Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 32.709
- Πόντοι
- 6.256
εγω να σου πω την αληθεια μου...εχω αρχισει να τον γουσταρω :S :S :S
θα δείξει το μέλλον, ότι και να λέμε εμείς.
τις προδιαγραφές πάντως τις έχει, η αλήθεια να λέγεται.
εγω να σου πω την αληθεια μου...εχω αρχισει να τον γουσταρω :S :S :S
ακριβως θειο μου....θα δείξει το μέλλον, ότι και να λέμε εμείς.
τις προδιαγραφές πάντως τις έχει, η αλήθεια να λέγεται.
ακριβως θειο μου....
σε ενα πολυ δυσκολο σπορ δειχνει παθος....αν εχει δουλεψει και το ταλεντο που σιγουρα εχει μπορει να γινει πολυ μεγαλος οδηγος

![]()
![]()
θα τρακάρει ... δεν θα τρακάρει ... θα τρακάρει ... δεν θα τρακάρει ... θα τρακάρει ... δεν θα τρακάρει ... θα τρακάρει ... δεν θα τρακάρει ... θα τρακάρει ... δεν θα τρακάρει ... θα τρακάρει ... δεν θα τρακάρει ... θα τρακάρει ... δεν θα τρακάρει ... θα τρακάρει ... δεν θα τρακάρει ... θα τρακάρει ... δεν θα τρακάρει ... θα τρακάρει ... δεν θα τρακάρει ...![]()
http://[URL unfurl="true"]www.megatv.com.cy/pictures/23042014MARGARITA.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
ΜΑΞ θα λετε και θα ΚΛΑΙΤΕ
![]()
(εχει πολυ πλακα απο κει που ο μαξ ηταν γιδοβοσκος, ασχετος, επιπολαιος, μαλακας, κλπ, απο τη μερα που εβαλα το ΕΠΙΣΗΜΟ βιντεο της F1 που τον συγκρινει απευθειας με τον Σεννα, ξαφνικα εγινε παθιασμενος νεος που εχει πολλα να δωσει στο αθλημα )
ρουφα τα χυσια μου 2μυδι
![]()
![]()
Η ομαδα πανω απ ολα![]()

Αυτό λέω κι' εγώ, ο Αλόνσο πάνω απ' όλα...![]()
![]()

Υπάρχει το μικρο ενδεχόμενο να υπάρξει ψιλόβροχο κατά την διάρκεια του αγώνα στην Βαρκελώνη.
![]()

4.1016:00 o αγων????
16:00 o αγων????
Ε πλακα πλακα αυτος ειναι η ομαδα τελευταια![]()
καλη φαση η βροχηΥπάρχει το μικρο ενδεχόμενο να υπάρξει ψιλόβροχο κατά την διάρκεια του αγώνα στην Βαρκελώνη.
![]()

καλη φαση η βροχη
κακη φαση ο χαρος πισω απο φετελ
![]()