστυνομία χαρακτηρίζει «κατά συρροή δολοφόνο», κατηγορείται στο Τορόντο ότι σκότωσε τουλάχιστον πέντε ομοφυλόφιλους άνδρες τα τελευταία χρόνια.


Ο Μπρους Μακάρθουρ, 66 ετών, συνελήφθη στα μέσα Ιανουαρίου, στο πλαίσιο μιας έρευνας που αφορούσε την εξαφάνιση δύο ανδρών, τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2017.
Του ασκήθηκε δίωξη πριν από μερικές ημέρες και σήμερα η αστυνομία αποκάλυψε ότι πτώματα άλλων τριών ανδρών βρέθηκαν στον κήπο ενός σπιτιού που χρησιμοποιούσε ο Μακάρθουρ ως αποθηκευτικό χώρο.

«Ο Μπρους Μακάρθουρ θεωρείται ύποπτος για τους πέντε φόνους» και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη, είπε ο Χανκ Ιντσίνγκα, ο επικεφαλής των ερευνών, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
«Πρόκειται για έναν κατά συρροή δολοφόνο (...) που λάμβανε μέτρα για να καλύψει τα ίχνη του», εξήγησε, προσθέτοντας ότι είναι πιθανόν να υπάρχουν και άλλα θύματά του που δεν έχουν βρεθεί ακόμη. 

Δύο από τα θύματα του κηπουρού


Οι οικογένειες των τεσσάρων από τους πέντε άνδρες είχαν δηλώσει την εξαφάνισή τους. Οι έρευνες θα διευρυνθούν, ώστε να συμπεριλάβουν όλες τις εξαφανίσεις, από το 2010 και μετά, ομοφυλόφιλων ανδρών στη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά.

Τα περισσότερα από τα θύματα κατάγονταν από χώρες της Μέσης Ανατολής και ήταν ηλικίας 40-50 ετών. Τουλάχιστον ο ένας διατηρούσε σχέση με τον Μακάρθουρ.

Λόγω του επαγγέλματός του ο 66χρονος είχε πρόσβαση σε πολλούς χώρους πρασίνου όπου θα μπορούσε να έχει θάψει τα θύματά τους. 

Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει περίπου 30 κήπους ή ιδιοκτησίες, σε διάφορες περιοχές της πόλης, και θέλουν να τους ερευνήσουν γιατί εικάζουν ότι ενδέχεται να βρουν εκεί και άλλα θύματα. "Πιστεύουμε ότι υπάρχουν περισσότερα (θύματα) αλλά δεν έχω ιδέα πόσα", πρόσθεσε ο Ιντσίνγκα.

 

Συνημμένα

  • men.jpg
    men.jpg
    161,2 KB · Εμφανίσεις: 50

Τζίο

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Μηνύματα
26
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
0
Ετσι μαναρι μου, αμειλικτο σε θελω  :-*

Υ.Γ. Τι εθνικοτητας ηταν το τερας? Αλλοδαπος να υποθεσω?
Και αλλοδαποί να ήταν οι νταβατζήδες, τι σημασία έχει; Οι πελάτες ήταν ελληνικής καταγωγής. Επομένως τουλάχιστον άστοχο το σχόλιο. Κατά τ'άλλα, μόνο τα πιο αισχρά βασανιστήρια σε όσους συνέβαλαν σε αυτό!
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216
[size=20pt]Εικόνες σοκ: «Στρατιώτες» εκτελούν εν ψυχρώ γυναικόπαιδα στο Καμερούν [βίντεο][/size]

Σοκ προκαλεί ένα αποκρουστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και φαίνεται να καταγράφει την εν ψυχρώ εκτέλεση γυναικόπαιδων από ενόπλους που φορούν στολές των ενόπλων δυνάμεων του Καμερούν.

Ειδικοί της Διεθνούς Αμνηστίας που ερεύνησαν το συμβάν, κάνουν λόγο για «πολύ αξιόπιστες» ενδείξεις ότι οι δράστες ήταν όντως στρατιώτες του Καμερούν, αν και ο στρατός της χώρας το διαψεύδει κατηγορηματικά.
Στο διάρκειας τριών λεπτό βίντεο διακρίνεται μια ομάδα ανδρών με στρατιωτικές στολές μετά την κατάληψη, κατά πως φαίνεται, ενός χωριού που τελούσε υπό τον έλεγχο της Μπόκο Χοράμ. Οι «στρατιώτες» οδηγούν σ’ ένα χωράφι δύο γυναίκες και δύο παιδιά, που περιγράφουν ως μέλη της ισλαμιστικής εξτρεμιστικής οργάνωσης, την οποία αντιμάχονται οι δυνάμεις του Καμερούν από το 2014 στα βόρεια της χώρας.

Μια από τις γυναίκες κρατά από το χέρι ένα παιδί ηλικίας γύρω στα έξι, ενώ η άλλη κουβαλά το νήπιό της στην πλάτη.

«Είστε Μπόκο Χαράμ και θα πεθάνετε», ακούγεται να λέει ένας από τους ενόπλους, χτυπώντας μια από τις γυναίκες στο πρόσωπο.

Οι «στρατιώτες» δένουν τα μάτια των γυναικών και του μεγαλύτερου παιδιού και τους υποχρεώνουν να καθίσουν στο έδαφος. Λίγο μετά κάνουν πίσω κι ανοίγουν πυρ εκτελώντας τα ανυπεράσπιστα θύματά τους.

Ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο φαίνεται πως ανήκε στην ομάδα των φονιάδων. Το υπουργείο Πληροφοριών του Καμερούν έκανε λόγο για “fake news” με στόχο να αμαυρωθεί η φήμη των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, αλλά οι ειδικοί της Διεθνούς Αμνηστίας επιμένουν ότι τόσο οι στολές όσο και τα όπλα των δραστών ανήκουν στον καμερουνέζικο στρατό, ενώ και η βλάστηση που διακρίνεται στις εικόνες απαντάται στο βόρειο Καμερούν, όπως λένε. Πιθανότατα το βίντεο να γυρίστηκε στην περιοχή Μάγιο Τσανάγκα, όπου υπάρχει στρατιωτική βάση.

Όσο κι είναι φρικτά τα εγκλήματα και οι παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων τίποτε δεν δικαιολογεί αυτό που έκαναν κάποιοι άνδρες των δυνάμεων του Καμερούν, είπε η Σαμίρα Νταούντ, στέλεχος της Διεθνούς Αμνηστίας στη Δυτική Αφρική. Και πρόσθεσε: «Ορισμένα μέλη της ομάδας είναι σαφώς αναγνωρίσιμα και δεν πρέπει να ξεφύγουν ατιμώρητα γι’ αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα».

Ο πρόεδρος του Καμερούν, Πωλ Μπίγια, διέταξε έρευνα για την εν ψυχρώ εκτέλεση των γυναικόπαιδων.

Πηγή:

:thubsdown:
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216
[size=20pt]Φρίκη στον λόφο του Κολωνού: Άγνωστος κακοποίησε σεξουαλικά αδέσποτη σκυλίτσα[/size]

Ένα φριχτό περιστατικό ακραίας κακοποίησης σκύλου φέρνει στο φως του zougla.gr. Στον λόφο του Κολωνού, στις 7 Νοεμβρίου 2018, άγνωστος κακοποίησε σεξουαλικά ένα αδέσποτο θηλυκό σκυλί, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στον κόλπο.

Η σκυλίτσα όπως βρέθηκε στον λόφο του Κολωνού, σε κατάσταση σοκ
Μετά την εξέταση στο κτηνιατρικό κέντρο
Το σκυλί βρέθηκε σε κατάσταση σοκ από την Πέννυ Μαλακόζη, η οποία φροντίζει μια αγέλη σκυλιών στο συγκεκριμένο σημείο. Αμέσως το σκυλί μεταφέρθηκε στο κτηνιατρικό κέντρο Γέρακα, όπου διαπιστώθηκαν τα εξής:
Όπως δηλώνει η Πέννυ Μαλακόζη στο zougla.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα σκυλί γίνεται στόχος κακοποίησης στη συγκεκριμένη περιοχή, αν και πρώτη φορά τόσο ακραία αρρωστημένης.
Το σκυλί σήμερα και μετά την περίθαλψή του είναι σε καλή κατάσταση και αναζητείται φιλόζωος να το υιοθετήσει, καθώς έχει ανάγκη από μόνιμη κατοικία.
Όποιος ενδιαφέρεται καλείται να επικοινωνήσει με την Πέννυ Μαλακόζη στο τηλέφωνο 698168ΧΧΧΧ .
Πηγή:
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
39.704
Like
20.542
Πόντοι
5.006
Ναι καλα, θα του κουνηθηκε και αυτη...τι γυρευε μονη της στον λοφο του κωλονου??
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216

Ινδία: Έφηβος αποκεφάλισε την έγκυο αδερφή του με δρεπάνι - Η μητέρα κρατούσε τα πόδια της​


Για αποκεφαλισμό της εγκύου αδελφής του συνελήφθη ένας έφηβος στην Ινδία. Ο ανήλικος φέρεται να αποκεφάλισε την 19χρονη αδερφή του με ένα δρεπάνι.

Ένας έφηβος συνελήφθη στη δυτική Ινδία επειδή αποκεφάλισε τη 19χρονη αδερφή του ενώ η μητέρα του φέρεται να κρατούσε τα πόδια της νεαρής κοπέλας, σύμφωνα με την αστυνομία.
Όπως αναφέρει το CNN, το θύμα που παντρεύτηκε το σύζυγό της παρά τις επιθυμίες των γονιών της, ενώ ήταν δύο μηνών έγκυος, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Η κοπέλα είχε φύγει από το σπίτι της τον Ιούνιο και είχε παντρευτεί τον σύντροφό της, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της. Παρόλο που ανήκαν και οι δύο τους στην ίδια κάστα, η οικογένειά της δεν ενέκρινε το γάμο επειδή η οικογένειά του συζύγου της ήταν φτωχότερη.
Η 19χρονη έφτιαχνε τσάι για τον αδερφό της και τη μητέρα της τη στιγμή που της επιτέθηκαν με ένα δρεπάνι. Ο έφηβος και η μητέρα του παραδόθηκαν μετά το περιστατικό στην αστυνομία.
Ο αδερφός στάλθηκε σε ένα αναμορφωτήριο, καθώς ο συνήγορός του δήλωσε ότι είναι ανήλικος. Ωστόσο, ένας αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε πως ο ισχυρισμός αυτός δεν ισχύει, αφού έχει εντοπιστεί πιστοποιητικό που τον εμφανίζει ως ενήλικα. Η μητέρα είναι προφυλακισμένη.
:zombie: :shit: :zombie: :shit:
 

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Μηνύματα
2.095
Κριτικές
49
Like
6.299
Πόντοι
5.646

Ινδία: Έφηβος αποκεφάλισε την έγκυο αδερφή του με δρεπάνι - Η μητέρα κρατούσε τα πόδια της​


Για αποκεφαλισμό της εγκύου αδελφής του συνελήφθη ένας έφηβος στην Ινδία. Ο ανήλικος φέρεται να αποκεφάλισε την 19χρονη αδερφή του με ένα δρεπάνι.

Ένας έφηβος συνελήφθη στη δυτική Ινδία επειδή αποκεφάλισε τη 19χρονη αδερφή του ενώ η μητέρα του φέρεται να κρατούσε τα πόδια της νεαρής κοπέλας, σύμφωνα με την αστυνομία.
Όπως αναφέρει το CNN, το θύμα που παντρεύτηκε το σύζυγό της παρά τις επιθυμίες των γονιών της, ενώ ήταν δύο μηνών έγκυος, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Η κοπέλα είχε φύγει από το σπίτι της τον Ιούνιο και είχε παντρευτεί τον σύντροφό της, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της. Παρόλο που ανήκαν και οι δύο τους στην ίδια κάστα, η οικογένειά της δεν ενέκρινε το γάμο επειδή η οικογένειά του συζύγου της ήταν φτωχότερη.
Η 19χρονη έφτιαχνε τσάι για τον αδερφό της και τη μητέρα της τη στιγμή που της επιτέθηκαν με ένα δρεπάνι. Ο έφηβος και η μητέρα του παραδόθηκαν μετά το περιστατικό στην αστυνομία.
Ο αδερφός στάλθηκε σε ένα αναμορφωτήριο, καθώς ο συνήγορός του δήλωσε ότι είναι ανήλικος. Ωστόσο, ένας αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε πως ο ισχυρισμός αυτός δεν ισχύει, αφού έχει εντοπιστεί πιστοποιητικό που τον εμφανίζει ως ενήλικα. Η μητέρα είναι προφυλακισμένη.
:zombie: :shit: :zombie: :shit:
Ανατριχιαστικό και μόνο να το διαβάζεις.Τι να πούμε...Και μη χειρότερα
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216

Ινδία: Ομαδικός βιασμός 21χρονης στη μέση του δρόμου - 11 συλλήψεις, μεταξύ τους και γυναίκες​

Φωτο αρχείου

Έντεκα άνθρωποι, μεταξύ αυτών και γυναίκες, συνελήφθησαν, αφότου μια νεαρή γυναίκα απήχθη, βιάστηκε ομαδικά, ενώ στη συνέχεια οι δράστες την περιέφεραν μέρα μεσημέρι στους δρόμους του Νέου Δελχί, ανακοίνωσε σήμερα η ινδική αστυνομία.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό αυτό, που επανέφερε στον δημόσιο διάλογο το θέμα της σεξουαλικής βίας στην Ινδία, προκάλεσε φρίκη, ιδίως μεταξύ της Επιτροπής των Γυναικών του Δελχί και του επικεφαλής της πόλης, την οποία χαρακτήρισαν «επονείδιστη».

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία δεν έχουν διασταυρωθεί, διακρίνεται το θύμα με το πρόσωπό του μαυρισμένο και τα μαλλιά της κομμένα να το σπρώχνουν και να το γιουχάρουν άλλες γυναίκες, υπό της επευφημίες των θεατών που καταγράφουν το σκηνικό.

Ο Ρ. Σατιγιασουναράμ, αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας, δήλωσε πως η επίθεση, η οποία διαπράχθηκε την Τετάρτη στη συνοικία Σαντάρα, στα ανατολικά περίχωρα της πρωτεύουσας, ήταν το αποτέλεσμα μιας «προηγούμενης διαμάχης» μεταξύ γειτόνων, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

"Ξεκαθάρισμα λογαριασμών"​

Μέσα μαζικής ενημέρωσης μετέδωσαν ότι πρόκειται για ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς ένα αγόρι ηλικίας 16 ετών, συγγενής των δραστών, αυτοκτόνησε, πηδώντας κάτω από ένα τρένο, αφότου το θύμα τον απέρριψε.

«Όλα τα πρόσωπα που συνελήφθησαν, μεταξύ αυτών δύο ανήλικοι, είναι μέλη της ίδιας οικογένειας. Τα βίντεο δείχνουν ξεκάθαρα ότι γυναίκες πρωτοστατούσαν στις βιαιοπραγίες, δήλωσε ο Ρ. Σατιγιασουναράμ στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Το θύμα δήλωσε στην αστυνομία ότι την απήγαγαν μέλη της οικογένειας αυτής, προτού την κακοποιήσουν σεξουαλικά άνδρες και ανήλικοι, με την ενθάρρυνση των γυναικών, κατόπιν τη χτύπησαν με κοντάρια και την περιέφεραν στους δρόμους.

«Εξετάζουμε τα βίντεο για να ταυτοποιήσουμε άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται και θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις», είπε στο AFP ο Τσινμάι Μπίσγουαλ, υπαρχηγός της αστυνομίας του Νέου Δελχί.

Η γυναίκα, ηλικίας 21 ετών και μητέρα ενός δίχρονου αγοριού, λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη μετά την επίθεση, η οποία διαπράχθηκε μόλις 50 μέτρα από ένα αστυνομικό τμήμα.
:zombie: :zombie::zombie:
 

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Μηνύματα
405
Κριτικές
4
Like
1.668
Πόντοι
481
Δυστυχώς μπορώ να γράψω αυτό το μήνυμα λόγω προσωπικής εμπειρίας. Ήμουν αρκετά τυχερός ή άτυχος στη ζωή μου ώστε να ταξιδέψω στην Ινδία. Αν και δεν είμαι ένθεος, πιστεύω ακράδαντα πως η Ινδία είναι η κόλαση επί της γης. Πολύ φοβάμαι πως αν είμαι τυχερός ώστε να πεθάνω στα βαθιά γεράματα μου, θα πάσχω από Αλτσχάιμερ αλλά ακόμα θα θυμάμαι τις @@ μέρες που έζησα στην Ινδία
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216
Ιρανός έκοψε το κεφάλι της γυναίκας του και περιφερόταν
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216

Τρόμος στον Κολωνό: Νεαρός ποδηλάτης προσπάθησε να βιάσει υπερήλικη στη μέση του δρόμου


Ο νεαρός μασκοφόρος επιτέθηκε σε δυο ηλικιωμένες αδερφές 86 και 93 ετών και προσπάθησε να βιάσει τη μια
Τρόμος επικράτησε στον Κολωνό όταν νεαρός μασκοφόρος ποδηλάτης, επιτέθηκε σε δυο ηλικιωμένες αδερφές 86 και 93 ετών και προσπάθησε να βιάσει τη μια στη μέση του δρόμου.

Μετά την επίθεση, η 93χρονη αδερφή της άρχισε να ουρλιάζει και έτσι ο δράστης καβάλησε το ποδήλατό του και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Ο «σταρένιος» μασκοφόρος - έτσι περιέγραψαν το χρώμα της επιδερμίδας του τα θύματα- με τα μαύρα μαλλιά, ηλικίας 25-30 και ύψους 1.70-1.75, χτύπησε στις 14:30 της Κυριακής. Οι δυο ηλικιωμένες αδερφές, επέστρεφαν στο σπίτι τους στον Κολωνό, όταν ξαφνικά η 86χρονη ένιωσε απο πίσω της ένα χέρι να την αρπάζει και να την κολλάει σε ένα σταθμευμένο IX.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς, αιφνιδιστηκε και πριν προλάβει να αντιδράσει ο ανωμαλος με τη μαύρη μάσκα, άρχισε να ξεσπά πάνω της τις σεξουαλικές του διαστροφές θωπεύοντας τη.

Το σκηνικό της φρίκης με θύμα την ανήμπορη ηλικιωμένη ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια της 93χρονης αδερφής της η οποία άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα ο δράστης να σπρωξει το θύμα και με το ποδήλατο να εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Κολωνου με οδηγό τη μαρτυρία των δυο γυναικών προσπαθούν να εντοπίσουν τον ανώμαλο ποδηλάτη με τη μαυρη μάσκα πριν ξαναχτυπησει.
:zombie: :zombie: :zombie:
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216

Ινδία: 13χρονη ξέφυγε από τους βιαστές της πήγε στην αστυνομία και την βίασε και ο αστυνομικός!​

:zombie: :shit: :zombie: :shit:
 

Α-Ω

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
5.919
Κριτικές
14
Like
3.696
Πόντοι
2.777
μια χαρά τα γράφει. Αλλά είναι προχώ για πολλούς η αποδοχή της μετενσάρκωσης.
όσοι καταλαβαίνουμε, καταλαβαίνουμε.
Σε καμία περίπτωση δεν ξεπλένεται η βρωμιά και η φρίκη των ατόμων που μαγάρισαν την ψυχή της στην τωρινή της ενσάρκωση, όμως όλα είναι μια αλυσίδα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom